Rundvisning på Kragerup Gods

Hør om historiske hændelser, røverhistorier og beretninger

Rundvisning

Birgitte Dinesen byder hvert år mange grupper velkommen til spændende foredrag, røverhistorier og rundvisning på alle hverdage. Vi vil også rigtig gerne byde dig og din gruppe velkommen på Kragerup Gods.

Godsejer Birgitte Dinesen er en underholdende fortæller og kan berette om historiske hændelser, betydningsfulde personligheder fra godsets storhedstid, spøgelser og egne barndomsminder sammenholdt med nutidens beretning om hvordan et traditionelt landbrug blev til en stor virksomhed med 70 ansatte. Birgitte fortæller om historien som går tilbage til 1327 og viser herefter rundt. Det varer som regel en god times tid.

 Efter rundvisningen serverer vi gerne kaffe og kage eller en dejlig frokost. Der er også mulighed for at nyde en tur i parken, spille en fodboldgolfturnering eller måske gå en tur ned og se de grønne heste… John Deere traktorene.

Kragerup er i dag en moderne virksomhed bestående af 1200 ha land- og skovbrug, et hotel med 57 værelser, fest- og konferencefaciliteter samt en stor aktivitetspark i skoven med klatreparken Kragerup Go High, en 18 hullers fodboldgolfbane, netparken Kragerup Go Bounce, MTB spor, Archery Attack og meget mere.

Rundvisninger skal reserveres minimum 1 uge før ønsket ankomst.

 Ovenstående priser er pr. person ekskl. drikkevarer til buffet.

 Priser er incl. moms

 

 

 

 

 

Forkæl dig selv

På Kragerup Gods er vores wellness-afdeling eksklusivt forbeholdt overnattende gæster

 

 

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X