Rundvisning på Kragerup Gods

Hør om historiske hændelser, røverhistorier og beretninger

Rundvisning

Birgitte Dinesen byder hvert år mange grupper velkommen til spændende foredrag, røverhistorier og rundvisning i alle hverdage. Vi vil også rigtig gerne byde dig velkommen på Kragerup Gods.

Godsejer Birgitte Dinesen er en underholdende fortæller og kan berette om historiske hændelser, betydningsfulde personligheder, spøgelser og egne barndomsminder fra godsets storhedstid sammenholdt med nutidens beretning om hvordan et traditionelt landbrug blev til en stor virksomhed med 70 ansatte. Birgitte fortæller om historien som går tilbage til 1327 og viser herefter rundt. Det vare som regel en god times tid.

 

Efter rundvisningen serverer vi gerne kaffe og kage eller en dejlig frokost. Der er også mulighed for at nyde en tur i parken, en tur på Go High eller måske en tur ned og se de store grønne heste …John Deere traktorene. Kragerup er i dag en moderne virksomhed bestående af 1200 ha land- og skovbrug, en eventafdeling samt hotel-, selskab- og konferencefaciliteter

Rundvisninger skal reserveres minimum 1 uge før ønsket ankomst.

 Ovenstående priser er pr. person ekskl. drikkevarer til buffet.

 Priser er incl. moms

Forkæl dig selv

På Kragerup Gods er vores wellness-afdeling eksklusivt forbeholdt overnattende gæster

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X