Birgitte fortæller

"Velkommen i mine stuer"

Birgitte fortæller

Godsejer Birgitte Dinesen byder indenfor i godsets gamle stuer, og hun håber, at alle vil føle sig velkomne.

Det glæder mig hver dag at byde glade gæster og medarbejdere velkommen i mine ‘gamle stuer’ i den historiske hovedbygning, hvor Hvælvingekælderen fra 1610 er den ældste del af huset, midterhuset er genopbygget i 1801 og sidefløjene i 1838 og 1840. De mange gamle avlsbygninger har siden 1998 fundet ny anvendelse og nyder deres nye liv.

Historien går langt tilbage

På Kragerup Gods går historien tilbage til 1327, hvor Kragerup var en del af landsbyen Kragetorp. Kragerup består af 200 ha skov og 1000 ha landbrug og har altid været drevet som et planteavlsbrug, tidligere med en stor malkekvægbesætning, en stor svinebesætning, slagteri, mejeri og gartneri. Der hørte også 2 kirker til i gamle dage hvoraf Ørslev kirke altid har været vore familiekirke. Til historien hører også Karen Blixen, som var født Dinesen og kom og besøgte hendes familie som ung her på Kragerup Gods.

På 8. generation

Jeg er 8 generation og har drevet Kragerup siden 1986, de første 12 år sammen med min far indtil han gik på pension i 1998 og herefter har jeg udover landbruget startet hotellet i 1998 med 6 værelser, som i dag har udviklet sig til en spændende virksomhed med 57 dobbeltværelser, smukke konference- og festlokaler.

Jeg håber du vil ‘flytte ind’ og føle dig hjemme og nyde vores smukke gamle hus, maden, naturen sammen med dine kollegaer, venner og familie om du er på konference, til fest eller på weekend.

Vision:
Gennem begejstring, nærvær og ærlighed skaber vi unikke oplevelser i historiske rammer.

Mission:
Via stolte og engagerede medarbejdere skal vi overgå gæstens forventninger. Således går vi gerne det ekstra skridt for hele oplevelsen, fordi service er noget vi giver til gæsterne og hinanden.

 

Med venlige hilsner

Godsejer, Birgitte Dinesen

Bliv vist rundt på Kragerup Gods

Kragerup Gods rummer mange historier, og med en rundvisning får du det hele med

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X