Kragerup Gods siden 1327

Vi byder dig velkommen i vores historiske rammer

Godset

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Kragerup Gods. Vi er stolte af at vores historie og smukke omgivelser der danner rammerne om mange konferencer, store events, små og store store fester og andre helt særlige begivenheder hvor vi sætter en ære i at skræddersy arrangementet efter dine ønsker

Kragerup Gods emmer af historier helt tilbage til 1327 og vi værner om den ældste del af huset, nemlig den gamle hvælvingekælder fra 1610, som vi har i standsat i 2017. Alle 1800 m2 er nænsomt restaureret i respekt for det gamle hus. Nyd de historiske rammer under dit ophold og opgradér evt. til himmelseng og badekar i vores deluxe værelser i hovedbygningen. Herudover har vi både standard og superiørværelser indrettet i de gamle avlsbygninger. Vi håber du har tid til at nyde vores poolområde i den højre fløj med pool og sauna, som er til fri afbenyttelse for alle vores gæster.

Man keder sig aldrig på Kragerup Gods, her er klatreparken Go-High, trampolinparken Go Bounce, en 18-hullers fodboldgolfbane, som i 2018 blev kåret til Danmarks smukkeste. Vi har også en archery attack bane, et MTB trail, vandreruter og en hel eventafdeling som byder på teambuilding for sjov og for alvor.

Godset har været ejet af familien Dinesen i 8 generationer og ejes i dag af godsejer og Kammerdame Birgitte Dinesen, som tager aktiv del i driften sammen med sin mand Olav Ditlevsen, som er godsforvalter og ansvarlig for Kragerups skov- og landbrug på 1200 hektar. Hotellet er startet af Birgitte Dinesen og bestod i 1998 af 5 Bed & Breakfast værelser. I dag er der indrettet 57 hotelværelser samt 8 fest- og konferencelokaler i de gamle avlsbygninger. I 2009 åbnede danmarks første og største Klatrepark Kragerup Go High med 8 udfordrende baner. Restaurant Blixen åbnede på Karen Blixens 130 års fødselsdag, d. 17. april 2015 og nyder godt af det gode kød og selvfølgelig serverer vi kenyansk kaffe som en hyldest til Karen Blixens liv i Afrika.

"Velkommen i mine stuer"

Godsejer Birgitte Dinesen byder velkommen i de historiske stuer. Læs hendes personlige fortælling om godset

Bliv vist rundt på Kragerup Gods

Godset rummer mange historier, og med et foredrag og en evt. en rundvisning får du det hele med.

Bestil en rundvisning og få alle de gode historier spændende fortalt af Birgitte Dinesen. Lige fra gamle dage og op gennem generationerne til anekdoter fra Birgittes barndom og udviklingen fra traditionelt landbrug til en stor moderne virksomhed med landbrugs-, hotel-, konference- og eventafdeling med 70 på lønningslisten.

Bæredygtighed

Kragerup Gods - green_key

Det bæredygtige gods

Kragerup Gods er CO2-neutrale og har fokus på bæredygtighed og gør en indsats for at beskytte miljøet. Vi er selvforsynende med el fra vores vindmøller, vand fra eget vandværk og varme fra eget halmfyr. Vores 6 vindmøller leverer strøm til halvdelen af alle boliger i Kalundborg kommune og i 2014 fik vi tildelt turistbranchens internationale miljømærke ”Green Key”, der bruges i over 40 lande.

Billede1

Godsets historie

Kragerup Gods er ejet af Birgitte Dinesen som er 8. generation, men godsets historie går helt tilbage til 1327 og var i 1625 en borg med vindebro så man kunne forskanse sig mod svenskerne.

Kontakt os

Vores dygtige og smilende personale hjælper dig med alt fra reservation af weekendophold til planlægning af alle livets store fester.

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X