Kragerup Go Bounce - hop, leg og sjov i trækronerne

Sjov og sikker leg fra 4 år

For hele familien – 4 år og op efter

I Kragerup Go Bounce kan hele familien være med. Børn fra 4 år og op efter. Hav det sjovt med familien, samtidig med I får rørt jer.

Netbaner i højderne

Vores baner har mange niveauer og hænger sammen på kryds og tværs, op & ned. 

Hop, leg og hav det sjovt i træerne

Kragerup Go Bounce giver dig mulighed for at hoppe rundt i den store labyrint af net. Du kan hoppe og kaste dig rundt bekymringsfrit med udsigt til vand og skov.

En masse net på kryds og tværs

I labyrinten af net findes forskellige bokse og udfordringer. Ønsker du at lave en børnefødselsdag, kan vi arrangere at du får din egen del af netparken f.eks. udstyret med store bolde. Det vil være en fødselsdag børnene aldrig glemmer.

Se herunder hvad du kan forvente af Kragerup Go Bounce

GoBounce-TestBillede-v1.1

Åbningstider i Go Bounce

 

  • Åbner i maj – 1. september –  Åbent alle dage fra kl. 10.00 – 20.00 (sidste instruktion kl. 18.00)
  • 2. september – 20. oktober – Åbent alle dage fra kl. 10.00 – 18.00 (sidste instruktion kl. 16.00)
  • 21. oktober – 17. november – Åbent alle dage fra kl. 10.00 – 17.00 (sidste instruktion kl. 15.00)
Mad og drikke
Go High burger

Grill-selv burger i skoven

Med en god frokost, for eksempel Grill-selv burgeren er du sikker på at have masser af energi til at lege videre i træerne.

Sikkerheden i top og dygtige instruktører

Det vigtigste for os er vores besøgendes sikkerhed. Alle banner er opsat af certificerede leverandører som regelmæssigt yder eftersyn og service på banerne.

Udover at udstyret er i top, stiller vi et team af instruktører og opsynsansvarlige til rådighed så snart du kommer. De har styr på reglerne, og hjælper alle der har brug for det.

IMG_8056

Kragerup Go bounce i naturen

IMG_8052

Forlystelse i naturen

Kragerup Go Bounce er skabt til et sammenspil med naturen, og nytænke en oplevelse i skovens smukke omgivelser. Det svævenede og bølgende underlag afspejler meget godt oplevelsen af trækronerne i vinden, det giver en helt unik oplevelse i naturen. Alle banerne er monteret uden brug af skruer og søm, for at skåne den enestående  skønne natur.

Gå en tur i parken, og besøg godset

Når du er færdig med oplevelserne i Kragerup Go Bounce, kan du bevæge dig videre til nogle af de andre aktiviteter og tilbud på og omkring godset.

Du kan frit bevæge dig rundt i parken, og inde på selve godset. Personalet står altid klar til at servicere dig, og svarer efter bedste evne på dine spørgsmål. Skovområdet indholder stier så du også kan følge familien boltre sig i trætoppene fra jorden.

 

Kragerup-gods-go-high-kragerupgods

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X