Kragerup Go Bounce - hop, leg og sjov i trækronerne

Sjov og sikker leg fra 4 år

Kragerup Go Bounce – Sjov for hele familien

I netparken Kragerup Go Bounce kan hele familien være med. Børn fra 4 år og voksne op til 130 kg! Det er ligesom at hoppe rundt i store trampoliner,
de er bare lavet i net oppe i trætoppene. At være aktiv i naturen er en sjov og anderledes måde at få motion på. Hop og hav det sjovt med venner, kollegaer eller hele familien. Vores baner har mange niveauer og befinder sig helt fra skovbund og op til 8 meters højde. De farverige netbokse hænger sammen på kryds og tværs, og er forbundet med net- og løbegange. Du kan hoppe og kaste dig rundt samtidig med at du har den skønneste udsigt til vand og skov. 

Ønsker du at lave en børnefødselsdag, kan vi arrangere at du får din egen del af netparken f.eks. kan vi fylde en af netboksene med store bolde.

Kragerup Go Bounce åbner 1. Juni og er det nyeste tiltag i vores aktivitetspark, som også omfatter klatreparken Kragerup Go High, Kragerup Fodboldgolf, Kragerup Archery Attack & Kragerup MTB

Se herunder hvad du kan forvente af Kragerup Go Bounce

GoBounce-TestBillede-v1.1

Åbningstider i Kragerup Go Bounce

 

  • Åbner i maj – 1. september –  Åbent alle dage fra kl. 10.00 – 20.00 (sidste instruktion kl. 18.00)
  • 2. september – 20. oktober – Åbent alle dage fra kl. 10.00 – 18.00 (sidste instruktion kl. 16.00)
  • 21. oktober – 17. november – Åbent alle dage fra kl. 10.00 – 17.00 (sidste instruktion kl. 15.00)

Se også vores priser her

Mad og drikke

Go High burger

Grill-selv burger i skoven

Med en god frokost, for eksempel Grill-selv burgeren er du sikker på at have masser af energi til at lege videre i træerne.

Sikkerheden i top og dygtige instruktører

Det vigtigste for os er vores besøgendes sikkerhed. Alle banner er opsat af certificerede leverandører som regelmæssigt yder eftersyn og service på banerne.

Udover at udstyret er i top, stiller vi et team af instruktører og opsynsansvarlige til rådighed så snart du kommer. De har styr på reglerne, og hjælper alle der har brug for det.

IMG_8056

Kragerup Go bounce i naturen

IMG_8052

Forlystelse i naturen

Kragerup Go Bounce er skabt til et sammenspil med naturen, og nytænke en oplevelse i skovens smukke omgivelser. Det svævenede og bølgende underlag afspejler meget godt oplevelsen af trækronerne i vinden, det giver en helt unik oplevelse i naturen. Alle banerne er monteret uden brug af skruer og søm, for at skåne den enestående  skønne natur.

Gå en tur i parken, og besøg godset

Når du er færdig med oplevelserne i Kragerup Go Bounce, kan du bevæge dig videre til nogle af de andre aktiviteter og tilbud på og omkring godset.

Du kan frit bevæge dig rundt i parken, og inde på selve godset. Personalet står altid klar til at servicere dig, og svarer efter bedste evne på dine spørgsmål. Skovområdet indholder stier så du også kan følge familien boltre sig i trætoppene fra jorden.

 

Kragerup-gods-go-high-kragerupgods
Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X