Kragerup Go Bounce - hop, leg og sjov i trækronerne

Sjov og sikker leg fra 4 år

Kragerup Go Bounce – Sjov for hele familien

Kragerups aktivitetspark åbner et helt nyt univers i trækronerne, der udfordrer motorik, stimulerer din ”modighedsmuskel” og er sjov for både børn og voksne. Med dette tiltag har Kragerup nu en bred palette af aktiviteter, som tilsammen udgør et anderledes fitness- og oplevelsescenter i naturen, hvor alle kan være aktive og have det sjovt.

Kragerup Go Bounce giver oplevelsen af at hoppe i trampolin. De farverige netbokse hænger sammen på kryds og tværs, og er forbundet med net- og løbegange, der fører dig hen over vand og sø og op i trækronerne. Hele familien være med, også børn helt ned til 4 år.

Se herunder hvad du kan forvente af Kragerup Go Bounce

Hold din fødselsdag i Kragerup Go Bounce

(Min. 10 pers.)

Kom og hold jeres børnefødselsdag i Kragerup Go Bounce.
Som noget helt nyt kan i nu holde børnefødselsdagen oppe i trætoppene i vores kæmpe trampoliner.

I kan se vores 3 lækre fødselsdagspakker herunder:

IMG_0798
GoBounce-TestBillede-v1.1

Åbningstider i Kragerup Go Bounce

 

  • 19. marts – 1. maj – Ferieåbent alle dage 10.00-19.00
  • 2 maj – 6. september –  Åbent alle dage fra kl. 10.00 – 20.00 (sidste instruktion kl. 18.00)
  • 7. september – 1. november – Åbent alle dage fra kl. 10.00 – 18.00 (sidste instruktion kl. 16.00)
  • 2. november – 15. november – Åben fra kl. 10.00 – 17.00 i weekender (sidste instruktion/starttid kl. 14.00)

Se også vores priser her

Mad og drikke

Go High burger

Grill-selv burger i skoven

Med en god frokost, for eksempel Grill-selv burgeren er du sikker på at have masser af energi til at lege videre i træerne.

Sikkerheden i top og dygtige instruktører

Det vigtigste for os er vores besøgendes sikkerhed. Alle banner er opsat af certificerede leverandører som regelmæssigt yder eftersyn og service på banerne.

Udover at udstyret er i top, stiller vi et team af instruktører og opsynsansvarlige til rådighed så snart du kommer. De har styr på reglerne, og hjælper alle der har brug for det.

IMG_8056

Kragerup Go bounce i naturen

IMG_8052

Forlystelse i naturen

Kragerup Go Bounce er skabt til et sammenspil med naturen, og nytænke en oplevelse i skovens smukke omgivelser. Det svævenede og bølgende underlag afspejler meget godt oplevelsen af trækronerne i vinden, det giver en helt unik oplevelse i naturen. Alle banerne er monteret uden brug af skruer og søm, for at skåne den enestående  skønne natur.

Gå en tur i parken, og besøg godset

Når du er færdig med oplevelserne i Kragerup Go Bounce, kan du bevæge dig videre til nogle af de andre aktiviteter og tilbud på og omkring godset.

Du kan frit bevæge dig rundt i parken, og inde på selve godset. Personalet står altid klar til at servicere dig, og svarer efter bedste evne på dine spørgsmål. Skovområdet indholder stier så du også kan følge familien boltre sig i trætoppene fra jorden.

 

Kragerup-gods-go-high-kragerupgods
Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X