Select Page

Kragerup Aktivitetspark opnår GREEN ATTRACTION-certificering

2. april 2024 | 0 comments

Kragerup Aktivitetspark på Kragerup Gods er stolt af at meddele, at vi er blevet tildelt GREEN ATTRACTION-certificeringen, som anerkendelse af vores dedikation til ansvarlig drift og miljøvenlige initiativer. Som en af blot 25 attraktioner i Danmark, der har opnået denne prestigefyldte certificering, og den første af sin art inden for aktivitets- og klatreparker, bekræfter vi vores engagement i at bevare naturen og levere ansvarlige oplevelser for vores gæster.

Kragerup Aktivitetspark har gennemgået en omfattende dokumentation og evaluering af vores initiativer for at opfylde kriterierne for GREEN ATTRACTION-certificeringen. Vi har prioriteret at reducere vores energi- og vandforbrug samt sikret en effektiv affaldshåndtering, så alt kan genanvendes bedst muligt. Vi har også investeret i udvalgte materialer og metoder, såsom genbrugsnylon i vores klatrepark og skånsomme monteringsmetoder, der forlænger træernes levetid.

Vores engagement i ansvarlig drift understreges også af vores GREEN KEY-certificering på hotellet på Kragerup Gods, som vi har opretholdt siden 2015. Uanset hvor vores gæster befinder sig på Kragerup Gods og Aktivitetspark, vil de opleve vores ansvarlighed og vores bestræbelser på at minimere vores miljømæssige aftryk.

Juryen bag certificeringen har især fremhævet vores innovative tilgang til at skåne træerne i vores klatrepark og vores omhyggelige sorteringsordning med tydelig skiltning, der passer til de naturlige omgivelser. Vi er stolte af at blive anerkendt som pioner i branchen og ser frem til fortsat at inspirere andre til at følge vores eksempel.

For yderligere information kontakt venligst:
Regitze Dinesen, Godsejer og 9. generation
Tel: 28 40 28 46
E-mail: rd@kragerup.dk

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X