Select Page

Konfirmation i naturens smukke omgivelser

5. august 2021 | 0 comments

– Når de unge træder ind i de voksnes rækker
Hvad betyder konfirmation?

At blive konfirmeret betyder, at man siger ja til den kristne tro og til Gud. For at blive konfirmeret, kræver det, at man er døbt, men man kan også blive døbt i forbindelse med konfirmationen. At blive konfirmand symboliserer overgangen mellem barndommen og ungdommen – at man er trådt i de voksnes rækker.

Hvad er en nonfirmation?

Nonfirmation, også kaldet en borgerlig konfirmation, er et nyere begreb man bruger, når man vælger ikke at blive konfirmeret i kirken, men gerne vil fejres med en fest. Hvorfor begrebet er opstået, er fordi flere og flere vælger at gå denne vej.

Hvordan holder man en god konfirmation?

Som forældre vil man gerne gøre et godt indtryk, når det handler om sin datters/søns konfirmation/nonfirmation. Det skal gerne være hyggeligt, der skal være en god stemning, en smagsfuld middag og vigtigst af alt – en skøn lokation. Den skal være mindeværdig. Måske endda anderledes. Ikke kun for konfirmanden, men også for gæsterne.

Hvor kan jeg holde konfirmation på Sjælland

I et intimt mindre lokale, med udsigt over grønne områder, en voldgrav og blå himmel finder du ’Spisestuen’. Lokalet er smukt indrettet med smukke stukke, portrætmalerier af familien Dinesen og lysekroner i loftet. Lokalet emmer af historie! Lokationen er den hvide perle – Kragerup Gods. Ønsker man en fin middag, kan man vælge ’stuepigens middag’ med en sublim 3-retters med årstidens lækre råvarer, aperitif, øl, vand og vin ad libitum under middagen samt kaffe og te. Godskokkenes glæde for madlavning kan smages i deres anretninger, og menuens tilpassede vine er nøje udvalgt af vores overtjener.

Når naturen bydes indenfor

Godset huser 6 smukke selskabslokaler, med plads fra 32 op til 300 personer! Har man et ønske om en afslappet konfirmation med naturen i fokus, skal man opleve den rustikke skovhytte omgivet af høje træer, den smukke hovedbygning i baggrunden og klatregæster der kommer svævende forbi med vind i håret. Lokalet kan huse 70 gæster og kan byde på helstegt pattegris eller lækker grillbuffet. Lokalet er især populært til den uhøjtidelige eller afslappede fest. Skal konfirmanden lige have ’det lille ekstra’ kan man kombinere dagen med sjove aktiviteter i skoven. Det kunne f.eks. være fodboldgolf, bueskydning, mega bordfodbold eller en hoppetur i de store trampoliner i trætoppene. Det vil med garanti være et hit blandt de friske unge mennesker.

Vores kompetente selskabskoordinator har mange års erfaring med at planlægge og afholde fester ned til mindste detalje, og sørger for at jeres fest bliver skræddersyet efter jeres ønsker. Ligeledes har vi en kreativ blomsterdekoratør, som altid er behjælpelig med at lave smukke dekorationer, der passer perfekt til konfirmationens tema.

Hvad koster en konfirmation?

På Kragerup Gods har vi flere pakkeløsninger lige fra grill i skoven til en den helt store festmiddag. Pakkepriserne er altid inkl. lokaleleje, og der er altid gratis parkering. Kommer gæsterne langvejs fra, er der mulighed for at overnatte i vores 57 hotelværelser, hvor konfirmanden kan få følelsen af at være prins/prinsesse for en dag i et smukt deluxeværelse i hovedbygningen!

Ønsker du at høre mere om vores muligheder og pakkeløsninger, kan du læse mere her: https://kragerup.dk/godset/fest/konfirmation/

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X