Select Page

Konferencelokaler

Vi tilbyder 11 indendørs og udendørs konferencelokaler med plads fra 6 op til 300 personer

Vi har 4 hyggelige og lyse konferencelokaler i forskellige størrelser til rådighed i hovedbygningen. I de omkringliggende avlsbygninger tilbydes ligeledes 5 konferencelokaler. Kviestalden er vores største lokale med plads op til 300 personer i biografopstilling.
4-stjerner

Herreværelset

Der er maks. plads til 18 personer ved et langbord.
Herreværelset er beliggende på 1.sal i hovedbygningens højre fløj med udsigt over parken og voldgraven. Det lyse lokale har udsigt over parken og voldgraven og er indrettet med flot og behageligt interiør. Lokalet er stilrent og indeholder moderne AV udstyr, som giver rammerne for en god konference.

“I gamle dage blev Herreværelset brugt til billiard rum. Her gik herrerne op efter en god middag, hvor der blev hygget med cognac, en god cigar og et spil billiard alt imens damerne strikkede, konverserede og hørte onkel Sophus verserim i havestuen. Ude foran lokalet findes en trappelem til loftet, hvorfra man bl.a. kravlede op hver dag for at trække det store tårnur i gang.”

Fløjen

Der er maks. plads til 8 personer ved et langbord.
I den højre fløj i hovedbygningen finder du det lyse lokale, Fløjen. Mødelokalet har en særlig ro, flot interiør og er et hyggeligt, mindre og intimt konferencelokale. Der er en smuk udsigt over voldgraven og godsets gårdsplads. Lokalet er udstyret med moderne AV udstyr, så I får en ideel konferenceoplevelse.

“Fløjen blev oprindeligt bygget i 1625 som herskabets private bolig. At man dengang valgte en nordfløj som de private gemakker skyldtes, at man dengang ville skærme for solens lys, da de fine fruer meget nødigt skulle blive solbrændte”

Salonen

Der er maks. plads til 16 personer ved et langbord.
Salonen er beliggende på 1. sal i hovedbygningens venstre fløj og er et smukt, indbydende og rumligt konferencelokale. Salonen har udsigt til parken og voldgraven samt den fine buebro. Lokalet er L formet og indrettet med konferencebord og en hyggelig sofagruppe. Det moderne AV udstyr er tilgængeligt for en god konferenceoplevelse.

“Rummet var i gamle dage delt op i stue og 4 børneværelser, hvor godsejer Birgitte Dinesen og hendes 2 søstre Anne og Charlotte boede i deres barndom. Birgittes datter Regitze har også haft børneværelse i et af dem. I gamle dage var der en vindeltrappe op til loftet, hvor der var et tårnværelse, hvor der boede en tjenestepige. Selvom trappen til loftet ikke længere findes, står værelset stadig ’lidt spøgelsesagtigt’ intakt på loftet.”

Kornmagasinet

Der er plads til maks. 80 personer.
På 1. sal i hovedbygningens venstre fløj ligger det dejlige og meget lyse kornmagasin med udsigt til parken. Her er god plads til at sidde i flere små grupper med plads til maks. 40 personer ved et langbord, 23 personer i U-bord, 50 personer i skoleopstilling, 56 personer i øer samt 80 personer i biografopstilling.

“Bagtrappen op til kornmagasinet er medtaget, men fuld af historie om datidens sande arbejdsheste. Alt ‘guldet’ (kornsækkene) blev båret op på 1. salen i hovedbygningen, når høsten var i hus. Kornmagasinet var dengang en slags bank for høstens udbytte, da det var her man opbevarede kornet indtil salg. Der var et gammelt hejseværk udendørs, men der blev også slæbt rigtig mange kornsække af store stærke mænd op ad de gamle trapper, som stadig findes.”

Forvalterboligen

Der er plads til maks 30 personer.
Forvalterboligen er en bygning for sig og indeholder 2 mødelokaler. I stueetagen finder du det største, som er lyst, har udgang til terrasse og have. Ved et u-bord, er der maks. plads til 20 personer. Ønsker man at leje begge konferencelokaler, vil dette koste ekstra.

“I Forvalterboligen boede forvalteren, som ofte var den unge generation ejere. Den ældre godsejer boede i hovedbygningen, og når den unge generation kom hjem og blev forpagter/forvalter, boede de i Forvalterboligen, indtil de flyttede på hovedbygningen, når den ældre generation døde. Det var også den unge generation, der havde alle elever og karle på kost, senest Birgittes mor Marie Louise Dinesen.”

Ateliet

Der er plads til maks 12 personer ved et langbord.
Ateliet er beliggende på 1. sal i Forvalterboligen og har en tilhørende stue, som kan bruges til pauserne. Det er et hyggeligt og lyst lokale med en hyggelig sofagruppe. Det er selvfølgelig og så muligt at leje hele boligen med begge konferencelokaler.

“I Forvalterboligen boede forvalteren, som ofte var den unge generation ejere. Den ældre godsejer boede i hovedbygningen, og når den unge generation kom hjem og blev forpagter/forvalter, boede de i Forvalterboligen, indtil de flyttede på hovedbygningen, når den ældre generation døde. Det var også den unge generation, der havde alle elever og karle på kost, senest Birgittes mor Marie Louise Dinesen.”

Vognporten

Der er plads til maks 250 personer.
Vognporten er en bygning for sig og er godsets næststørste konferencelokale. Større konferencer, generalforsamlinger samt firmafester egner sig godt her, da der er plads til maks. 250 personer i biografopstilling, 97 i skoleopstilling, 88 personer i øer og 50 personer ved langbord samt u-bord. Mødelokalet indeholder moderne AV udstyr som danner rammerne for den gode konferenceoplevelse.
Vognporten er handicapvenlig.

“I Vognporten var der i tresserne grise i både stueetagen og på 1. sal. Der var en elevator op og mødding udenfor. Efter grisene blev sat ud, blev Vognporten brugt som bil- og traktormuseum da Birgittes far kammerherre Erik Dinesen samlede på gamle veterantraktorer, motorcykler og veteranbiler.”

Kviestalden

Der er plads til maks 300 personer.
Kviestalden er med sine 380 kvm2 vores største konferencelokale, og fungerer perfekt til større konferencer, udstillinger, produktpræsentationer mv. Stalden har gennemgået en komplet renovering, således har den gamle stald fået nye flotte glaspartier i hver endegavl, der kan åbnes, og en elegant tilbygning med garderobe og toiletter. Desuden er der installeret top moderne AV-udstyr. Kviestalden kan maks. have 300 personer i biografopstilling, maks. 250 personer ved langbord, 180 i skoleopstilling og 144 personer i øer.
Kviestalden er handicapvenlig.

“Kviestalden blev i gamle dage brugt som en stald til køerne. Om vinteren når kvierne var sorteret fra, gik de her på løsdrift om vinteren. Da køerne blev sat ud, blev Kviestalden brugt til tørreri.”

Skovhytten

Der er plads til maks 120 personer.
Hytten bliver brugt i forbindelse med grøn konference og ligger omgivet af natur. Her er der plads til 120 personer i biografopstilling, 60 personer i øer/ved langborde, 42 personer i skoleopstilling og 40 ved u-bord. Man kan sidde inde såvel som ude. Vi har 3 Walk & talk stier i park og skoven, som kan bruges til gående møder og et alternativ til grupperum.
Skovhytten er handicapvenlig.

Tilkøb af naturens grupperum::

  • Naturens klasselokale er omgivet af store bøgetræer. Man sidder varmt og godt i vores fatboys rundt om bålet. Wi-Fi og flipover tilgængelig.
  • I shelterbyen kan man sidde 20 personer rundt om plankeborde på en stor, overdækket træterrasse eller rundt om bålet. Strøm, Wi-Fi og flipover tilgængelig.

Hytten kan bookes fra den 1. maj til den 1. oktober og er også oplagt til firmafesten, da der er en hyggelig feststemning i skoven. Kokkene griller gerne helstegt pattegris, rådyr eller lam mens der serveres øl omkring bålet.

Spisestuen

Der er plads til maks 20 personer ved runde borde og 32 ved langbord.
Spisestuen liger i hovedbygningens stueetage i venstre fløj og er et smukt, lyst lokale med flotte malerier på væggene og udsigt til parken.

“Alle slotte og godser med respekt for sig selv har en hemmelig dør i væggen – kan du se den? Væggen fører indtil et af vores 2 køkkener. Vi har både et køkken i kælderen og på 1 sal. I spisestuen står også det hvide skab og rygtet går at det ikke må flyttes på. I såfald dør den nuværende Godsejer af Kragerup. Skabet er derfor ikke blevet flyttet på i rigtig mange generationer.”

Shelterbyen

Der er plads til maks 25 personer.
Shelterbyen ligger i skoven og har 6 shelters i alt. Her kan man som konferencegæst afholde en udendørs konference samt overnatte på en ny og anderledes måde. Man kan sidde 20 personer rundt om plankeborde på en stor, overdækket træterrasse. Rundt om bålet kan man nyde snacks, få lidt at drikke under mødet samtidig med at man har adgang til både strøm, Wi-Fi og flipover.
Benyt jer også af vores 3 Walk & talk stier i skoven, som kan bruges til gående møder og et alternativ til grupperum.

Jeg hjælper gerne med at arrangere jeres miljøvenlige konference. Ring  til mig eller skriv en mail med dit tlf.nr, navn og firmanavn, så finder vi en dato.

Konferencekoordinator
Elsebeth Rygaard

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Overnatning

Hvis I ønsker overnatning i forbindelse med jeres konference, har vi i alt 57 velindrettede værelser, som vi tilbyder til en særlig pris.
Spørgsmål og rundvisning kan tages med vores dygtige konferencekoordinator Kontakt os gerne.

Aktiv konference

På Kragerup har I alletiders mulighed for at afholde en aktiv konference. I aktivitetsparken har I både mulighed for at rykke grænser i klatreparken samtidig med, at man kan få brugt kroppen og lattermusklerne i trampolinparken Go Bounce. Vi har flere teambuildingsaktiviteter, med fokus på samarbejde og kommunikation f.eks.:

– Blind kanoræs
– Jacobstigen
– Kuglebanen
– Flugten fra køkkkenchefen

Lige nu:

Læs mere om vores mødefaciliteter i smukke omgivelser

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X