Select Page

Konferencecenteret du ikke vidste, du skulle besøge…

29. oktober 2020 | 0 comments

Når du ankommer første gang på Kragerup Gods, vil du med garanti blive ’taget med bukserne nede’ – for her er der alt andet end hvide mødelokaler!

Ved første øjekast ser du fyldige træer og marker i horisonten. Her er der frisk luft, ro og tid til fordybelse. Er du kommet til det rette sted? Det kan vi love dig for. For ikke nok med at Kragerup er en smuk perle på Vestsjælland, så står vi for mange gode værdier. Med vores 6 vindmøller producerer vi halvdelen af Kalundborg Kommunes strømforbrug til private, al varme kommer fra vores eget halmfyr, og vandet har vi selv i undergrunden. I 2015 blev vi certificeret med Green Key, og hver dag arbejder vi med de 17 verdensmål for at blive endnu bedre. Derfor kan vi med rette kalde os for Danmarks første CO2- neutrale hotel.

Mødelokaler der emmer af historie
På Kragerup vil du blive mødt af hvidkalkede bygninger, frodige smukke omgivelser og en masse liv i parken. Du vil opleve at alle mødelokalerne har hver deres unikke indretning og emmer af historie fra en svunden tid. Herreværelset blev i gamle dage brugt til billiardrum, kornmagasinet fortæller om datidens sande arbejdsheste, da lokalet blev brugt til opbevaring af høstens udbytte, og Vognporten var i tresserne en svinestald på 2 etager. I dag er de alle mødelokaler. Når du går rundt i stuerne, kan du fornemme den hyggelige stemning og tilmed læse historierne om malerierne og lokalerne. Godsejer Birgitte Dinesen kan også fortælle de hyggeligste erindringer om det store gamle brændekomfur i restauranten. Hun mindes sin farfars husholderske Petrine, stå med en manna cerut i munden og kokkerere. Komfuret er med til at skabe en helt speciel stemning fra tiden der var, og det kan mærkes, når I spiser i restauranten… Lad os nu bevæge os udenfor…

Udenfor tænker du måske?
Det er der en ganske god grund til. På Kragerup kan du nemlig benytte dig af vores udendørs faciliteter og faktisk også afholde din konference udendørs. Et lille stykke bag ved hovedbygningen, over den brede voldgrav, ligger skovhytten. Her kan man sidde både inde i hytten eller ude rundt om bålet. Men hvorfor skal du holde din konference i skoven? Ifølge mødedesign eksperten Bo Krüger får man 60% flere ideer, når man befinder sig i naturen frem for i et hvidt konferencelokale. Og det er jo en hel del, som vi selvfølgelig gerne vil støtte op med. Hold gående møder i parken og nyd en anderledes og unik oplevelse.
For her er der frisk luft, ro og tid til fordybelse.

Stine

Stine er Marketingkoordinator på Kragerup Gods og står for markedsføringen på Kragerup Gods - lige fra planlægningen til udførelsen. Hun er uddannet multimediedesigner på Zealand i Slagelse og kommunikationsdesigner på KEA. På bloggen vil hun fortælle om nyheder på godset samt fortælle hyggelige historier. Se LinkedIn profil her.

  Få indlæggene tilsendt

  Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

  Søg
  Generic filters

  You have Successfully Subscribed!

  Vind en middag for 2

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

  Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

  GDPR & cookies

  Tak for din tilmelding.

  X