Teambuilding

Archery Attack, Blind kanoræs, Jacobstigen og meget mere

Teambuilding

Indlæring kræver alle jeres sansers bevågenhed. Vi vil gerne understøtte teorierne fra konferencelokalet med relevant teambuilding.

 

 

På Kragerup Gods har vi teambuilding og aktiviteter, der udfordrer koncentrationen, fysikken og lattermusklerne. Resultatet er et bedre samarbejde og fællesskab. Vi har sammensat nogle teambuildings forløb, så I kan vælge det fokusområde der passer jer bedst. Ønsker I et teambuildingsforløb, hvor I selv sammensætter øvelserne, kan vores teambuildings instruktøre vejlede jer, så vi sammen opnår den helt rigtige sammensætning.

Vi planlægger hele forløbet med hensyntagen til jeres økonomi og jeres afsatte tid. Der vil være fokus på at understøtte teorierne fra konferencelokalet og afprøve dem på egen krop i naturen. Vi kan byde ind med teambuilding, som understøtter samarbejde, kommunikation, adfærd og glæde.

Teambuilding på Kragerup
På Kragerup tilbyder vi en lang række teambuildings øvelser, som alle har hver deres fokusområde. Uanset årstid kan vi facilitere jeres teambuilding. I de varmere måneder benytter vi godsets smukke udearealer, hvor vi både bruger parken og skoven alt efter valg af øvelse. I vintermånederne rykker vi indenfor i godsets større driftslokaler, så vi er i ly for regn og vind.

Nedenfor ses et udvalg af vores forskellige teambuildings øvelser, som alle kan sammensættes efter jeres ønsker.

Archery Attack
Aktiviteter - blind kanoræs
Kragerup-Gods-Teambuilding-Flugtenfrakøkkenchefen-samarbejde
Dalsgaard Photography
Rappelling
IMG_0833_jacobstigen_
vandrende a
vandrende a
vandrende a
vandrende a
vandrende a

Tag i Go High

Kombiner dine aktiviteter med en tur op i trætoppene

Møde eller konference?

Find jeres mødepakke her

 

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X