Teambuilding

Archery Attack, Blind kanoræs, Jacobstigen og meget mere

Teambuilding

Indlæring kræver alle jeres sansers bevågenhed. Vi vil gerne understøtte teorierne fra konferencelokalet med relevant teambuilding.

 

 

På Kragerup Gods har vi teambuilding og aktiviteter, der udfordrer koncentrationen, fysikken og lattermusklerne. Resultatet er et bedre samarbejde og fællesskab. Vi har sammensat nogle teambuildings forløb, så I kan vælge det fokusområde der passer jer bedst. Ønsker I et teambuildingsforløb, hvor I selv sammensætter øvelserne, kan vores teambuildings instruktøre vejlede jer, så vi sammen opnår den helt rigtige sammensætning.

Vi planlægger hele forløbet med hensyntagen til jeres økonomi og jeres afsatte tid. Der vil være fokus på at understøtte teorierne fra konferencelokalet og afprøve dem på egen krop i naturen. Vi kan byde ind med teambuilding, som understøtter samarbejde, kommunikation, adfærd og glæde.

Teambuilding på Kragerup
På Kragerup tilbyder vi en lang række teambuildings øvelser, som alle har hver deres fokusområde. Uanset årstid kan vi facilitere jeres teambuilding. I de varmere måneder benytter vi godsets smukke udearealer, hvor vi både bruger parken og skoven alt efter valg af øvelse. I vintermånederne rykker vi indenfor i godsets større driftslokaler, så vi er i ly for regn og vind.

Nedenfor ses et udvalg af vores forskellige teambuildings øvelser, som alle kan sammensættes efter jeres ønsker.

Archery Attack
Aktiviteter - blind kanoræs
Kragerup-Gods-Teambuilding-Flugtenfrakøkkenchefen-samarbejde
Dalsgaard Photography
Rappelling
vandrende a

Archery Attack

 

– Adrenalin, holdånd, strategi og samarbejde
(Min. 10 personer)

 

Archery Attack kombinerer elementerne fra paintball og bueskydning til et actionpræget og energifuldt spil.

 

Her skyder I med bue og pile, hvor spidsen er lavet af skum, så I undgår de blå mærker, som ofte følger med i et spil paintball. Man spiller to hold mod hinanden, og det går ud på, at lægge en taktik for angrebet. Det går selvfølgelig ud på at skyde sine modstandere, men i stil med høvdingebold, så kan man genoplive sine medspillere, ved at ramme den spilleplade, som er placeret på banen.
For at vinde kræver det at, man på holdet udøver holdånd, kommunikation og strategiske evner.

 

Archery Attack kan spilles hele året rundt her på Kragerup Gods. Så snart kampen er igang, får man hurtigt varmen. Om sommeren spilles det ofte i t-shirts og om vinteren med en god jakke.

 

Læs mere om Archery Attack her

 

 

Archery Attack
Blind Kanoræs

Blind kanoræs

 

– Koordinationsevne, kommunikation og samarbejde
(min. 10 personer)

 

En underholdende teambuildingøvelse, hvor kommunikation og samarbejde er vigtigt.

 

Kanoen er sat i voldgraven. Mon kaptajnen, som holdet selv har valgt, har valgt en god strategi for, hvordan holdet kommer sikkert og tørskoet i land?

 

3-2-1 start – Kanoræset er i gang. Hvem kommer først rundt om godset i voldgraven? – og bliver det den korteste vej, eller vil kaptajnen have svært ved at styre kanoen, nu hvor besætningen har bind for øjnene?

 

Hvad ville du gøre, hvis synet var taget fra dig? – Denne teambuildingøvelse er god til, at træne kommunikation og samarbejde. Øvelsen er sjov og underholdende … ikke bare for deltagerne, men også for dem der kigger på.

 

Blind Leder

– Strategi, kommunikation og samarbejde
(Min. 10 personer)

Er I gode til at fastsætte en strategi og samtidig følge den, eller må I justere undervejs? Med øvelsen Blind leder udfordrer vi jer med en simpel opgave, hvor I får til opgave at lægge en strategi for løsning af denne, herunder lave klare kommunikationsregler.

Når strategien er lagt går I i gang med at løse opgaven. Undervejs udfordrer vi jeres strategi og ser, hvordan kommunikationen udvikler sig. Hvem tager styringen og sikrer, at målet opnås? Hvem kan se muligheder? Hvem byder ind med løsninger, og er der nogle som blot kører på frihjul? Hvordan kommunikeres der?

Er I gode til at arbejde mod fælles mål og sikre, at den strategi, der er blevet udstukket bliver overholdt. Med andre ord er det en udfordrende teambuildingøvelse, der tester jeres evne til at skabe jer et overblik og udtænke kreative løsninger i kombination med jeres evne til at samarbejde og kommunikere.

Blind leder
Bueskydning

Bueskydning

 

– Præcision, fokus og spænding
(min. 10 personer)

 

Er I de fødte jægere? Det finder vi ud af, når vores dygtige bue-instruktør har vist jer, hvordan I skal bruge bue og pil, hvordan I sigter og skyder.

 

Har I fået færden? – Så lægger denne teambuilding aktivitet nemlig op til en konkurrence …
Hvem er den bedste skytte? Eller er det holdet som helhed, der bringer sejren i hus?

 

Øvelsen kræver stor selvdisciplin og handlekraft. Der er kontant afregning ved skudafgivelse. Det gælder om at være helt klar på det rigtige tidspunkt og arbejde målrettet. Med andre ord – hvor gode er I til at arbejde under pres?

 

Det Vandrende A & Mega Puslespil

– Strategi, kommunikation og samarbejde
(Min. 10 personer)

Holdet får til opgave, at planlægge deres løsning heraf at lave klare regler for kommunikation.
Når dette er sket, starter holdet med at løse opgaven.
Undervejs vil vi udfordrer jer på strategien og se, hvordan samarbejdet udvikler sig.

En person står i midten af A’et, og det er nu de fire andre personers opgave at sikre hvert sit hjørne, hvor snorene skal være spændt, hvorefter alle fem arbejder sammen om hvert skridt, der skal tages.

Hvem tager styringen og sikrer, at målet bliver opnået? Hvem kan se muligheder? Hvem byder ind med løsninger? Hvordan skal kommunikationen foregå?

Det Vandrende A
Flugten fra Køkkenchefen

Flugten fra Køkkenchefen

 

– Kreativitet, samarbejde, strategi og kommunikation
(min. 10 personer)

 

Her gælder det om at komme fra øen over på ‘fastlandet’. Der ligger reb, tønder og rafter klar til at alle hold kan bygge en tømmerflåde og se hvem der først kommer tørskoet hen over voldgraven.

 

Før I går i gang med selve opgaven er det vigtigt, at der bliver fastlagt en strategi og arbejdsfordeling først, så alle ved, hvad der skal ske, og hvem der har ansvaret for hvilke opgaver. Når strategien er på plads og alle er med på, hvad de skal gøre, så er det “bare” med at komme i gang.

 

Hejs Flaget

– Kreativitet, kommunikation og samarbejde
(Min. 10 personer)

Til denne teambuildingøvelse har vi sat rammerne op for jer. Opgaven er simpel, men kan være udfordrende at løse. Det er vigtigt, at holdene får lavet en god strategi  inden I går i gang med at løse opgaven. Det er vigtigt strategien holdes eller måske skal den justeres undervejs.

Hvem tager styringen og sikrer, at målet bliver opnået? Hvem ser muligheder? Hvem er kvalitetsansvarlig for opgaven? Hvordan skal kommunikationen foregå? Disse spørgsmål kan I besvare, når I er færdige med at løse opgaven, og svarene kan I med fordel overføre til jeres daglige arbejde.

Hejs flaget
Jacobstigen

Jacobstigen

– Præcision og udfordrende aktivitet
(min./max. 8 personer)

I denne udvidede højdeøvelse er der fokus på samarbejde og tillid i uvante rammer.

Før I går i gang med denne teambuildingøvelse er det vigtigt, at der bliver fastlagt et fælles mål. Når målet er sat skal der udarbejdes en strategi for, hvordan I vil nå jeres mål. Alle har en vigtig rolle i denne øvelse og ingen kan undværes.

Hvem tager styringen og sikrer målet opnås? Hvem kan man bedst stole på? Hvem er stærkest? Hvem har ikke højdeskræk? Hvordan skal kommunikationen foregå?
Med andre ord er denne teambuildingøvelse særlig god, fordi den udfordrer holdet på flere områder. Den er relationsskabende, sjov, grænseoverskridende og udviklende for den enkelte og for holdet som helhed.

Menneskelig stratego

– Sjov, taktisk planlægning,
(Min. 10 personer)

Vi gør brikkerne levende – Menneskelig Stratego følger de klassiske Stratego regler, hvor den højeste militærrang slår de lavere stående. Denne aktivitet får hjernen i gang, imens man fysisk kan tage del i denne sjove udgave af det verdenskendte brætspil. Perfekt aktivitet for både store og små med taktiske og kreative hjerner.

I kampens hede, vil der være mulighed for at tilkøbe en våbenhvile, i form af en lille pause, hvor der vil bliver sørget for lidt drikkevarer samt knas og snacks, hvor man rigtigt kan få ladt kroppen og hjernen op, så den er klar til den sidste halvdel af et godt spil Stratego.

Læs mere om menneskelig stratego her

Menneskelig stratego
Rapelling

Rapelling

– Adrenalin, spænding og sammenhold
(min./max. 10 personer)

Rapelling hører til kategorien ekstremsport, og I vil helt sikkert få en oplevelse ud over det sædvanlige. Adrenalinen pumper, koncentrationen og spændingen er i top, når I står oppe i vores 12 meter høje rapelle-tårn. Hvis alle på holdet skal gennemføre kræver det sammenhold, støtte og engagement.

Rapelling er meget grænseoverskridende, og netop det er med til at skabe sammenhold under turen. Oplevelsen vil uden tvivl blive helt uforglemmelig, hvis I er til adrenalin og spænding.

Tag i Go High

Kombiner dine aktiviteter med en tur op i trætoppene

Møde eller konference?

Find jeres mødepakke her

 

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X