Overnatning

Overnat i vores dejlige værelser i forbindelse med jeres konference

Overnatning

Alle 57 værelser er indrettet med interiør af høj kvalitet og med sans for detaljer. Vi har deluxe dobbeltværelser i hovedbygningen, fine nyrenoverede superior dobbeltværelser i ‘Herskabsstalden’ samt standard dobbelt- og enkeltværelser i de 3 øvrige avlsbygninger; ‘Det gamle Mejeri’, ‘Forvalterboligen’ samt ‘Fodermesterboligen’.

Standart enkeltværelse

Standard Enkeltværelse

Fra kr. 975 inkl. morgenmad for 1 person

(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores enkeltværelser er alle rummelige og sengen måler 140 x 200 cm. Værelset er perfekt til dig, der er på konference og med fri Wi-Fi og strømudtag, kan du både ringe hjem for at sige godnat og få opladt alle dine devices.

Standard dobbeltværelse

Standard Dobbeltværelse

Fra kr. 1.475 inkl. morgenmad for 2 personer

(Lørdagstillæg kr. 300)

Beliggende i Godsets smukke gamle avlsbygning finder du dette standard dobbeltværelse. Værelset er rummeligt og egner sig godt til dig, der skal overnatte flere nætter eller har inviteret én du holder af på godsophold.

 

Superior enkeltværelse

Superior Enkeltværelse

Fra kr. 1.175 inkl. morgenmad for 1 person

(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores superior enkeltværelse er rummeligt og sengen måler 140 x 200 cm. Værelset er perfekt til dig, der er på konference og med fri Wi-Fi og strømudtag, kan du både ringe hjem for at sige godnat og få opladt alle dine devices.

Superior dobbletværelse

Superior Dobbeltværelse

Fra kr. 1.675 inkl. morgenmad for 2 personer

 

(Lørdagstillæg kr. 300)

Beliggende i Godsets smukke gamle avlsbygning finder du dette superior dobbeltværelse. Værelset er rummeligt og egner sig godt til dig, der skal overnatte flere nætter eller har inviteret én du holder af på godsophold.

 

Deluxe dobbeltværelse

Deluxe dobbeltværelse

Fra kr. 1.975 inkl. morgenmad for 2 personer

(Lørdagstillæg kr. 300)

Dette deluxe dobbeltværelse er beliggende i godsets hovedbygning på 1. sal. Værelset, der er indrettet med himmelseng, er specielt velegnet til gæster, der ønsker meget plads eller til VIPs og Keynote-speakers.

 

Familieværelse

Familieværelse

Fra kr. 2.375 inkl. morgenmad for 4 personer

(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores familieværelse består af et soveværelse med dobbeltseng og spisebord, og et tilstødende værelse med to enkeltsenge samt et tekøkken. Der er desuden mulighed for opredning til yderligere en person.

 

En god nats søvn

Reserver overnatning til dine møde- og konference-deltagere

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X