Mødelokaler

Afhold jeres møde i inspirerende og smukke omgivelser. Alle vore lokaler, fra det mindste mødelokale til den største konferencesal, er designet til at kombinere moderne funktionalitet og komfort.

På Kragerup Gods er vores mødelokaler unikke og individuelt indrettet. Fire af mødelokalerne ligger i hovedbygningen. De er indrettet med respekt for husets historie og har hver deres charme. I mødelokalet i Forvalterboligen kan I få det hele for jer selv. Til mødelokalet hører også en terrasse, hvor I kan trække lidt frisk luft i pauserne. Kom gerne forbi og besøg os og se hvilket lokale, der vil passe til netop jeres møde eller konference.

Fløjen

For op til 8 personer

I den højre fløj i hovedbygningen finder du det lyse lokale, hvor der er en særlig ro. Et hyggeligt, mindre og intimt konferencelokale med en smuk udsigt. Der er plads til max. 8 personer ved et langbord.

Ateliet

For op til 12 personer

Konferencelokalet er beliggende i en selvstændig bygning sammen med lokalet Forvalterboligen. Disse lokaler har tilhørende stue, som kan bruges til pauserne. Konferencelokalet er et hyggeligt lyst lokale på 1. salen – under taget med masser af lys fra oven. Der er plads til max 12 personer ved et langbord/mødebord. I lokalet er der også en hyggelig sofagruppe.

Salonen

For op til 16 personer

Indbydende og rumligt konferencelokale beliggende i hovedbygningen på 1. sal med udsigt til parken. Konferencelokalet er ideelt til skift mellem oplæg, socialt og kreativt arbejde, da ’Salonen’ har et sofaarrangement – udover konferencefaciliteterne. I ’Salonen’ er der plads til max.16 personer ved et langbord.

Herreværelset

For op til 18 personer

Dette stilrene konferencelokale er beliggende på 1.sal i hovedbygningen med udsigt over parken og voldgraven. Lokalet har plads til max. 18 personer ved et langbord.

Forvalterboligen

For op til 30 personer

Konferencelokalet er beliggende i en selvstændig bygning med tilhørende stue og køkken, så her har I det hele for jer selv. Konferencelokalet er meget lyst og har udgang til egen terrasse og have. Et ideelt lokale for jer, der ønsker at brede jer med forskellige opgaver og socialt samvær. Der er plads til max 30 personer ved biografopstilling, og ellers er det max 20 personer i langbord, u-bord, skoleopstilling samt øer.

I forvalterboligens bygning kan der skabes jeres helt eget univers med 2 lokaler, stue og et grupperum. Spørg vores konferencekoordinator for tilbud.

Kornmagasinet

For op til 80 personer

På 1. salen i hovedbygningen ligger det dejlige og meget lyse Kornmagasin med udsigt til parken. Her er god plads til at sidde i små grupper. Der er plads til max. 40 personer ved et langbord, 23 personer i U-bord, 50 personer i skoleopstilling og 56 personer i øer, samt 80 personer i biografopstilling.

Vognporten

For op til 250 personer

Godsets næststørste konferencelokale. Lokalet egner sig til store konferencer og generalforsamlinger, samt firmafester. Her er der plads til max 250 personer i biografopstilling, 97 i skoleopstilling, 88 personer i øer og 50 personer ved langbord samt u-bord.

Kviestalden

For op til 300 personer

Kviestalden er med sine 380 kvm2 vores største konferencelokale, og fungerer perfekt til større konferencer, udstillinger, workshops, produktpræsentationer mv. Kviestalden har gennemgået en komplet renovering, således har den gamle stald fået nye flotte glaspartier i hver endegavl, der kan åbnes, og en elegant tilbygning med garderobe og toiletter. Desuden er der installeret top moderne AV-udstyr. Kviestalden kan max have 300 personer i biografopstilling, max 200 personer ved langbord, 180 i skoleopstilling og 144 personer i øer.

Skovhytten

For op til 120 personer

Skovhytten er til jer, der ønsker en anderledes konference. Her er I tæt på naturen, men har samtidig alt det moderne AV-udstyr, der kræves til afholdelse af en konference. Skovhytten har plads til max 120 personer i biografopstilling, 60 personer i både øer og langbord, 42 personer i skoleopstilling og 40 personer ved u-bord.

Til Skovhytten hører et udendørs klasselokale med højt til loftet, pallemøbler med fatboys og hyggelig bålplads i midten. Som grupperum kan anvendes vores 3 walk and talk stier.

Møde eller konference?

Find jeres mødepakke her

Bliv opdateret!

Vores Nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods.