Konferencer på det CO2 neutrale gods

Book konference

Konference

Hold din næste konference med omtanke for miljøet på Kragerup Gods. Vi er CO2 neutrale og har den grønne nøgle, som er turismens internationale miljømærke.

Kragerup Gods tilbyder dagsmøder såvel som konferencedøgn, og vi skræddersyr gerne dit arrangement med teambuilding. Vi har 9 konference- og mødelokaler, med plads op til 350 personer. Kragerup Gods er CO2 neutral og værner om miljøet. Derfor vil vi gerne være med til at nedsætte vores samlede Co2-udslip. Er i derfor 40 eller flere gæster, betaler vi hele busudgiften. Læs mere om vores buskoncept her.

Flyt dit møde ud i naturen. Vores grønne konfernce koncept indeholder konferencelokalet “skovhytten” og “naturens klasselokale” med højt til loftet. I løbet af dagen serveres grønne snacks. Ønsker man grupperum kan man anvende vores 3 “walk and talk” stier.

Hjælp til mødeplanlægning
Udover at rådgive jer omkring lokalevalg og opsætning kan vi også tilpasse jeres forplejning i løbet af dagen. Vi sætter en ære i at være til rådighed før, under og efter mødet. Kragerup Gods er et unikt sted for afholdelse af møde, kursus eller konference, da vi både kan tilbyde udendørs og indendørs faciliteter.

Vi har trådløst Wifi på godset og i skoven og er udstyret med AV- og IT-udstyr, så jeres konference bliver af højeste kvalitet.

En anderledes konference
På Kragerup Gods er alle vores mødelokaler unikke. 5 af dem ligger i hovedbygningen og de er alle indrettet med respekt for husets historie med hver deres charme. Ønsker man at have det hele for dig selv, kan man booke Forvalterboligen, som har 2 konferencelokaler, en stue og et køkken. Ønsker man at holde møde i naturen, kan man få Skovhytten med tilhørende udendørs klasselokale med højt til loftet og hyggelig bålplads.

Kom gerne forbi og besøg os og se hvilket lokale, der vil passe til netop jeres møde eller konference.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres konference.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Kragerup Gods.

 

Kragerup Gods har konferenceaftale med staten gennem Moderniseringsstyrelsen. Konferenceaftale betyder, at Moderniseringsstyrelsen under Finansministeriet har indgået en aftale med en række hoteller, som tilbyder konferencefaciliteter. Aftalen går i alt sin enkelthed ud på, at staten benytter sig af en af de udbydere, som har indgået aftalen, i forbindelse med konferencer for medarbejder ansat i de statslige institutioner. Dette indebærer bl.a. medarbejdere fra ministerier, styrelser, kommuner, regioner og universiteter.

Mødelokaler

Kragerup-gods-go-high-Herrevaerelset

De helt rigtige rammer

Med vores smukke omgivelser og historiske rammer er Kragerup Gods et unikt sted for afholdelse af møde, kursus eller konference.  Vi tilbyder både udendørs og indendørs faciliteter.

En mødepakke til enhver lejlighed

Alle møder og konferencer er tilpasset jeres ønsker og behov, men for at gøre det lettere for jer, har vi lavet en række grundpakker.

Vi sørger selvfølgelig for, at der er kaffe, te og isvand hele dagen ligemeget hvilken pakke I vælger.

Deluxe dobbeltværelse

Overnatning ved møder og konferencer

Giv dine mødedeltagere de bedste muligheder, og sørg for, at de er friske og veludhvilede. En god nats søvn giver gode møder og gode beslutninger. Vores standardværelser er særligt designede til møde- eller konferencegæsten og der er, udover en god seng, masser af muligheder for at oplade telefoner og computere, samt fri WiFi.

Forplejning

Bestil ekstra forplejning

Med ekstra forplejning sikrer I, at jeres gæster kan holde energien oppe hele dagen. Det giver et højere koncentrationsniveau og bedre resultater. Vi tilbyder alt fra ekstra retter til power-snacks og smoothies som tilkøb under jeres konference.

Vores bæredygtige gods

Kragerup Gods er fuldstændig selvforsynende med vand, varme og elektricitet, og er blandt andet certificeret med Green Key, turismebranchens miljømærke

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X