Konferencer udover det sædvanelige

De æstetiske rammer er afgørende for den gode konference- og mødeoplevelse
Læs mere her

I dag er smukke og æstetiske rammer afgørende for den gode konference- og mødeoplevelse, og på Kragerup Gods står vores dygtige og smilende personale parat, så I får mest muligt ud af dagen.

Kragerup Gods tilbyder både dagsmøder og konferencedøgn, og alle pakker skræddersyes efter jeres ønsker. Vi har otte konference- og mødelokaler i forskellige størrelser og med plads op til 300 personer. Rammerne er optimale til alt fra bestyrelsesmøder og strategidage til konferencer og generalforsamlinger. I er også meget velkomne til at besøge godset for en rundvisning inden bookning af konference.

 

Hjælp til mødeplanlægning

Udover at rådgive jer omkring de fysiske forudsætninger for jeres møde, kan vi også give tips til arbejdsmetoder, værktøjer og programplanlægning. Det giver jer sikkerhed for, at forudsætningerne for et udbytterigt møde er på plads. Vi sætter en ære i at være en del af planlægningen af jeres møde eller konference, og vi vil være til rådighed før, under og efter mødet/konferencen.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres konference.

Mødelokaler

De helt rigtige rammer

Med vores smukke omgivelser og historiske rammer er Kragerup Gods et unikt sted for afholdelse af møde, kursus eller konference.  Vi tilbyder både udendørs og indendørs faciliteter.

En mødepakke til enhver lejlighed

Alle møder og konferencer er tilpasset jeres ønsker og behov, men for at gøre det lettere for jer, har vi lavet en række grundpakker.

Vi sørger selvfølgelig for, at der er kaffe, te og isvand hele dagen ligemeget hvilken pakke I vælger.

Overnatning ved møder og konferencer

Giv dine mødedeltagere de bedste muligheder, og sørg for, at de er friske og veludhvilede. En god nats søvn giver gode møder og gode beslutninger. Vores standardværelser er særligt designede til møde- eller konferencegæsten og der er, udover en god seng, masser af muligheder for at oplade telefoner og computere, samt fri WiFi.
Forplejning

Bestil ekstra forplejning

Med ekstra forplejning sikrer I, at jeres gæster kan holde energien oppe hele dagen. Det giver et højere koncentrationsniveau og bedre resultater. Vi tilbyder alt fra ekstra retter til power-snacks og smoothies – lige som I vil have det.

Vores bæredygtige gods

Kragerup Gods er fuldstændig selvforsynende med vand, varme og elektricitet, og er blandt andet certificeret med Green Key, turismebranchens miljømærke

Bliv opdateret!

Vores Nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods.