Konferencer udover det sædvanlige

Book konference

Konference

På Kragerup Gods tilbyder vi jer smukke rammer for jeres gode konferenceoplevelse. Vi har både lyse lokaler i den gamle hovedbygning og udendørs mødelokaler med højt til loftet.

Kragerup Gods tilbyder dagsmøder såvel som konferencedøgn, og vi skræddersyr gerne dit arrangement med teambuilding. Vi har otte konference- og mødelokaler i forskellige størrelser, med plads op til 300 personer. I er meget velkommen til at besøge godset og få en rundvisning inden bookning af jeres næste konference.

Hjælp til mødeplanlægning
Udover at rådgive jer omkring lokalevalg og opsætning kan vi også tilpasse jeres forplejning i løbet af dagen. Vi sætter en ære i at være til rådighed før, under og efter mødet.

Kragerup Gods er et unikt sted for afholdelse af møder, kurser eller konferencer, da vi også kan tilbyde både udendørs og indendørs faciliteter.

En anderledes konference
På Kragerup Gods er vores mødelokaler unikke og individuelt indrettet. Fire af mødelokalerne ligger i hovedbygningen. De er indrettet med respekt for husets historie og har hver deres charme. I mødelokalet i Forvalterboligen kan I få det hele for jer selv. Vi har også en skovhytte med tilhørende udendørs klasselokale med højt til loftet og hyggelig bålplads. Som grupperum kan anvendes vores 3 ”walk and talk” stier, der kan bruges til ‘vandrende grupperum’.

Kom gerne forbi og besøg os og se hvilket lokale, der vil passe til netop jeres møde eller konference.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres konference.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Kragerup Gods.

Mødelokaler

De helt rigtige rammer

Med vores smukke omgivelser og historiske rammer er Kragerup Gods et unikt sted for afholdelse af møde, kursus eller konference.  Vi tilbyder både udendørs og indendørs faciliteter.

En mødepakke til enhver lejlighed

Alle møder og konferencer er tilpasset jeres ønsker og behov, men for at gøre det lettere for jer, har vi lavet en række grundpakker.

Vi sørger selvfølgelig for, at der er kaffe, te og isvand hele dagen ligemeget hvilken pakke I vælger.

Overnatning ved møder og konferencer

Giv dine mødedeltagere de bedste muligheder, og sørg for, at de er friske og veludhvilede. En god nats søvn giver gode møder og gode beslutninger. Vores standardværelser er særligt designede til møde- eller konferencegæsten og der er, udover en god seng, masser af muligheder for at oplade telefoner og computere, samt fri WiFi.
Forplejning

Bestil ekstra forplejning

Med ekstra forplejning sikrer I, at jeres gæster kan holde energien oppe hele dagen. Det giver et højere koncentrationsniveau og bedre resultater. Vi tilbyder alt fra ekstra retter til power-snacks og smoothies – lige som I vil have det.

Vores bæredygtige gods

Kragerup Gods er fuldstændig selvforsynende med vand, varme og elektricitet, og er blandt andet certificeret med Green Key, turismebranchens miljømærke

Bliv opdateret!

Vores Nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods.