SMIL TIL KAMERAET

15. februar 2022 | 0 comments

SMIL TIL KAMERAET

Aktivitetsparken åbner den 26 marts og det bliver selvfølgelig med flere forskellige nyheder, som du ikke må gå glip af!

SHARE YOUR MOMENT KAMERAOPLEVELSE

Endelig er det muligt at få fantastiske billeder og videoer med hjem fra din tur i trætoppene. Vi anbefaler ikke at medbringe mobiler, når man klatrer på Go High, da mange taber dem undervejs. MEN derfor skal du ikke snydes for at få foreviget minderne fra en sjov dag – vi har nemlig opsat kameraer mange steder i træerne, som fanger de sjove øjeblikke når du klatrer på Go High. Samtlige af kameraerne optager også små videoklip, når du f.eks. kommer svævende gennem skovens træer på Go Highs svævebaner. Det kan man da kalde Instagram-blær, så det vil noget!

HVORDAN FUNGERER DETTE?

På håndledet får du et armbånd på og med tydelig markering i trætoppene vil du se et skilt med et kamera, hvor du scanner dit armbånd inden du bevæger dig ud på forhindringen. På den måde ved kameraet at du begynder at klatre, svæve eller svinge dig – og det eneste du skal gøre, er at smile stort til kameraet!

Og nu til det bedste! Billederne får du tilsendt direkte på mobilen via en specialdesignet app, hvorfra du kan dele dem på Facebook eller Instagram og selvfølgelig tagge #kragerupgohigh, #gohigh ;). Og bare rolig… Skulle det første billede ikke sidde lige i skabet, så tager kameraerne altid et par mere.

NYE FORHINDRINGER PÅ GO HIGH

Go Highs instruktører har op til 2022 sæsonens åbning renoveret flere af banerne i Go High og vi glæder os til, at I nu meget snart kan afprøve det!
Vi har etableret helt nye klatremomenter med fokus på anderledes muskelgrupper og balance bevægelser – flere har bl.a. inspiration fra ninja warrior. Vi har nu 6 svævebaner på over 250 m. hvoraf den længste er 416 m – så glæd dig til virkelig at mærke adrenalinsuset!

FÅ DET HELE I ÉN BILLET

Ja nyheder er der nok af i aktivitetsparken, og hvis du føler, du lige kan holde til at høre om én mere, så kommer den her… Når aktivitetsparken åbner den 26 marts kan du prøve vores helt nye kombibillet! Vores kombibillet er til dig, der ønsker en dag fyldt med sjove oplevelser og aktiviteter – til en virkelig fordelagtig pris frem for at booke alle aktiviteterne enkeltvis. Med denne billet garanterer vi en dag med grin og glade timer!

Kombibilletten indeholder:

Vi glæder os helt vildt til at byde jer velkommen til en dag til lands, til vands eller i luften 😉
Læs mere om vores kombibillet her

Regitze Dinesen

Regitze er 9. generation og samtidig marketingchef på Kragerup Gods. Hun har studeret Cand.merc. Psykologi på CBS og er en kreativ ildsjæl, der brænder for at fortælle spændende nyheder og oplevelser, der skal prøves på Kragerup.

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X