
En kogebog fra 1800-tallet dukkede pludselig op….
Jeg har besøgt Kragerup Gods mange gange, og fulgt deres evige høje energi og iderighed. Det er derfor med en vis spænding, jeg kører ind på gårdspladsen for at mødes med mor og datter, Birgitte og Regitze Dinesen… Hvad mon de har fundet på denne gang?
Regitze Dinesen lyser op af begejstring når hun begynder at fortælle om deres nye planer, for det hun kalder ”Kragerup 2.0.” Et nyt og anderledes fokus på den gastronomi med udgangspunkt i historien men fortolket i nutiden. I solen på gårdspladsen kommer hele vores samtale til at omhandle maden, måltidet, traditionerne, de lokale råvarer, kærligheden til egnen og Birgitte og Regitze Dinesens ønske om at skabe en helt særlig oplevelse for deres gæster…
The Danish Club – 9. april 2021
Af Merete Otillia Knudsen
Få indlæggene tilsendt
Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.