En kogebog fra 1800-tallet dukkede pludselig op….

april 22, 2021 | 0 comments

Jeg har besøgt Kragerup Gods mange gange, og fulgt deres evige høje energi og iderighed. Det er derfor med en vis spænding, jeg kører ind på gårdspladsen for at mødes med mor og datter, Birgitte og Regitze Dinesen… Hvad mon de har fundet på denne gang?

Regitze Dinesen lyser op af begejstring når hun begynder at fortælle om deres nye planer, for det hun kalder ”Kragerup 2.0.” Et nyt og anderledes fokus på den gastronomi med udgangspunkt i historien men fortolket i nutiden. I solen på gårdspladsen kommer hele vores samtale til at omhandle maden, måltidet, traditionerne, de lokale råvarer, kærligheden til egnen og Birgitte og Regitze Dinesens ønske om at skabe en helt særlig oplevelse for deres gæster…

Læs artiklen her!

The Danish Club – 9. april 2021
Af Merete Otillia Knudsen

Regitze Dinesen

Regitze er 9. generation og samtidig marketingchef på Kragerup Gods. Hun har studeret Cand.merc. Psykologi på CBS og er en kreativ ildsjæl, der brænder for at fortælle spændende nyheder og oplevelser, der skal prøves på Kragerup.

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X