Select Page

Dansk gods høster eksotisk plante

17. september 2021 | 0 comments

For første gang kan danskdyrkede økologiske kikærter købes i danske supermarkeder, og de kommer fra Kragerup Gods ved Ruds Vedby.
Lidt om vores eventyr som den første danske producent af danske kikærter – som nu oven i købet kan købes i MENY Danmark butikker landet over.
– Det er en helt anden afgrøde, end vi er vant til. Der er nogle få stykker, der er begyndt at dyrke det i Danmark, men vi er de første, der er begyndt at levere det til Meny, som vi har et godt samarbejde med. Vi er megastolte af at være en del af det, siger godsforvalter Olav Ditlevsen.

14. sep 2021
Af journalist Signe Kaalund

Læs artiklen her

Stine

Stine er Marketingkoordinator på Kragerup Gods og står for markedsføringen på Kragerup Gods - lige fra planlægningen til udførelsen. Hun er uddannet multimediedesigner på Zealand i Slagelse og kommunikationsdesigner på KEA. På bloggen vil hun fortælle om nyheder på godset samt fortælle hyggelige historier. Se LinkedIn profil her.

  Få indlæggene tilsendt

  Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

  Søg
  Generic filters

  You have Successfully Subscribed!

  Vind en middag for 2

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

  Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

  GDPR & cookies

  Tak for din tilmelding.

  X