Select Page

Oplev Sjællands hyggeligste julemarked på Kragerup Gods

Kom i julestemning på Kragerup Gods’ julemarked 2024

Det er med stor glæde at vi for 28. år i træk kan afholde julemarked på Kragerup Gods den 9. & 10. november 2024.

Julemarked med over 100 boder

Vi pynter godset flot op til jul med alt vores julepynt, så I kan mærke julestemningen på Vestsjælland på Kragerup Gods. Udover at pynte godset, vil vi også invitere over 100 forskellige boder til at komme og diske op med lækkerier, specialiteter, brugskunst, håndværk, tøj, smykker, julegodter og andre gode sager. Herudover er der også boder og stande, hvor I kan finde lækre, lokale råvarer som friske grøntsager, der er i sæson og vildt fra området omkring Kragerup, som sker i samarbejde med lokale samarbejdspartnere.

Vores julemarked på Sjælland er oplagt at besøge med både venner og familie. Vi sørger for underholdningen og stemningen, så I kan tyvstarte på højtiden med lækre julesnacks og varme drikke i efterårskulden. Hvert år inviterer vi også en helt særlig gæst, som rejser helt fra Nordpolen, og måske vil han igen i år vise sig på julemarkedet.

Julen handler om maden

Når I går gennem markedet og juleglæden begynder at melde sig, kan den lille sult også melde sin ankomst. Der er heldigvis rig mulighed for at finde noget godt at spise for både store og små, når I besøger vores julemarked på Vestsjælland.

I kan finde alt muligt forskelligt på markedet, alt fra fish & chips, til burgere og pølser, lækre libanesiske vegetarretter og meget mere. Hvis I i stedet er lidt lækkersultne, kan I også finde smagfulde godter til den lille sult. Pandekageteltet serverer frisklavede pandekager, gløgg og æbleskiver, og hvis I besøger stuerne på godset, vil I kunne smage kringle efter en gammel familieopskrift fra 1829.

Ønsker I at sætte jer til bords til en lækker frokostanretning, kan I også bestille bord på Restaurant Blixen, som har smagfulde juleretter klar til jer. I kan booke bord, når I køber jeres billet til julemarkedet online. 

Et musikalsk indslag til årets julemarked

I år vil den musikalske underholdning komme fra det amerikansk-inspirerede trommeband Nuclear Devils, som lægger vejen forbi Danmarks måske bedste julemarked på Sjælland og giver en opvisning i præcision og lyd. Ligeledes har vi igen i år inviteret de lokale julenisser fra Slagelse Nissegarden, som kommer og spiller for os.

Ønsker I at prøve kræfter med flere aktiviteter, kan I også bage pandekager over bål eller hoppe på vores Go Bounce trampolinpark sammen med julenissen.

Der er altså rig mulighed for at få stimuleret alle sanserne med dufte, smage, musik og at prøve kræfter med forskellige aktiviteter, så I kan få en sjov og spændende dag i julens ånd på Kragerup Gods.

Sjællands bedste julemarked

Tag familien eller vennerne under armen og besøg Sjællands bedste og hyggeligste julemarked 2024 på Kragerup Gods. Vores søde julenisser glæder sig til at få besøg af jer på godset, hvor vi sammen kan få gang i julestemningen. Julemarkedet er for alle, og vi bestræber os hvert år på at afholde et af Danmarks bedste julemarkeder, så I kan få en sjov og dejlig dag sammen med familie eller venner og måske hviske et juleønske i øret på julemanden, når han er på besøg.

For spørgsmål til vores julemarked kan du kontakte os på telefon +45 58 26 12 50 eller på mail: info@kragerup.dk for at høre mere om markedet, boderne, maden, aktiviteterne eller andet.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionschef
Sabina Thorup

Reception Supervisor Sabina
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X