Select Page

Hvad gør Kragerup Gods’ julemarked så unikt?

17. oktober 2023 | 0 comments

For både store og små julenisser er vores julemarked på Kragerup Gods et mekka af godter, gaver og godsets historie, når vi i år åbner dørene til julemarkedet for 27. år i træk.

 

Historien bag julemarkedet

Julemarkedet havde sin spæde start i vores gamle hestestald, hvor der dengang var brosten og kun 25 udstillere. Nu er den gamle hestestald lavet om til herskabsstalden, hvor der i dag er værelser, men markedet er også for længst vokset ud over fløjens rammer. I dag er alle vores selskabs- og konferencelokaler, telte og stuer på godset i brug for at kunne rumme de 10.000 besøgende, der over en weekend lægger vejen forbi Vestsjællands mest autentiske julemarked.

 

Stande til julemarked på Kragerup Gods

 

Et familieforetagende

Bag vores julemarked står 8. generations godsejer, Birgitte Dinesen, som har lagt sjæl og kærlighed i at skabe en hyggelig weekend, hvor børn og voksne kan komme i julestemning, spise sig mæt i lækkerier fra vores egne køkkener og gå langs de 100 stande og blive inspirerede til juleindkøbene.

Men det er ikke kun Birgitte, der engagerer sig i julemarkedet, det er hele familien, der tropper op og hjælper med at få mest ud af de hyggelige dage. Alle familiemedlemmer er derfor at finde rundt omkring på godset, enten i færd med at skænke gløgg og æbleskiver, ved at hjælpe med parkeringen eller i gang med nogle af aktiviteterne.

Når vi afholder julemarkedet på Kragerup, bærer både familien Dinesen og samtlige af godsets ansatte nissehuer og nissesweatre, så det altid er nemt at finde en medarbejder og så bidrager det til den gode julestemning.

 

Julemarked Kragerup Gods

 

Julemarked med sjæl og varme

På Kragerup Gods går vi ikke ned på sjov og ballade. Alle godsets events og arrangementer over året byder på masser af underholdning og aktiviteter, så hele familien kan være med. Det gælder også julemarkedet. Til julemarkedet på Kragerup Gods er vi så heldige at få besøg af julemanden og hans kone, som under markedet vil fortælle juleeventyr og uddele julegodter til børnene, og så kan man få taget årets julefoto sammen med julemanden.

Siden begyndelsen af julemarkedet på Kragerup Gods, har det været målet at skabe det mest autentiske og smukkeste julemarked i Danmark. Det er særligt familien Dinesen, der er ildsjælene bag, som ønsker at oplevelsen skal være personlig, og kvaliteten skal være høj.

 

 

Det skal du opleve på julemarkedet

Når vores gæster besøger julemarkedet på Kragerup Gods, vælger mange at blive her hele dagen, fordi aktiviteterne, udvalget af mad og stemningen er i top. Hele familien kan gå en tur langs boderne og se det smukke håndværk, brugskunst, smykker, keramik, delikatesser og meget mere.

Julemarkedet byder også på helt særlige arbejdende værksteder, hvor vores gæster kan se processen i håndværket og eventuelt selv få lov til at prøve kræfter med noget.

I løbet af dagen har vi også to musikalske indslag fra Slagelse Nissegarden og Nuclear Devils Drumband.

Til både den lille og den store sult er der masser at kaste sig over. På julemarkedet på Kragerup Gods har vi selvfølgelig julegodter og julesnacks, men vi har også udvidet spisekortet til at inkludere vegetariske libanesiske retter, fish & chips og en pølsevogn. Vores hjemmelavede burgere er vores helt store bestseller til både store og små.

Alle måltider kan nydes i vores store 700 kvm. kornlade, hvor det er muligt at sidde i læ og få varmen.

Når I har været ved alle boderne, kan I fortsætte jeres tur rundt på godset med at udforske den smukke hovedbygning, hvor vi serverer kage og lidt varmt at drikke i de gamle stuer.

 

 

Find den bedste julegave på julemarkedet

I de 100 stande på julemarkedet, finder du et væld af forskellig brugskunst, håndværk, specialvarer, lækkerier og meget andet, som gør det svært at forlade markedet uden hænderne fulde. Du finder helt unikke stande og boder på markedet, som alle er håndplukket og udvalgt særligt til julemarkedet for at bevare den autentiske julestemning. Særligt derfor er over 80% af produkterne hjemmelavet og danskproduceret. Du kan finde alt fra piber til vaniljestænger, smykker, glaskunst, træskulpturer, julepynt, malerier, tøj, knive og meget mere. Boderne er nøje udvalgt hvert år, så kvaliteten er i top og gæsterne kan være sikre på at få den bedste oplevelse.

Vi håber på at se jer til årets julemarked på Kragerup Gods den 11. og 12. november kl. 10 – 16.

Køb billetter til årets julemarked her

 

Ring og hør mere om vores julemarked
Har du spørgsmål til julemarkedet på Kragerup Gods, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: +45 58 26 12 50 eller sende en mail til os på: info@kragerup.dk, så står vi klar til at hjælpe dig.

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X