fbpx

Dit bryllup?

Smukke omgivelser, enestående service til din store dag!

Bryllup på Kragerup Gods

Bryllupsfesten er livets store fest. Lad Kragerup Gods danne rammerne om jeres store dag.

På Kragerup er der mange muligheder:

  • I kan få en stemningsfyldt vielse i parken, med rød løber og bryllupspavillon, bryllupskage og champagne på terrassen bag godset og efterfølgende fest i hovedbygningen.
  • Måske er I allerede blevet viet inden festen, så vi arrangerer gerne receptionen og den efterfølgende fest.
  • Er I til et alternativt bryllup er der også mulighed at holde jeres fest i skoven i vores skovhytte, hvor der kan være op til 100 personer.
  • I forbindelse med dit bryllup arrangerer vi også gerne events og underholdning, dine gæster sent vil glemme, om eftermiddagen. Det f.eks. være fodboldgolf, archery attack eller vores nye attraktion, Kragerup Go Bounce.

Vores festkoordinatorer, kokke og tjenere har mange års erfaring med hensyn til at holde styr på alle detaljerne i forbindelse med jeres fest. Vores 5 festlokaler har hver sin charme og historiske karakter, og kan pyntes op som I ønsker det. Vi glæder os til at vise Jer rundt, så I kan få en fornemmelse af de mange muligheder.

Jeres bryllupsnat er gratis

På Kragerup Gods synes vi, at I som brudepar skal forkæles og derfor vil vi gerne forære Jer et af vores  deluxe dobbeltværelser i hovedbygningen. Med til denne nat følger selvfølgelig også 1 flaske bobler og lækker morgenbuffet.

Jeg viser gerne vores unikke gods beliggende i fantastiske omgivelser frem. Ring eller skriv gerne en mail, så finder vi en dag.
Selskabskoordinator
Henrik Olsen
Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Lige nu:

Grillbuffet Hele Juli Måned

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X