fbpx

Tøse tam tam

Overnat i shelterbyen med mulighed for vildmarksbad og saunatønde

Kragerups shelterby har i alt 6 shelters med plads til 25 overnattende gæster. Her kan I hygge rundt om bålet, prøve vildmarksbadet og vores udendørs saunatønde.

Forslag til program

Kl. 12:30: Vi byder velkommen ved informationshuset ved Go High, og I vises over til Shelterbyen, hvor der er dækket op med soveposer, liggeunderlag og håndklæder.

Kl. 12:45: Lækker grill-selv burger inkl. en øl, vand eller sodavand.

Kl. 15:00: Fodboldgolf – Hvis I ønsker anden aktivitet, forekommer der et tillæg

Kl. 16:30: Servering ved shelterbyen i form af en balje med 3 kolde cider pr. person og dertilhørende knas.

Kl. 17:00: Klargøring af bål

Kl. 18:00: Maden stilles frem og I griller selv. Menuen står på kylling, pølser, hjemmelavet kartoffelsalat og grøn salat.

Kl. 20:00: I bliver forkælet med en grillkurv (skumfiduser, mariekiks og Nutella) til den sene aftenhygge ved bålet.

Fra kl. 8:00-10:00: Morgenmad i Hvælvingekælderen

Kl. 10:30: Check ud fra shelterbyen

Forplejning

Under jeres shelterophold er det muligt at tilkøbe både en snack- og drinkstønde. Snacktønden indeholder chips, saltstænger samt peanuts. I drinkstønden kan I selv bestemme indholdet om det er sodavand, cider, øl eller spiritus. Se også vores saunatønde og vildmarksbad.

I skovens ishus kan I købe pindeis, softice, slik samt drikkevarer.

Vildmarksbad

I shelterbyen er der også mulighed for at tilkøbe vores vildmarksbad, hvis I virkelig skal hygge. Der er både et til 4- og 6 personer, alt efter hvor mange personer I er. Her kan I nyde kolde ciders, mens I bliver opvarmet af det varme vand om aftenen i den kølige skov. Prisen nedenfor er inkl. saunatønden.

Kr. 200,- pr. person.

Saunatønde

Når I booker vildmarksbad hører også saunatønde med, hvor der kan sidde 4 personer. Her kan I virkelig hygge jer og få varmet kroppen, inden I igen hopper i vildmarksbadet.

Fodboldgolf

Kragerups fodboldgolf ligger i et skønt naturområde og hører med i prisen til opholdet. Der er ingen begrænsning på, hvor mange I kan være, og alle kan være med. Banen har 18 huller med forskellige udfordringer, der skal sparkes over, under eller igennem. Hvert hul har 2 sværhedsgrader, en gul og en rød. Rød er for de øvede, og gul er for nybegynderne. I vil få udleveret scorekort og fodbolde i ishuset ved Go High.

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til mig eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Eventchef
Simon Kullegaard

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Lige nu:

Grillbuffet Hele Juli Måned

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X