Select Page

Tag på sommerferie i Danmark

Nyd det danske vejr i naturskønne omgivelser

Kragerup Gods og Kragerup Aktivitetspark har åben hele sommeren og er perfekt til både par og familier. Om I bare vil nyde en dag sammen med sjove sommer aktiviteter eller få den fulde oplevelse af vores smukke gods med et ophold, vil det uden tvivl skabe gode minder.

Aktiv eller afslappende sommerferie?

Tag på sommerferie på Sjælland og hold den sammen med os på Kragerup Gods! Uanset om I er til spænding eller afslapning, har vi alt hvad I behøver for at skabe den perfekte ferieoplevelse.

Der er masser af sommerferieaktiviteter på godset, fra at hoppe højt i trampolinparken Go Bounce og udforske højderne i klatreparken Go High, til at slappe af med en rolig kanotur i voldgraven – der er noget for enhver smag! Og når sulten melder sig, kan I forkæle smagsløgene på Restaurant Blixen med lækre kulinariske oplevelser.

Gør jer klar til at skabe minder for livet denne sommer på Kragerup Gods!

Sommerferie for hele familien

Oplev den danske sommer sammen med familien i naturskønne omgivelser. På Kragerup Gods er der rigeligt at foretage sig for aktive sjæle i alle aldre i vores aktivitetspark.

Tag børnene med på ferie i naturen og prøv et shelterophold så I kan nyde de skønne sommeraftener under åben himmel. I Shelterbyen er hygge og snak rundt om bålet på agendaen i vores luksus shelters. Vælger I familiepakken får I turpas til nogle af vores mest populære sommeraktiviteter, grill-selv-burger til aftensmad, morgenmad på godset og hvis I ønsker den fulde oplevelse kan vildmarksbad og sauna tilkøbes.
Er der brug for mere luksus? Vi tilbyder en dejlig familieferie med to overnatninger, hvor I sover på godset og har fri adgang til endnu flere af vores sjove aktiviteter.

Leder I ikke efter et ophold? Så har vi masser af andre sjove oplevelser som hele familien kan være med til!

Tag på et romantisk ophold denne sommer

Brug for tid væk for hverdagens rammer denne sommerferie? Så er et ophold på Kragerup Gods svaret!

Nyd hinandens samvær med vores klassiske godsophold, hvor udsøgt mad, service i verdensklasse, et skønt værelse, adgang til pool og sauna og hygge er inklusivt. Er I mere til action, anbefaler vi et Go High ophold. Udover et smukt værelse og gourmet til ganen, har I adgang til Danmarks første klatrepark. Kragerup Go High har ni klatrebaner, 36 svævebaner og over 100 udfordringer. Der er derfor masser af muligheder for at nyde den fantastiske udsigt og få pulsen op.

Oplev vores historiske gods med den du har kær, kom tættere på hinanden og nyd den skønne danske natur.

4_5_stars Super dejlig mad, god vin, god betjening og super introduktion til stedet. Det fik os til at opgradere værelset med super lækker udsigt og omgivelser. Kan varmt anbefales både til par og familier der har lyst til leg omkring godset.

Issa

Se på Trustpilot

 

4_5_stars Jeg havde valgt at holde vores årlige familietur, med en overnatning i shelterbyen, hvor vi havde det hele for os selv. Det hele spillede MAX, fra vi ankom fredag middag til udtjekningen lørdag formiddag. [...] Kan varmt anbefale et ophold i deres fantastiske rammer - 10 ud af 10 stjerner.

trustpilot-profilebubble-tTorben Andersen

Se på Trustpilot

 

4_5_stars Altid en skøn oplevelse - så mange muligheder for alle aldre - oplagt både til familie tur med børn eller kæreste tur. Eller en gruppe venner - stemning og omgivelser er så fine og både mad og personale er helt i top 🙂

Emilie Brandt

Se på trustpilot

4_5_stars En fantastisk rejse tilbage i tiden. En oplevelse som alle burde ønske sig og trods alle de aktiviteter der er lavet er den gamle charme bevaret. Vi kommer helt sikkert igen.

thumb_01_60_60Jacob Asbjørn

Se på trustpilot

 

Kombibillet

Oplev klatreparken Go High, trampolinparken Go Bounce og Fodboldgolf.

Go High

Besøg Danmarks første klatrepark Go High i vores aktivitetspark med over 100 udfordringer, 28 m. til det højeste punkt og 416 m. svævebane.

Go Bounce

Ta’ familien med og nyd aktive timer i  trampolinparken Go Bounce – Danmarks første trampolinpark i træerne med 7 netbokse med lange løbe- og netgange.

Fodboldgolf

Besøg vores 18-hullers fodboldgolfbane i naturskønne omgivelser. I får scorekort og fodbolde udleveret.

Lej kano

Sejl en tur i voldgraven omkring godset og nyd de smukke omgivelser og naturen.

Mountainbike

Vi har et 7 km. langt MTB-singletrack i skoven, der giver mulighed for at dyrke sjov og effektiv motion i skønne omgivelser.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionschef
Sabina Thorup

Reception Supervisor Sabina

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri adgang til vores poolområde med pool og sauna. Ønsker du et håndklæde eller en badekåbe, kan disse lejes i receptionen.

Bemærk at vi i weekender og ferier har timeslots i vores poolområde, så alle vores gæster får en god oplevelse.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X