Poolområde

Flyd i poolen og varm dig i saunaen

Det hyggelige lille poolområde består af en pool, en sauna og en jacuzzi. Hop en tur i poolen, nyd boblebadet og varm dig i saunaen. Poolområdet er til fri afbenyttelse, når du er på ophold på Kragerup Gods.

Poolområde

I Hovedbygningens højre fløj finder du poolområdet. Her kan I nyde en svømmetur i den opvarmede pool eller få varmet kroppen op i saunaen. Her er der med andre ord mulighed for at tage en pause fra en travl hverdag, og bare nyde roen og stilheden.

Henvend dig i receptionen, hvis I ønsker at leje ekstra håndklæder for 20,- pr. stk.
Ønsker I at leje badekåber, kan disse lejes for 40,- pr. stk.

Poolområdets faciliteter er forbeholdt overnattende gæster på hotellet og er til fri afbenyttelse.

Åbningstider
Mandag-fredag: 07.00 – 21.00
Lørdag: 08.00 – 21.00
Søndag: 08.00 – 14.00

Børn er velkommen fra kl. 10.00 – 16.00 (14.00 om søndagen)

“I gamle dage blev poolområdet brugt som vaskekælder med store gruekedler, et stort folkekøkken, brænde og koksopbevaring samt sul- og sylterum. Læs mere om historien her.”

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie Olesen

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Godset har åbent:

Du kan både komme på et Corona Getaway Ophold, købe lækker takeaway, afholde konferencer og besøge vores aktivitetspark.

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X