Overnatning med morgenbuffet

Drømmer I om at flyde i poolen og nyde hinandens selskab?

Forkæl jer selv med en overnatning på Kragerup Gods i et af vores smukke værelser. Nyd en tur i poolområdet med fri adgang til swimmingpool og sauna samt lækker morgenbuffet dagen derpå.

Vores hotel er klassificeret med 4 stjerner.
4-stjerner

Overnatning med morgenbuffet

Drømmer I om at flyde i poolen og nyde hinandens selskab? Så book en overnatning med morgenmad i et af vores skønne dobbeltværelser til en skarp pris. I kan også vælge at nyde lækre drinks foran pejsen i havestuen, lækre middage i restauranten, eller prøve en af vores sjove aktiviteter i skoven – det er helt op til jer selv!

Tillæg på enkeltværelse kr. 300,-
Opgradering til et superiorværelse kr. 200,-
Opgradering til et deluxeværelse kr. 500,-

Deluxe værelserne er beliggende i hovedbygningerne og standard- samt superior værelserne er alle beliggende i de omkringliggende avlsbygninger.

Morgenbuffet serveres:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Når du er på ophold, kan du frit benytte sig af vores hyggelige poolområde, slap af i boblebadet og varme jer i saunaen. Har du brug for hjælp, så kontakt os gerne.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen. Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter, hvor det også er muligt at middagen nydes på vores skønne terrasse. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Go High

Besøg Danmarks første klatrepark, Go High, når du er på ophold på Kragerup Gods. Klatrebanen består af i alt 8 klatrebaner, med i alt 113 udfordringer. Ønsker man jordnære aktiviteter, er det muligt at booke fodboldgolf, eller prøve vores 7 km. MTB-track. Til de små ned til 4 år, kan man prøve trampolinparken Go Bounce, som er et univers af netbokse sammensat med lange løbe- og netgange.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie Olesen

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

​Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool, jacuzzi og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X