Select Page

Overnatning på Sjælland

Ta’ på hotelophold og oplev ægte godsstemning

Drømmer du om at flyde i poolen og få varmen i saunaen? Så forkæl dig selv med en overnatning på Kragerup Gods i et af vores smukke værelser! Vi byder på en lækker morgenbuffet dagen derpå.

4-stjerner

Overnatning med morgenbuffet

Ta’ på et kæresteophold med en du holder af, hvor I kan flyde i poolen og nyde hinandens selskab. Vi byder på en overnatning i et af vores skønne værelser med morgenmad til en skarp pris. I kan selvfølgelig vælge at opgradere jeres hotelophold med et værelse i hovedbygningen, lækre drinks foran pejsen i havestuen, en romantisk middag i restauranten, eller prøve en af vores sjove aktiviteter i skoven – det er helt op til jer! Bemærk, at vi i weekender og ferieperioder kører med timeslots i vores poolområde, så alle vores gæster, får en god oplevelse.

Lørdagstillæg 300,-
Opgradering til et superiorværelse (beliggende i tilhørende avlsbygninger) 300,-
Opgradering til et deluxeværelse (beliggende i hovedbygningen) 600,-

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen, hvor du kan nyde en romantisk middag og frokost. Når vejret er til det, kan middagen nydes på vores skønne terrasse. Godskokkene benytter sig af årstidens råvarer og laver mad i en nynordisk stil ud fra et princip om en kort rejse fra jord til bord.

Håndværkerovernatning på Sjælland

På Kragerup Gods tilbyder vi dig som udearbejdende håndværker en ordentlig nats søvn, noget skønt mad og ikke mindst en termokandeopfyldning til morgenen efter. Flere håndværkere, der rejser i forbindelse med deres arbejde, modtager godtgørelse til kost og logi, så man ikke skal ”ligge ude” under arbejdsugen. Vi har rige muligheder for parkering og faciliteter til at foretage computerarbejde på dit værelse eller i en af vores skønne stuer i hovedbygningen. En håndværkerovernatning er derfor en oplagt mulighed for dig, der rejser hjemmefra i hverdagene, og som ønsker en kyndig forplejning, der vil holde dig veludhvilet og godt bespist, mens du er ude.

Romantisk eller aktiv overnatning? Vi tilbyder det hele

På Kragerup Gods har vi faciliteterne til at danne ramme for alt fra en romantisk, stille aften i pejsestuerne til en aktiv dag i klatreparkens trækroner. Alle gæster får også adgang til vores poolområde med pool, sauna og fodspa, hvor man kan slappe af og nyde kvalitetstid med familie, sin partner eller på egen hånd. En overnatning på Sjælland her på Kragerup Gods er derfor en unik mulighed for at skræddersy et ophold helt efter jeres egne præferencer, hvad end I ønsker en gåtur i godsets park eller en helt særlig oplevelse med at løse et ”mordmysterium” på det historiske gods.

Overnatning på Kragerup Gods

Ta’ en overnatning på Sjællands foretrukne gods, hvor I er velkomne både i hverdage, weekender og ferier. Vi sætter en ære i at yde et godt værtskab, hvad end anledningen til jeres besøg er, og der står altid en kyndig medarbejder klar i receptionen til at hjælpe jer før, under og efter jeres overnatning. Vi ser frem til at høre fra jer.

Poolområde

​Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Bemærk at vi i weekender og ferieperioder kører med timeslots i vores poolområde, så alle vores gæster, får en god oplevelse.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X