Overnatning med morgenbuffet

Ta’ på hotelophold og oplev ægte godsstemning.

Drømmer du om at flyde i poolen og få varmen i saunaen? Så forkæl dig selv med en overnatning på Kragerup Gods i et af vores smukke værelser! Vi byder på en lækker morgenbuffet dagen derpå.

Vores hotel er klassificeret med 4 stjerner.
4-stjerner

Overnatning med morgenbuffet

Ta’ på et kæresteophold med en du holder af, hvor I kan flyde i poolen og nyde hinandens selskab. Vi byder på en overnatning i et standardværelse beliggende i de tilhørende avlsbygninger med morgenmad til en skarp pris. I kan selvfølgelig også vælge at opgradere jeres hotelophold med et værelse i hovedbygningen, lækre drinks foran pejsen i havestuen, en romantisk middag i restauranten, eller prøve en af vores sjove aktiviteter i skoven – det er helt op til jer! Bemærk at vi i weekender og ferieperioder kører med timeslots i vores poolområde, så alle vores gæster, får en god oplevelse.

Tillæg på enkeltværelse 300,-
Lørdagstillæg 300,-
Opgradering til et superiorværelse (beliggende i tilhørende avlsbygninger) 300,-
Opgradering til et deluxeværelse (beliggende i hovedbygningen) 600,-

Morgenbuffet serveres:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen, hvor du kan nyde en romantisk middag og frokost. Når vejret er til det, kan middagen nydes på vores skønne terrasse. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse.

Go High

Besøg Danmarks første klatrepark, Go High, når du er på ophold på Kragerup Gods. Klatrebanen består af i alt 8 klatrebaner, med over 100 udfordringer. Har man højdeskræk, er det muligt at booke Go Bounce, fodboldgolf, eller prøve vores 7 km. MTB-track.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sabina Thorup

Reception Supervisor Sabina

Poolområde

​Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Bemærk at vi i weekender og ferieperioder kører med timeslots i vores poolområde, så alle vores gæster, får en god oplevelse.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X