Overnatning med morgenbuffet

Drømmer I om at flyde i poolen og nyde hinandens selskab?

Forkæl jer selv med en overnatning på Kragerup Gods i et af vores smukke værelser. Nyd en tur i poolområdet med fri adgang til swimmingpool og sauna samt lækker morgenbuffet dagen derpå.

Overnatning med morgenbuffet

Drømmer I om at flyde i poolen og nyde hinandens selskab? Så book en overnatning med morgenmad i et af vores skønne dobbeltværelser til en skarp pris. I kan også vælge at nyde lækre drinks foran pejsen i havestuen, lækre middage i restauranten, eller prøve en af vores sjove aktiviteter i skoven – det er helt op til jer selv!

Tillæg på enkeltværelse kr. 300,-
Opgradering til et superiorværelse kr. 200,-
Opgradering til et deluxeværelse kr. 500,-

Deluxe værelserne er beliggende i hovedbygningerne og standard- samt superior værelserne er alle beliggende i de omkringliggende avlsbygninger.

Morgenbuffet serveres:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Når I er på ophold på Kragerup Gods, kan I frit benytte jer af poolområdet med opvarmet pool, sauna og jacuzzi. Har du brug for hjælp, så kontakt os gerne.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen. Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter, hvor det også er muligt at middagen nydes på vores skønne terrasse. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Go High

Besøg Danmarks første klatrepark, Go High, når du er på ophold på Kragerup Gods. Klatrebanen består af i alt 8 klatrebaner, med i alt 113 udfordringer. Ønsker man jordnære aktiviteter, er det muligt at booke fodboldgolf, eller prøve vores 7 km. MTB-track. Til de små ned til 4 år, kan man prøve trampolinparken Go Bounce, som er et univers af netbokse sammensat med lange løbe- og netgange.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie Olesen

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du er på ophold på Kragerup Gods, kan du frit benytte dig af vores poolområde. Her har vi en opvarmet pool samt sauna. Ønsker man håndklæder og badekåber, kan dette lejes i receptionen for et mindre beløb.

FORKÆL DIN MOR:

Nyd en lækker frokost og spændende foredrag i stuerne

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X