Select Page

Tag børnene med på ophold på Kragerup Gods

Nyd et ophold med børn på godset

Tag på et skønt familieophold på Kragerup Gods. Her finder I den perfekte kombination af sjove og aktive oplevelser, der vil underholde børnene i timevis, og lækker hotelluksus med smukke og rolige omgivelser samt mad i særklasse.

Nyd et ophold med børn på godset

Et ophold på et gods kan være en fantastisk oplevelse for hele familien. Med sin historiske charme og smukke omgivelser er Kragerup Gods et ideelt sted at nyde tid sammen og skabe uforglemmelige minder. Der er flere måder, hvorpå man kan få mest muligt ud af et ophold med børn på et gods. For det første kan man udforske de omkringliggende haver og parker, nyde at se på dyrelivet og gå på opdagelse i naturen omkring godset. Kragerup Gods har masser af aktiviteter, som giver børnene mulighed for at prøve noget nyt og spændende, samtidig med at de lærer om godsets historie og kultur.

Der er masser af oplevelser, som kan give familien tid til afslapning og sjov sammen. Et ophold på Kragerup Gods er en unik mulighed for at skabe stærke familiebånd og skabe minder, der varer livet ud.

Aktivitetsparken på Kragerup Gods

Et weekendophold med børn på Sjælland bør helt klar involvere Kragerup Gods, hvor børnene kan udfolde sig i en masse aktiviteter, og forældrene kan nyde god mad og nærvær med familien langt væk fra hverdagens stress og jag. Vores aktivitetspark har åbent fra omkring april til slut oktober, hvor der er plads til timevis af sjov i naturen med familien. Det gør Kragerup Gods til en oplagt destination for et familieweekendophold med børn, hvor I kan besøge os både i og udenfor skolernes ferie.

Aktivitetsparken byder på masser af sjov og leg for både børn og voksne, som elsker at folde sig ud og prøve nye ting. Go Bounce er vores trampolinpark til både børn og voksne, som giver sved på panden og smil på læben. Lad børnene slå sig løs på Go Play, som er tumleområdet til de helt små med plads til udfoldelse. Go High er vores klatrepark, hvor man kommer næsten 30 meter op i trætoppene og udfordrer både motorikken og hjernen. Derudover er det muligt at sejle i kano, spille fodboldgolf, løse mysterier eller kombinere de bedste aktiviteter med børn i en samlet pakke med vores kombibillet.

Sommerferieophold med børn på Kragerup Gods

Står I og skal planlægge året sommerferie med børn, og søger I efter den perfekte destination på Sjælland? Så tag et kig på vores mange opholdspakker, der passer til enhver families ønsker og behov. Uanset om I drømmer om en outdooroplevelse i vores hyggelige Shelterby eller en luksuriøs oplevelse på selve godset, så har vi noget for jer!

Kragerup Gods er beliggende midt i den skønne, grønne natur, og vores smukke omgivelser danner rammen om jeres sommerferieophold. I Kragerup Aktivitetspark kan I finde et væld af sjove og spændende aktiviteter for hele familien. Om I er til højder og udfordringer i Go High, sjov og latter i Go Bounce eller en omgang fodboldgolf, så er der noget for både voksne og børn.

Vi har skræddersyet flere af vores sommerpakker til at inkludere adgang til aktiviteterne, så I kan nyde jeres sommerferie uden bekymringer. Kragerup Gods byder på den perfekte blanding af afslapning, eventyr og kvalitetstid med familien.

En oplagt familieferie året rundt

Et ophold med børn er ikke kun udendørs, men kan også byde på en masse sjov indendørs. På Kragerup Gods har vi en dejlig indendørs pool, som kan bookes på forhånd og give anledning til en masse sjov, hvis det danske sommervejr ikke er tilregneligt.

Det skønne vestsjællandske område byder også på en masse andre spændende aktiviteter som Det Gamle Keramikværksted, Observatoriet, Naturpark Åmosen eller Gerlev Legepark.

Der er derfor rig mulighed for at skabe et uforglemmeligt ophold med børn på Kragerup Gods, hvor der er plads til udfoldelse, leg, motion og afslapning. Uanset hvornår på året I besøger godset, kan I være garanteret et skønt ophold til familieferien, hvor I kommer helt ud i naturen, væk fra stress og jag og tæt på hinanden.

Vil I vide mere om vores familiepakker og tilbud på ophold med børn kan I kontakte os på telefon +45 58 26 12 50 eller på mail info@kragerup.dk og få en snak, om hvordan vi skaber det perfekte ophold for jeres familie.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X