Select Page

Juleophold på Sjælland: Besøg Kragerup Gods i juletiden

På Kragerup Gods omfavner vi juletiden til fulde.

Julestemningen vil være i top med julekugler i stuerne, ild i pejsen, et stort og oplyst juletræ i gården og ikke mindst hjemmelavet julesnaps i glassene. Vi inviterer også til både julefrokoster og julemarked, hvor man blandt andet kan gå på opdagelse i lokal brugskunst, juledekorationer og delikatesser, der alle emmer af jul. Her på siden kan du læse mere om, hvad du kan forvente af et juleophold på Kragerup Gods – vi ser frem til at se jer alle.

Booking er åben tre måneder frem

Et juleophold med aktiviteter for hele familien

Vores aktivitetspark holder normalt lukket i november og december, men i forbindelse med vores julemarked åbner vi for nogle helt specielle aktiviteter for hele familien. I vil blandt andet kunne nyde julen med en tur i hestevogn, teste samarbejdsevnerne i vores halmlabyrint eller lave pandekager over bål.

Vi holder julemarked den 9. og 10. november 2024, og I disse dage er det ikke muligt at overnatte på godset. Det er nemlig travlt optaget af alle de skønne mennesker, der har taget boder til julemarkedet. Der vil være over 100 forskellige boder, hvor I foruden brugskunst, delikatesser og juledekorationer også kan købe lækker julemad som æbleskiver og brændte mandler. Det er også muligt at købe lækre sæsonråvarer som rodfrugter fra lokale producenter.

Spis lækker julemad i Restaurant Blixen – eller nyd julefrokost i Kviestalden

Når julen står for døren, vil vores sæsonbaserede a la carte-menu i Restaurant Blixen naturligvis også afspejle dette. Vores kokke står klar med deres fortolkninger af alle de bedste retter fra juletiden, som du kan nyde på en helt normal aften eller opleve i fuldt flor til én af vores fire fælles julefrokoster. De fælles julefrokoster falder henholdsvis den 29. og 30. november samt den 6. og 7. december, hvor der vil være skøn live-musik alle dage. Hvis I ønsker et privat julefrokost-arrangement, kan dette naturligvis også arrangeres på Kragerup Gods.

Book et juleophold på Kragerup Gods på Sjælland

Selvom det ikke er muligt at overnatte på godset i forbindelse med vores julemarkeder, er der stadig rig mulighed for at tage på et ægte juleophold i resten af november og december. Der sidder altid en kyndig medarbejder klar til at hjælpe jer med booking, og ellers kan I gøre det her på hjemmesiden. Hold øje med vores arrangementer lige her – vi opdaterer løbende.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X