Hotelværelser

Kragerup Gods tilbyder 57 værelser, til enhver lejlighed

Er du til overdådig luksus med himmelseng og badekar, eller skal der være plads til hele familien? På Kragerup Gods er alle værelserne af høj kvalitet og indrettet med respekt for husets historie.

Standard dobbeltværelse

Beliggende i Godsets mange forskellige avlsbygninger, finder du vores standard dobbeltværelser. Værelserne ligger i Mejeriet, Forvalterboligen og Fodermesterboligen. Værelserne er rummelige og egner sig godt til dig, der skal overnatte flere nætter eller har inviteret én du holder af på godsophold. Der tilbydes også standard enkeltværelse.

Superior dobbeltværelse

Vores superiorværelser ligger i Herskabsstalden lige ved siden af hovedbygningen. Her kan man parkere lige ude foran sit værelse og bl.a. have hund med i. Der tilbydes også superior enkeltværelse.

Deluxe dobbeltværelse

Deluxe dobbeltværelserne er alle beliggende i godsets hovedbygning, og er opkaldt efter de personer, der har boet i dem. På hvert et værelse kan du læse historien om den person værelset tilhørte – ligefra den nuværende ejer Birgitte Dinesen til Karen Blixen. Værelserne er alle forskellige, men flere har både himmelseng, badekar, er store og luksuriøse. Se også vores familieværelse.

Standard Enkeltværelse

Vores enkeltværelser har alle en seng der måler 140 x 200 cm. Værelset egner sig godt til dig, der er på konference eller hvis I rejser med store børn..

Superior enkeltværelse

Vores superiorværelser ligger i Herskabsstalden lige ved siden af hovedbygningen. Her kan man parkere lige ude foran sit værelse. Der er kun et enkelt af dette værelse.

Familieværelse

Vores familieværelse består af 2 soveværelser ensuite med henholdsvis 1 enkeltseng og 2 enkeltsenge. Endvidere er der et bord med plads til 4 personer samt et badeværelse med både badekar og brus. Der er desuden mulighed for opredning til yderligere et barn.

 

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie Olesen

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Mad ud af godset:

Afhent lækker mad klar til opvarmning hjemme torsdag, fredag og lørdag i denne uge. Lad dig friste af braiserede svinekæber eller tapasplatter med udvalg af italienske pølser, varmrøget laks, tigerrejer m.m.

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X