Select Page

Efterårstilbud: Herskabsopholdet

Leder du efter et romantisk ophold på Sjælland med rabat?

Forkæl dig selv og en du holder af med et ophold på historiske Kragerup Gods. Lige nu tilbyder vi den særlige efterårspakke Herskabsopholdet, hvor vi har samlet alt det bedste i én pakke til en god pris.

4-stjerner

Hyggelig get-away med rabat

Efteråret er tid til rare stunder foran pejsen, lune drikke i glasset og naturen klædt i gyldne farver. Vil I nyde den nye sæson på et af Sjællands smukkeste beliggenheder? Så book Herskabsopholdet nu.

Her checker I ind på et behageligt værelse med smukke detaljer og starter opholdet med kaffe og Kragerups signaturkagebord i de herskabelige stuer.

Eftermiddagen kan bruges i poolområdets rolige omgivelser, på en gåtur i den smukke park eller med en kanotur på voldgraven.

Til aften vil I nyde en smagfuld middag i Restaurant Blixen – opkaldt efter Karen Blixen, der hører til Kragerups historie. I restauranten serverer vi en afstemt vinmenu til den 3-retters middag.

Efter en god nats søvn er I velkomne i vores lækre morgenbuffet i godsets ældste rum: Hvælvingekælderen.

Alt dette er inkluderet i Herskabsopholdet, som lige nu kan bookes med 600 kr. rabat.

Opgradering og tillæg

Lørdagstillæg kr. 300
Opgradering til et superiorværelse kr. 300
Opgradering til et deluxeværelse kr. 600
Tillæg på enkeltværelse kr. 300

Herskabsopholdet er kun tilgængeligt i en begrænset periode og sælges i begrænset antal. Rabatten er fratrukket online.

Restaurant Blixen

Nyd en skøn middag i den hyggelige Restaurant Blixen, hvor vi byder på mad i særklasse inspireret af det klassiske køkken men med et ny nordisk tvist. Vores retter er produceret med omsorg, og vi er inspireret af at få ekstremt meget smag ud af enkelte råvarer. Friskhed, høj kvalitet og den korte distance fra jord til bord er signatur for restauranten. Vi benytter årstidens friske råvarer, herunder det bedste kød, fisk og skaldyr, og fra godsets egen have byder vi på sæsonens urter, spiselige blomster samt frugt, og bær.

Kragerup Aktivitetspark

Du er mere end velkommen til at besøge Kragerups Aktivitetspark i skoven. Her er der masser af oplevelser der venter på dig. Prøv f.eks. Danmarks første klatrepark i træerne, Go High, Danmarks første trampolinpark i trætoppene, Go Bounce, Fodboldgolf eller en af vores andre aktiviteter. 

4_5_stars Værelset var over alt forventning, dejlig stor himmelseng, lækkert badeværelse med kar og dobbelt-brusekabine. Stuerne på godset emmer af hygge og er virkelig elegante. Man føler sig helt kongelig når man sidder i biblioteket, med pejs og Chesterfield møbler...

thumb_01_60_60Linda Simonsen

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Stedet er utrolig smukt. Bliver altid fascineret af både de udendørs arealer og de smukke indendørs møbler og hygge.

thumb_01_60_60Aase Due

 

4_5_stars Meget flotte værelser, super lækker mad og vinmenu, hvor der ofte blev fyldt op i glassene. Alle personaler var utrolig søde og imødekommende. Vi var på gourmetophold og det var alle pengene værd.

thumb_01_60_60Dorte Dideriksen

 

4_5_stars Aldeles skøn overnatning. Super modtagelse af glad, imødekommende personale. Dejligt, hyggeligt og rent værelse. Fantastisk mad, serveret af smilende og kompetent personale. Dejligt spa område. Go idé, kun at lukke 8 ind af gangen. Kommer igen.

thumb_01_60_60Diana Chabert

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionschef
Sabina Thorup

Reception Supervisor Sabina

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Bemærk vi kører med timeslots i weekender og ferier.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding.

X