Select Page

Vinterferietilbud: Herskabsopholdet

Leder du efter et romantisk ophold på Sjælland med rabat?

Forkæl dig selv og en du holder af med et ophold på historiske Kragerup Gods. Lige nu tilbyder vi den særlige vinterpakke Herskabsopholdet i uge 6, 7 eller 8, hvor vi har samlet alt det bedste i én pakke til en god pris.

4-stjerner

Hyggelig get-away med rabat

Vinterferien er tid til rare stunder foran pejsen, lune drikke i glasset og frisk og frostklar natur. Vil I nyde sæsonen på et af Sjællands smukkeste beliggenheder? Så book Herskabsopholdet nu til uge 6, 7 eller 8.

Her checker I ind på et behageligt værelse med smukke detaljer og starter opholdet med kaffe og Kragerups signaturkager i de herskabelige stuer.

Eftermiddagen kan bruges i poolområdets rolige omgivelser, på en gåtur i den smukke park eller med en kanotur på voldgraven.

Til aften vil I nyde en smagfuld middag i Restaurant Blixen – opkaldt efter Karen Blixen, der hører til Kragerups historie. I restauranten serverer vi en afstemt vinmenu til den 3-retters middag.

Efter en god nats søvn er I velkomne i vores lækre morgenbuffet i godsets ældste rum: Hvælvingekælderen.

Alt dette er inkluderet i Herskabsopholdet, som lige nu kan bookes med 800 kr. rabat.

Opgradering og tillæg

Lørdagstillæg kr. 300
Opgradering til et superiorværelse kr. 300
Opgradering til et deluxeværelse kr. 600

Herskabsopholdet er kun tilgængeligt i en begrænset periode og sælges i begrænset antal. Rabatten er fratrukket online.

Restaurant Blixen

Nyd en skøn middag i den hyggelige Restaurant Blixen, hvor vi byder på mad i særklasse inspireret af det klassiske køkken men med et ny nordisk tvist. Vores retter er produceret med omsorg, og vi er inspireret af at få ekstremt meget smag ud af enkelte råvarer. Friskhed, høj kvalitet og den korte distance fra jord til bord er signatur for restauranten. Vi benytter årstidens friske råvarer, herunder det bedste kød, fisk og skaldyr, og fra godsets egen have byder vi på sæsonens urter, spiselige blomster samt frugt, og bær.

4_5_stars Vi var ved Kragerup Gods for at prøve Go high d.19/7-2021. Har to teenagedrenge som havde en helt igennem fantastisk dag. Alt fungerede upåklageligt. God instruktion og masser af plads ved klatrebanerne. Vi voksne nød solen i de lækre omgivelser, sejlede i kano ved voldgraven og byg selv sandwich var et hit.

Lotte Clausen

Se på Trustpilot

 

4_5_stars Altid en skøn oplevelse - så mange muligheder for alle aldre - oplagt både til familie tur med børn eller kæreste tur. Eller en gruppe venner - stemning og omgivelser er så fine og både mad og personale er helt i top :)

4_5_stars Meget flotte værelser, super lækker mad og vinmenu, hvor der ofte blev fyldt op i glassene. Alle personaler var utrolig søde og imødekommende. Vi var på gourmetophold og det var alle pengene værd.

thumb_01_60_60Dorte Dideriksen

 

4_5_stars Aldeles skøn overnatning. Super modtagelse af glad, imødekommende personale. Dejligt, hyggeligt og rent værelse. Fantastisk mad, serveret af smilende og kompetent personale. Dejligt spa område. Go idé, kun at lukke 8 ind af gangen. Kommer igen.

thumb_01_60_60Diana Chabert

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Bemærk vi kører med timeslots i weekender og ferier.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X