fbpx

Golfophold

Gods, golf og god mad

Nyd et lækkert ophold på Kragerup Gods, med overnatning i et standard dobbeltværelse. Du kan også opgradere til vores smukke superior eller deluxe værelser for et mindre beløb. Når du booker et golfophold på Kragerup, får du samtidig greenfee inkluderet til Trelleborg Golfklub Slagelse.

Gods, golf og god mad

Nyd et lækkert golfophold på Kragerup Gods. Opholdet inkluderer overnatning i et standard dobbeltværelse, greenfee til Trelleborg Golfklub Slagelse, 2-retters menu i Restaurant Blixen og lækker morgenbuffet. Trelleborg Golfklub åbnede i 2005 og har en 18 hullers golfbane, der er meget varieret med brede fairways, hurtige greens og masser af længde.
Når du overnatter på Kragerup Gods er der fri adgang til poolområdet.

Opgradering til superiorværelse kr. 100,- pr. person
Opgradering til deluxeværelse kr. 250,- pr. person
Lørdagstillæg kr. 300,-
Enkeltværelse kr. 300,-

Morgenbuffet serveres i Hvælvingekælderen:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Overnatning

Alle vores standard dobbeltværelser er beliggende i de tilhørende avlsbygninger; Mejeriet, Fodermesterboligen og Forvalterboligen. Superior dobbeltværelserne er beliggende i de tilhørende avlsbygninger; Herskabstalden, Forvalterboligen og Mejeriet. Deluxe dobbeltværelserne er beliggende i Hovedbygningen i midter- og højrefløjen. 

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen. Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter, hvor det også er muligt at middagen nydes på vores skønne terrasse. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Go High Aktivitetspark

I skoven har vi vores egen aktivitetspark, med aktiviteter i højderne og på jorden. Prøv bl.a. klatreparken Go High i 5-28 m. højde eller trampolinparken Go Bounce i 2-8 m. højde. Prøv også vores 18-hullers fodboldgolfbane eller det 7 km. lange MTB track.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri adgang til vores lille poolområde med pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan det lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Efterårsferie:

Med aktiviteter, familiehygge og god mad

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X