Godsejerens gourmet ophold

Ta’ på et luksuriøst gourmet ophold med vinmenu og nyd en udsøgt 5-retters middag.

Når du booker et romantisk gourmet ophold vil du nyde delikatesser fra godskøkkenet, dertilhørende vine og lækker morgenbuffet dagen derpå. Godsets hvide facade sætter en flot kulisse og er omgivet af den skønneste natur. De historiske avlsbygninger og smukke indrettede hotelværelser byder på et romantisk kæresteophold I sent vil glemme.
Vores hotel er klassificeret med 4 stjerner.
4-stjerner

Spar 15% på et gourmetophold

Forvalterboligen konferencelokale kvinde med frugt

Romantisk vintertilbud

Gør et godt kup og book et gourmetophold i uge 7 eller 8 med ankomst mandag – fredag, så sparer du 15%! Ta’ et par dage ud af kalenderen og nyd godset, hinanden og de smukke omgivelser.

Ankomst:
Mandag – fredag i uge 7 og 8

*Rabatten er allerede fratrukket ved online køb

Godsejerens gourmet ophold

Vores gourmet ophold er for jer, der vil på et luksuriøst herregårdsophold i skønne omgivelser. Godskokkene tilbereder skønne retter i godskøkkenet og serverer tilhørende vine. Opholdet byder på en overnatning i et superiorværelse (beliggende i tilhørende avlsbygninger), kaffe og kage i stuerne, et glas champagne, en smagfuld 5-retters middag, tilhørende vinmenu og morgenbuffet dagen derpå.
Vores hyggelige poolområde med pool og sauna, er også et besøg værd! Her kan I nyde hinanden, roen og selvforkælelse på 1. klasse. Bemærk vi kører med timeslots i weekender og ferier.

I kan reservere bord i Restaurant Blixen frem til kl. 19.00.

Opgradering:
Deluxeværelse (beliggende i hovedbygningen): kr. 600,-
Lørdagstillæg kr. 300,-
Enkeltværelsestillæg kr. 300,-
Check ind fra kl. 15:00

Morgenbuffet serveres:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Nyd en romantisk middag i Restaurant Blixen for 2 og få dig nogle mindeværdige oplevelser i aktivitetsparken. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Her kan du nyde en romantisk middag eller frokost, hvor det også er muligt at sidde på vores skønne terrasse, hvis vejret er til det. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Go High Aktivitetspark

Du er mere end velkommen til at besøge Kragerups Aktivitetspark i skoven. Her er der masser af oplevelser der venter på dig. Prøv f.eks. Danmarks første klatrepark i træerne,Go High, Danmarks første trampolinpark i trætoppene, Go Bounce, vores 18-hullers fodboldgolf eller en af vores andre sjove aktiviteter. Se vores aktiviteter her.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sabina Thorup

Reception Supervisor Sabina

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Bemærk vi kører med timeslots i weekender og ferier.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X