Godsejerens gourmet ophold

Ta’ på et luksuriøst gourmet ophold med 5-retters middag, vinmenu og meget mere.

Nyd delikatesser fra godskøkkenet, udvalgte vine og lækker morgenbuffet. Her er skønne omgivelser, smukke og historiske bygninger og smukt indrettede værelser. Vores hotel er klassificeret med 4 stjerner.
4-stjerner

Godsejerens gourmet ophold

Opholdet er for jer, der vil på et luksuriøst gourmet ophold i skønne omgivelser. Godskokkene vil tilberede skønne delikatesser i godskøkkenet samt servere udvalgte vine. Opholdet indeholder en overnatning i et superiorværelse, kaffe og kage i stuerne mellem kl. 15-17, et glas champagne, 5-retters middag, vinmenu og morgenbuffet dagen derpå.
Besøg vores hyggelige poolområde, slap af i boblebadet og varme jer i saunaen.

Opgradering:
Deluxeværelse: kr. 500,- for 2 personer

Lørdagstillæg kr. 200,-
Enkeltværelsestillæg kr. 300,-
Check ind fra kl. 15:00

Morgenbuffet serveres:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Nyd middage i Restaurant Blixen og få dig nogle mindeværdige oplevelser i aktivitetsparken. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter, hvor det også er muligt at middagen nydes på vores skønne terrasse, hvis vejret er til det. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Go High Aktivitetspark

Du er mere end velkommen til at besøge Kragerups Aktivitetspark i skoven. Her er der masser af oplevelser der venter på dig. Prøv f.eks. Danmarks første klatrepark i træerne, Go High, Danmarks første trampolinpark i trætoppene, Go Bounce, Fodboldgolf eller en af vores andre aktiviteter. Se vores aktivitetspark.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Reception Supervisor
Sabina Thorup

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool, jacuzzi og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X