Godsejerens gourmet ophold

Nyd et luksuriøst gourmet ophold med 5-retters middag, vinmenu og meget mere.

Nyd delikatesser fra godskøkkenet, udvalgte vine og lækker morgenbuffet. Her er skønne omgivelser, smukke og historiske bygninger og smukt indrettede værelser.

Godsejerens gourmet ophold

Opholdet er for jer, der vil på et luksuriøst gourmet ophold i skønne omgivelser. Godskokkene vil tilberede skønne delikatesser i godskøkkenet samt servere udvalgte vine. Opholdet indeholder en overnatning i et dobbeltværelse, kaffe og kage i stuerne mellem kl. 15-17, et glas champagne, 5-retters middag, vinmenu og morgenbuffet dagen derpå. I er altid velkommen til at besøge poolområdet, hvor I kan slappe af i boblebadet og varme jer i saunaen.

Opgradering:
Superiorværelse: kr. 200,- for 2 personer
Deluxeværelse: kr. 500,- for 2 personer

Enkeltværelsestillæg kr. 300,-
Check ind fra kl. 15:00

Morgenbuffet serveres:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Med et ophold på Kragerup Gods, er der altid fri adgang til poolområdet hvor både pool og sauna er inkluderet. Nyd middage i Restaurant Blixen og tag på oplevelser i aktivitetsparken. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter, hvor det også er muligt at middagen nydes på vores skønne terrasse, hvis vejret er til det. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Go High Aktivitetspark

Du er mere end velkommen til at besøge Kragerups Aktivitetspark i skoven. Her er der masser af oplevelser der venter på dig. Prøv f.eks. Danmarks første klatrepark i træerne, Go High, Danmarks første trampolinpark i trætoppene, Go Bounce, Fodboldgolf eller en af vores andre aktiviteter. Se vores aktivitetspark.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie Olesen

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri adgang til vores lille poolområdet med pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

NYT:

Prøv det nye 'mysteriet på kragerup' næste gang du besøger os

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X