Select Page

Godsejerens gourmetophold

Ta’ på et luksuriøst gourmetophold med vinmenu og nyd en udsøgt 5-retters middag

Når du booker et romantisk gourmetophold hos os på Sjælland, vil du nyde delikatesser fra godskøkkenet, dertilhørende vine og lækker morgenbuffet dagen derpå. Godsets hvide facade sætter en flot kulisse og er omgivet af den skønneste natur. De historiske avlsbygninger og smukt indrettede hotelværelser sætter scenen for et 4-stjernet romantisk kæresteophold, I sent vil glemme.

4-stjerner

Godsejerens gourmetophold

Vores gourmetophold er for jer, der vil på et luksuriøst herregårdsophold i skønne omgivelser. Godskokkene tilbereder skønne retter i godskøkkenet og serverer tilhørende vine. Opholdet byder på en overnatning i et superiorværelse (beliggende i tilhørende avlsbygninger), kaffe og kage i stuerne, aperitif, en smagfuld 5-retters middag, tilhørende vinmenu og morgenbuffet dagen derpå.
Vores hyggelige poolområde med pool og sauna, er også et besøg værd! Her kan I nyde hinanden, roen og selvforkælelse på 1. klasse. 

Opgradering:
Deluxeværelse (beliggende i hovedbygningen): kr. 300,-
Lørdagstillæg kr. 300,-
Enkeltværelsestillæg kr. 300,-
Check ind fra kl. 15:00

Morgenbuffet serveres:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Nyd en romantisk middag i Restaurant Blixen for 2 og få dig nogle mindeværdige oplevelser i aktivitetsparken. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Her kan du nyde en romantisk middag eller frokost, hvor det også er muligt at sidde på vores skønne terrasse, hvis vejret er til det. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Kragerup Aktivitetspark

Du er mere end velkommen til at besøge Kragerup Aktivitetspark i skoven. Her er der masser af oplevelser der venter på dig. Prøv f.eks. Danmarks første klatrepark i træerne,Go High, Danmarks første trampolinpark i trætoppene, Go Bounce, vores 18-hullers fodboldgolf eller en af vores andre sjove aktiviteter. Se vores aktiviteter her.

Gourmetophold i eksklusive omgivelser

Kragerup Gods’ historie går helt tilbage til den tidlige middelalder, hvor Kragerup var en herreborg ejet af ridder Mathæus Jacobsen Taa. I dag er godset en eftertragtet destination for både par, familier og konferencegæster, der ønsker en hel unik kulisse til deres weekendophold, bryllup eller teambuildingdage. Godsets Restaurant Blixen er navngivet efter Karen Blixen (f. Karen Christenze Dinesen), hvis familie har ejet godset siden starten af 1800-tallet, og godset er fortsat i Dinesen-familien i dag.

Restaurant Blixen byder på udsøgte måltider, hvor du bliver forkælet med mad i særklasse, og hvor råvarerne har haft en kort rejse fra jord til bord. Vi råder nemlig både over vores eget landbrug og har tætte samarbejder med lokale og udvalgte producenter. Gourmetopholdet på Kragerup Gods er derfor jeres mulighed for at få en helt enestående gastronomisk oplevelse i historiske og eksklusive rammer, der garanterer dig en oplevelse, du sent vil glemme.

Et gourmetophold på Kragerup Gods er designet af professionelle med en utrættelig passion for god mad og lige så god vin, hvilket du med garanti vil kunne smage på et gourmetophold. Nedenfor kan du læse nærmere om, hvad dit gourmetophold indeholder.

Madoplevelser ud over det sædvanlige

Du møder ind til kaffe og kage i vores havestue ved ankomst samt en lækker aperitif. Gourmetopholdet kommer særligt til sin ret ved aftenens 5-retters middag, hvor du vil smage, hvordan en sammensætning af årstidens råvarer, friske hjemmedyrkede urter og grøntsager samt kød af høj kvalitet skaber en udsøgt symfoni på din tallerken. Vi elsker at søge inspiration i godsets arkiver, og vores godskokke har derfor også genskabt og moderniseret flere retter fra Sophie Dinesens gamle kogebog fra 1829.

Din 5-retters middag akkompagneres af en udsøgt vinmenu designet til at forhøje smagsoplevelsen, og du vil afslutte aftenen i et vores skønne superiorværelser. Dagen derpå venter der dig en skøn og forfriskende morgenmad.

 

Indkvartering på superiorværelse

Dit gourmetophold inkluderer en overnatning på et af vores superiorværelser i godsets avlsbygninger. Værelserne er hver især forskellige fra hinanden og indrettet med øje for detaljen og den historiske atmosfære, som godset emmer af. Værelserne har komfortable dobbeltsenge, badeværelse (enkelte med badekar) og er yderst rummelige.

 

Kontakt os i dag og hør mere om gourmetophold

Der sidder altid en kyndig medarbejder klar til at fortælle dig mere om et gourmetophold på vores sjællandske gods, så tøv ikke med at rette henvendelse til os. Gourmetopholdet er den perfekte weekendtur for madentuasister og par, der ønsker en helt unik og romantisk oplevelse – vi glæder os til at høre fra dig.

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Bemærk vi kører med timeslots i weekender og ferier.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X