fbpx

Godsejerens give-away

Køb et gavekort inden den 1. juni og få 30% rabat på et godsophold

Besøg Kragerup Gods og nyd et dejligt godsophold. Her er skønne omgivelser, smukke og historiske bygninger og værelserne er smukt indrettet. Vi har i alt 57 værelser i 3 kategorier; standard, superior og deluxe værelser. Deluxe værelserne er beliggende i Hovedbygningen. Standard og superior værelserne i vores avlsbygninger.

Godsejerens give-away

Gavekortet er gældende i 18 måneder og kan derfor nydes senere. Gavekortet kan købes indtil den 1. juni 2020.
NORMALPRIS: kr. 2.400 for 2 personer.

Et godsophold indeholder et glas bobler som aperitif, 3-retters menu efter køkkenchefens valg, overnatning i et standard dobbeltværelse samt morgenbuffet i hovedbygningen. Standard samt superior dobbeltværelserne er beliggende i de tilhørende avlsbygninger. Deluxe dobbeltværelserne er beliggende i hovedbygningen.

Ankomst lørdag:
Standard værelse: kr. 2080,- for 2 personer
Enkeltværelsestillæg kr. 300,-
Ønskes kaffe og kage kan dette tilkøbes kr. 75,- pr. person.

Morgenbuffet serveres i Hvælvingekælderen:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter, hvor det også er muligt at middagen nydes på vores skønne terrasse, hvis vejret er til det. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Go High Aktivitetspark

Du er mere end velkommen til at besøge Kragerups Aktivitetspark i skoven. Her er der masser af oplevelser der venter på dig. Prøv f.eks. Danmarks første klatrepark i træerne, Go High, Danmarks første trampolinpark i trætoppene, Go Bounce, Fodboldgolf eller en af vores andre aktiviteter. Se vores aktivitetspark.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri adgang til vores lille poolområdet med pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Lige nu:

30% rabat på godsophold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X