Go High ophold i højderne

Kan du lide at udfordre dig selv i højderne, og er du vild med spænding og udfordringer?

Så prøv et Go High Ophold med kæresten eller kammeraten på Kragerup Gods – her er det nemlig muligt at kombinere afslapning og det at være aktiv sammen. Nyd en skøn 3-retters middag eller en lækker grill-selv-burger i skoven! Klatrebanen har 36 svævebaner med i alt 3500 m. svævebane og over 100 udfordringer.
Vores hotel er klassificeret med 4 stjerner.
4-stjerner

Åbningstider i Go High

Januar – 25. marts
Lukket (Åbent i vinterferien uge 7 & 8)

26. marts – april
Lørdag & søndag kl. 10 – 18 (Påskeåbent den 14. – 18. april)

Maj – august
Mandag – søndag kl. 10 – 20

September – oktober
Mandag – søndag kl. 10 – 18

November
Lørdag kl. 10 – 17 (Lukket den 12. pga. julemarked)

December
Lukket

Go High ophold

Uanset årstid er Kragerup Gods værd at besøge! Foråret byder på nye grønne skud på træerne, sommeren på den grønneste park og efteråret på skiftende farver i trætoppene. Med et Go High ophold kan I bruge eftermiddagen på at udfordre jer selv i 5-28 meters højde, og om aftenen kan I have nogle hyggelige stunder foran pejsen.

Go High ophold med grill-selv-burger: Besøg klatreparken Go High, inden I tjekker ind på værelset kl. 15. Om aftenen kan I, i skoven grille jeres egne lækre grill-selv-burgere. Dernæst en overnatning i et skønt standard dobbeltværelse samt en lækker morgenbuffet næste morgen. Husk at booke tid til Go High inden dit ophold på tlf. 58 26 12 50.
Opholdet kan bookes til og med den. 25. oktober. Kontakt receptionen på mail: info@kragerup.dk for at booke.

Go High ophold med 3-retters middag: Start ud med at grille din egen grill-selv-burger i skoven kl. 11.30 og tag derefter i Go High kl. 13.00. I kan tjekke ind på jeres værelse fra kl. 15.00. Om aftenen vil der være en 3-retters middag i restauranten, overnatning i et standard dobbeltværelse samt morgenbuffet dagen derpå.

Lørdagstillæg kr. 200,-
Opgradering til superiorværelse kr. 200,-
Opgradering til deluxeværelse kr. 500,-

Tillæg på enkeltværelse kr. 300,-
Børn under 12 år er halv pris.

Medbring gerne sportstøj og kondisko.

Morgenbuffet serveres:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Når du er på ophold, kan du frit benytte dig af vores hyggelige poolområde, slap af i boblebadet og varme jer i saunaen. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Go High klatrebaner

Go High klatrepark er Danmarks første klatrepark i træerne og består af i alt 8 klatrebaner alle med forskellige sværhedsgrader. Dog er der en aldersgrænse på min. 7 år og maks. 130 kg. Der er i alt 36 svævebaner, 114 udfordringer og 28 meter til det højeste punkt.

Kommer I før kl. 15 på Kragerup, er det muligt at spise en lækker grill selv burger i skoven, efterfulgt af en oplevelse i trætoppene. Vi tilbyder både okse- kylling- og veganerburgere samt højlænderpølser og panini.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte restaurant, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Restauranten er indrettet med et afrikansk tema fra Karen Blixens tid i Afrika. Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter. Husk at booke bord.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Reception Supervisor
Sabina Thorup

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

​Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool, jacuzzi og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X