Go High ophold i højderne

Vælg med 2-retters eller grill-selv-burger

Kan du lide spænding og udfordringer? Så skal I tage på Go High ophold på Kragerup Gods. Klatrebanen har 36 svævebaner, med i alt 3500 m. svævebane.

Åbningstider i Go High

Lørdag og søndag fra kl. 10.00 – 17.00

(sidste instruktion/starttid kl. 14.00)

Lukket mandag til fredag

Vores personale tager alle de nødvendige forholdsregler for at passe på vores gæsters samt deres eget helbred. Der vil under seletjek og redninger derfor blive benyttet maske, briller og handsker og der vil være håndsprit til rådighed ved toiletter, receptionen, seleskur og grillområde.

Som gæst som beder vi om at i følger de gældende retningslinjer så som god håndhygiejne, god afstand og host og nys i ærmet etc.

Lørdag fra kl. 10.00 – 16.00

Søndag til fredag lukket

Vi holder julelukket fra den 21 dec – den 4 januar

Vores personale tager alle de nødvendige forholdsregler for at passe på vores gæsters samt deres eget helbred. Der vil under seletjek og redninger derfor blive benyttet maske, briller og handsker, og der vil være håndsprit til rådighed ved toiletter, ishus, seleskur og grillområde.

Som gæst som beder vi om, at i følger de gældende retningslinjer så som god håndhygiejne, god afstand og host og nys i ærmet etc.

Go High ophold

Go High ophold med grill-selv-burger: Besøg klatreparken Go High, inden I tjekker ind på værelset kl. 15. Om aftenen kan I, i skoven grille jeres egne lækre grill-selv-burgere. Dernæst en overnatning i et skønt standard dobbeltværelse samt en lækker morgenbuffet næste morgen. Husk at booke tid til Go High inden dit ophold på tlf. 58 26 12 50.
Opholdet kan bookes til og med den. 25. oktober 2020.

Go High ophold med 3-retters middag: Start ud med at grille din egen grill-selv-burger i skoven kl. 11.30 og tag derefter i Go High kl. 13.00. I kan tjekke ind på jeres værelse fra kl. 15.00. Om aftenen vil der være en 3-retters middag i restauranten, overnatning i et standard dobbeltværelse samt morgenbuffet dagen derpå.

Lørdagstillæg kr. 200,-
Opgradering til superiorværelse kr. 100,- pr. person
Opgradering til deluxeværelse kr. 250,- pr. person
Tillæg på enkeltværelse kr. 300,-
Børn under 12 år er halv pris.

Medbring gerne sportstøj og kondisko.

Morgenbuffet serveres:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Når du er på ophold, kan du gratis benytte dig af vores poolområde. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Go High klatrebaner

Go High klatrepark er Danmarks første klatrepark i træerne og består af i alt 8 klatrebaner alle med forskellige sværhedsgrader. Dog er der en aldersgrænse på min. 7 år og maks. 130 kg. Der er i alt 36 svævebaner, 114 udfordringer og 28 meter til det højeste punkt. Aktivitetsparken har åbent fra den 4. april – 15. november 2020. Se specifikke åbningstider her.

Kommer I før kl. 15 på Kragerup, er det muligt at spise en lækker grill selv burger i skoven, efterfulgt af en oplevelse i trætoppene. Vi tilbyder både okse- kylling- og veganerburgere samt højlænderpølser og panini.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte restaurant, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Restauranten er indrettet med et afrikansk tema fra Karen Blixens tid i Afrika. Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter. Husk at booke bord.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie Olesen

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri adgang til vores lille poolområde med pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan det lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Stikbold i go bounce

De små vil elske det!

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X