Select Page

Go High ophold i højderne

Er du til spænding og udfordringer?

Oplev et Go High ophold med kæresten eller familien på Kragerup Gods – her er det muligt at kombinere afslapning og det at være aktiv. De ni klatrebaner har tilsammen 36 svævebaner med i alt 3500 meters svæv og over 100 udfordringer.
Prøv det 4-stjernede Go High ophold nu.
4-stjerner

Vælg et Go High ophold og spar 20%*

Kragerup Go High

Getaway med afslapning og action

Tag på eventyr på Kragerup Gods, hvor I finder Danmarks første klatrepark, Kragerup Go High. Det er den perfekte udfordring for det aktive par, og vælger I et Go High-ophold, får I den helt rette kombination af aktive oplevelser, hotelluksus og udsøgt mad.

*Sammenlignet med listeprisen

Getaway med afslapning og action

Uanset årstid er Kragerup Go High værd at besøge! Foråret byder på nye grønne skud på træerne, sommeren på den grønneste park og efteråret på skiftende farver i trætoppene.

Start ud med frokost i skoven og prøv derefter vores sjove klatrebaner i Go High, hvor I kan udfordre jer selv i 5-28 meters højde. I kan tjekke ind på jeres værelse fra kl. 15.00, og om aftenen vil der være en 3-retters middag i restauranten, og mulighed for nogle hyggelige stunder foran pejsen. I vil overnatte i et skønt værelse og nyde morgenbuffet dagen derpå.

Når I er på ophold, kan I frit benytte dig af vores hyggelige poolområde, hvor I kan hoppe en tur i poolen og varme jer i saunaen. Bemærk at vi i weekender og ferieperioder kører med timeslots i vores poolområde, så alle vores gæster, får en god oplevelse.

Opgrader værelset til superior for 300 kr. ekstra pr. nat eller deluxe for 600 kr. ekstra pr. nat.
Vi gør opmærksom på, at der er lørdagstillæg på 300 kr.

Klatreparken Kragerup Go High

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark, en af Sjællands mest udfordrende, og den fedeste – hvis du spørger os! Klatreparken er over 6 km lang, og vi har 9 klatrebaner med varierende sværhedsgrader, hvor der sammenlagt er 3.500 meter svævebane. Den længste svævebane er 416 m. som dermed er en af Danmarks længste svævebaner.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods finder I også vores á la carte restaurant, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Restauranten byder på mad i særklasse inspireret af det klassiske køkken med franske traditioner. Alle retter er produceret med omsorg, og vi er inspireret af at få ekstremt meget smag ud af enkelte råvarer. Her kan du nyde en romantisk middag eller frokost.

Åbningstider i Kragerup Aktivitetspark

Juni – august
Mandag – søndag kl. 10 – 19
Sidste Go High-instruktion kl. 15

1. september – 27. oktober
Torsdag – søndag kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Åbent i efterårsferien
7. – 20. oktober kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Udenfor sæson byder vi gerne grupper på min. 10 personer velkommen til de aktiviteter, der er mulige for årstiden.
Kontakt Kragerup Aktivitetspark på tlf. 58 26 12 50

Poolområde

​Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Bemærk at vi i weekender og ferieperioder kører med timeslots i vores poolområde, så alle vores gæster, får en god oplevelse.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X