Go High ophold i højderne

Kan du lide spænding og udfordringer?

Så skal I tage på Go High ophold på Kragerup Gods. Klatrebanen har 36 svævebaner med i alt 3500 m. svævebane og over 100 udfordringer.

Åbningstider i Go High

Parkens åbningstider

Go High ophold

Uanset årstid er Kragerup Gods værd at besøge! Foråret byder på nye grønne skud på træerne, sommeren på den grønneste park og efteråret på skiftende farver i trætoppene. Med et Go High ophold kan I bruge eftermiddagen på at udfordre jer selv i 5-28 meters højde, og om aftenen kan I have nogle hyggelige stunder foran pejsen.

Go High ophold med grill-selv-burger: Besøg klatreparken Go High, inden I tjekker ind på værelset kl. 15. Om aftenen kan I, i skoven grille jeres egne lækre grill-selv-burgere. Dernæst en overnatning i et skønt standard dobbeltværelse samt en lækker morgenbuffet næste morgen. Husk at booke tid til Go High inden dit ophold på tlf. 58 26 12 50.
Opholdet kan bookes til og med den. 25. oktober.

Go High ophold med 3-retters middag: Start ud med at grille din egen grill-selv-burger i skoven kl. 11.30 og tag derefter i Go High kl. 13.00. I kan tjekke ind på jeres værelse fra kl. 15.00. Om aftenen vil der være en 3-retters middag i restauranten, overnatning i et standard dobbeltværelse samt morgenbuffet dagen derpå.

Lørdagstillæg kr. 200,-
Opgradering til superiorværelse kr. 100,- pr. person
Opgradering til deluxeværelse kr. 250,- pr. person
Tillæg på enkeltværelse kr. 300,-
Børn under 12 år er halv pris.

Medbring gerne sportstøj og kondisko.

Morgenbuffet serveres:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Når du er på ophold, kan du gratis benytte dig af vores poolområde. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Go High klatrebaner

Go High klatrepark er Danmarks første klatrepark i træerne og består af i alt 8 klatrebaner alle med forskellige sværhedsgrader. Dog er der en aldersgrænse på min. 7 år og maks. 130 kg. Der er i alt 36 svævebaner, 114 udfordringer og 28 meter til det højeste punkt. Aktivitetsparken har åbent fra den 4. april – 15. november 2020. Se specifikke åbningstider her.

Kommer I før kl. 15 på Kragerup, er det muligt at spise en lækker grill selv burger i skoven, efterfulgt af en oplevelse i trætoppene. Vi tilbyder både okse- kylling- og veganerburgere samt højlænderpølser og panini.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte restaurant, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Restauranten er indrettet med et afrikansk tema fra Karen Blixens tid i Afrika. Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter. Husk at booke bord.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie Olesen

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri adgang til vores lille poolområde med pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan det lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

NYT:

Prøv det nye 'mysteriet på kragerup' næste gang du besøger os

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X