Go High ophold i højderne

Er du til spænding og udfordringer, og elsker du at forkæle dig selv?

Så oplev et Go High Ophold med kæresten eller kammeraten på Kragerup Gods – her er det nemlig muligt at kombinere afslapning og det at være aktiv. De 8 klatrebaner har tilsammen 36 svævebaner med i alt 3500 m. svævebane og over 100 udfordringer.
Vores hotel er klassificeret med 4 stjerner.
4-stjerner

Åbningstider i Go High

Januar – 25. marts
Lukket (Åbent i uge 7 & i weekenden i uge 8)

26. marts – april
Lørdag & søndag kl. 10 – 18 (Påskeåbent den 14. – 18. april)

Maj – august
Mandag – søndag kl. 10 – 20

September – oktober
Mandag – søndag kl. 10 – 18

November
Lørdag kl. 10 – 17 (Lukket den 12. pga. julemarked)

December
Lukket

Go High ophold

Uanset årstid er Kragerup Go High værd at besøge! Foråret byder på nye grønne skud på træerne, sommeren på den grønneste park og efteråret på skiftende farver i trætoppene. Med et Go High ophold kan I bruge eftermiddagen på at udfordre jer selv i 5-28 meters højde, og om aftenen kan I have nogle hyggelige stunder foran pejsen.

Go High ophold med grill-selv-burger: Besøg Go High klatrepark inden I tjekker ind på værelset kl. 15. Om aftenen kan I grille jeres egne lækre grill-selv-burgere. Opholdet er inkl. en overnatning i et skønt standardværelse samt en lækker morgenbuffet næste morgen. Husk at booke tid til klatring i Go High inden dit ophold på tlf. 58 26 12 50. Vores standardværelser er alle beliggende i de tilhørende avlsbygninger.
Opholdet kan bookes til og med den. 25. oktober. Kontakt receptionen på mail: info@kragerup.dk for at booke.

Go High ophold med 3-retters middag: Start ud med at grille din egen grill-selv-burger i skoven kl. 11.30 og prøv derefter vores sjove klatrebaner i Go High kl. 13.00. I kan tjekke ind på jeres værelse fra kl. 15.00. Om aftenen vil der være en 3-retters middag i restauranten, overnatning i et standardværelse samt morgenbuffet dagen derpå.

Lørdagstillæg kr. 300,-
Opgradering til superiorværelse (beliggende i tilhørende avlsbygninger) kr. 300,-
Opgradering til deluxeværelse (beliggende i hovedbygningen) kr. 600,-

Tillæg på enkeltværelse kr. 300,-
Børn under 12 år er halv pris.

Medbring gerne sportstøj og kondisko.

Morgenbuffet serveres:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Når du er på ophold, kan du frit benytte dig af vores hyggelige poolområde, hvor I kan hoppe en tur i poolen og varme jer i saunaen. Bemærk at vi i weekender og ferieperioder kører med timeslots i vores poolområde, så alle vores gæster, får en god oplevelse.

Go High klatrebaner

Kragerup Go High klatrepark er Danmarks første udendørs park med træ klatring. Vores klatrepark består af 8 klatrebaner, alle med forskellige sværhedsgrader. Der er i alt 36 svævebaner, over 100 udfordringer og 28 meter til det højeste punkt.

Kommer I før kl. 15 på Kragerup, er det muligt at spise en lækker grill selv burger i skoven, efterfulgt af en oplevelse i trætoppene. Vi tilbyder både okse- kylling- og veganer burgere samt højlænderpølser.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte restaurant, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Restauranten er indrettet med et afrikansk tema fra Karen Blixens tid i Afrika. Her kan du nyde en romantisk middag eller frokost.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sabina Thorup

Reception Supervisor Sabina

Poolområde

​Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Bemærk at vi i weekender og ferieperioder kører med timeslots i vores poolområde, så alle vores gæster, får en god oplevelse.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X