fbpx

Forvalterens ophold

Forvalterens ophold på Kragerup Gods kan bookes med både 1 overnatning og 2 overnatninger. Opholdet er inkl. en lækker 2-retters middag i Restaurant Blixen samt morgenmad dagen derpå.

Forvalterens ophold

Forvalterens ophold med 1 overnatning: indeholder en lækker 2-retters middag i Restaurant Blixen, eller ude på terrassen hvis vejret er til det, overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad dagen derpå.
Kr. 1595,- for 2 personer med ankomst mandag til fredag.

Forvalterens ophold med 2 overnatninger: indeholder 2 x 2-retters middag i Restaurant Blixen, eller ude på terrassen hvis vejret er til det, 2 x overnatning i standard dobbeltværelse og 2 x morgenmad dagen derpå.
Kr. 2990,- for 2 personer med ankomst mandag til fredag.

Børn under 12 år er halv pris.
Enkeltværelsestillæg kr. 300,-
Lørdagstillæg kr. 100,- pr. person.
Opgradering til superior værelse kr. 100,- pr. person
Opgradering til deluxe værelse kr. 250,- pr. person

Vi glæder os til at byde jer velkommen – på afstand!

Go High

Besøg Danmarks første klatrepark, Go High, når du er på ophold på Kragerup Gods. Klatrebanen består af i alt 8 klatrebaner, med i alt 114 udfordringer. Ønsker man jordnære aktiviteter, er det muligt at booke fodboldgolf, eller prøve vores 7 km. MTB-track. Til de små ned til 4 år, kan man prøve trampolinparken Go Bounce, som er et univers af netbokse sammensat med lange løbe- og netgange.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Efterårsferie:

Med aktiviteter, familiehygge og god mad

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X