fbpx

Sommernat på godset

Forkæl dig selv med et dejligt sommerophold.
I maj, juni og juli har vi tilbud på overnatning i et af vores skønne standard dobbeltværelser. Tilbuddet er inkl. morgenmadsbuffet på godset samt gratis adgang til swimmingpool og sauna.

Sommerophold

I maj og juni måned, kan du booke et ophold i et af vores skønne standard dobbeltværelser til en skarp pris. Tilbuddet er inkl. morgenbuffet, som foregår i Hvælvingekælderen i hovedbygningen. Der er mulighed for at opgradere til et superior værelse kr. 100,- pr. pers eller et deluxe værelse kr. 250,- pr. pers.
Deluxe værelserne er beliggende i hovedbygningerne og standard- samt superior værelserne er alle beliggende i de omkringliggende avlsbygninger.
Om aftenen kan I nyde gastronomiske retter i Restaurant Blixen beliggende i midterfløjens kælder i hovedbygningen.

Tillæg på enkeltværelse kr. 300,-

Morgenbuffet serveres:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Når I overnatter på Kragerup Gods, kan I frit benytte jer af poolområdet. Har du brug for hjælp, så kontakt os gerne.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen. Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter, hvor det også er muligt at middagen nydes på vores skønne terrasse. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Go High

Besøg Danmarks første klatrepark, Go High, når du er på ophold på Kragerup Gods. Klatrebanen består af i alt 8 klatrebaner, med i alt 114 udfordringer. Ønsker man jordnære aktiviteter, er det muligt at booke fodboldgolf, eller prøve vores 7 km. MTB-track. Til de små ned til 4 år, kan man prøve trampolinparken Go Bounce, som er et univers af netbokse sammensat med lange løbe- og netgange.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri adgang til vores lille poolområde med pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan det lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Lige nu:

Nyt menukort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X