fbpx

Corona get-away

Vi har god plads, højt til himlen og tager vores forholdsregler

Corona get-away

Tag på et corona get-away på Kragerup Gods og ‘slå hjernen fra’.
På Kragerup Gods har vi 1200 ha frirum til lange gåture. Vi har god plads, højt til himlen og tager vores forholdsregler.

På Kragerup Gods synes vi vores gæster fortjener at komme lidt ud og ‘slå hjernen fra’. Derfor kan I nu tage på et corona get-away ophold kr. 995,- for 2 personer inkl. morgenmad torsdag, fredag og lørdag.
Vi leverer morgenmaden som ’to go’ til værelset, og I kan bestille aftensmad og drikkevarer fra vores lækre weekendkort ’Mad ud af godset’  som ’take away’ til værelset.
Under jeres ophold får I 20% rabat på vores 18-hullers fodboldgolf, trampolinpark Kragerup Go Bounce, en sejltur i voldgraven eller cykle en tur på vores 7 km MTB-track.

Lørdagstillæg kr. 100,- pr. person.

Vores take away menu for ugen bliver lagt op om mandagen, og kan bestilles på nedenstående link: https://order.2takehome.dk/KragerupGods/Blixen
Det anbefales at bestille maden inden ankomst, og afregner den via mobilepay.

Vi glæder os til at byde jer velkommen – på afstand!

Go High

Besøg Danmarks første klatrepark, Go High, når du er på ophold på Kragerup Gods. Klatrebanen består af i alt 8 klatrebaner, med i alt 114 udfordringer. Ønsker man jordnære aktiviteter, er det muligt at booke fodboldgolf, eller prøve vores 7 km. MTB-track. Til de små ned til 4 år, kan man prøve trampolinparken Go Bounce, som er et univers af netbokse sammensat med lange løbe- og netgange.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Lige nu:

Aktivitetsparken har åben

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X