Corona Getaway ophold

Nyd et corona getaway hver fredag og lørdag med skøn tapas på værelset

Trænger du til at komme lidt væk? Så pak kufferten og ta’ på et corona getaway på Kragerup Gods. Nyd den skønne natur, bestil tid i poolområdet & lad jer forkæle på værelset, hvor al forplejning nydes. I kan booke tid i poolområdet og besøge aktivitetsparken.

Corona getaway

I en travl hverdag kan job, børn og huslige pligter komme til at fylde meget. Så tag på et corona getaway ophold med tid til selvforkælelse i poolområdet og nyd godsets smukke omgivelser. I bestemmer selv om det skal være et aktivt getaway ophold med MTB-cykling, en klatretur i Go High eller lange gåture i parken. Prøv også vores mordmysterie, hvor I skal følge ledetråde for at løse et mysterium.
Hotellet holder åbent fredag eller lørdag. Opholdet er inkl. en lækker tapasplatte for 2 samt dessert. Morgenmaden afhentes i hovedbygningen og kan herefter nydes på værelset. Vi sørger for et opdækket bord klar til jer.

Tapas for 2:
Vores tapasmenu består af lækre små anretninger samt et udvalg af pølser og europæiske oste. Hertil hjemmebagt brød, tapenader og oliven. Med følger også lidt sødt til ganen.

Vores poolområde er åbent i udvalgte timeslots, for at overholde forsamlingsforbuddet. Adgang til poolområde 50,- pr. person inkl. badekåbe. Ønskes en tid skal du henvende dig til receptionen på 58261250 eller på mail info@kragerup.dk.

Poolområdets åbningstider:
Ankomstdagen: kl. 14.00-19.00
Afrejsedag kl. 08.00-12.00

Opgradering:
– Opgradering til superiorværelse 200,-
– Opgradering til et deluxeværelse i hovedbygningen 500,-
Med ønske om badekar på værelset, vil der være et gebyr på 200,- Kontakt venligst receptionen på info@kragerup.dk eller på tlf. 58261250

Børn under 12 år er halv pris.
Check ud kl. 11.00

Kombiner dit ophold med en tur i klatreparken Go High eller trampolinparken Go Bounce. I kan booke Go High her og Go Bounce her.

Vi følger myndigheders nuværende retningslinjer, da vores gæsters og medarbejderes sikkerhed er af højeste prioritet for os.

Tilkøb

Selvom vi ikke kan holde restauranten eller baren åbent, skal I da ikke snydes for lidt ekstra forkælelse.
Vi har derfor samlet en række mulige tilkøb som kan nydes på værelset. Dette kan bestilles på forhånd eller under jeres ophold:

  • Forkæl jer selv med en lækker flaske rødvin, hvidvin eller rose som vores restaurantchef har tilpasset tapasmenuen samt et ’bland selv barkit’ til værelset, som består af snacks, rom eller gin og 2 softdrinks (tonic, ginger beer eller sodavand). Pris 495,- for 2 personer.
    Ønskes en bestemt flaske vin, bedes I henvende jer i Restaurant Blixen. Vi har lækre vine fra hele verden. Se vores vinkort her.
  • Kage og en kande kaffe to go sælges mellem kl. 15.00-16.30 i hovedbygningen. Pris 75,- pr. person.
  • I vores udendørs bar på gårdspladsen kan I købe fadøl eller Passion Attraction drinks to go fra kl. 15.00-18.00. Pris 75,- pr. person.

Vi håber, I får et dejligt ophold i vores smukke omgivelser.

Go High Aktivitetspark

Under dit corona get-away ophold, er du mere end velkommen til at besøge Kragerups Aktivitetspark i skoven. Her kan I leje en MTB af os, og cykle vores 7 km. singletrack. I må selvfølgelig også gå en tur i park og skov og nyde de smukke omgivelser.
Book Go High her og Go Bounce her.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie Olesen

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Vores poolområde er åbent i udvalgte timeslots, for at overholde forsamlingsforbuddet. Adgang til poolområde 50,- pr. person inkl. badekåbe. Vil du sikre dig en tid, skal bookingen ske forud for ankomstdagen, alternativt på dagen ved check ind.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X