fbpx

Bryllup

Drømmebryllup på godset i romantiske omgivelser

Bryllup

Har du altid drømt om et rigtig slotsbryllup? Vi har ikke slottet, men til gengæld er Kragerup Gods et af Danmarks ældste og smukkeste godser, som uden tvivl vil give dig de adelige og romantiske rammer, du drømmer om. Alene den oplevelse, dine gæster vil få, er uerstattelig, når de ankommer via gangbroen over voldgraven og går imod den hvide arkitektoniske perle. Kragerup Gods er, ifølge os i hvert fald, Vestsjællands smukkeste historiske bygning omgivet af den en idylliske park, som hvert år er lokaliteten, hvor adskillige vielser findes sted. Så drømmer du om et bryllup med romantisk vielse i parken, er Kragerup Gods det helt rette sted.

Vielsen i parken
En historisk og bred voldgrav omringer godset. Derfor har vi på Kragerup vores romantiske hvide bro i parken bag godset. Den hvide buebro er en klassisk og populær destination for alle vores brudepar, når det helt rigtige bryllupsfoto skal tages. I forlængelse af vielse i parken kan vi i sommerhalvåret tilbyde bryllupsreception på terrassen. Terrassen er godset hjerte, når vejret ellers tillader det, da den forbinder godset, parken og broen. Forestil dig at komme ud fra godsets havestue i hovedbygningen ad den store trappe, til tonerne af jeres yndlingsmelodi. Gå langs løberen over terrassen og videre ud i parken, hvor dine gæster er placeret på de elegante hvide stole, mens du spejder mod din udkårne, som står placeret foran den hvide bro. Dette er i sandhed en begivenhed, som efterlader indtryk hos både brudepar, gæster og os her på Kragerup Gods hver eneste gang.

Lokaler
Skal selve vielsen foregå et andet sted, holder vi naturligvis også gerne din fest, reception eller begge dele, alt efter hvad jeres drømme er. Det vigtigste for os er, at i som brudepar får lige netop den dag, i ønsker. Vi har omgivelserne og maden, så i skal blot bidrage med gæster og festligt humør. På Kragerup Gods har vi 6 festlokaler, så alt afhængig af, hvor stort jeres selskab er, og hvad i drømmer om, vejleder vi jer til det perfekte festlokale for jeres bryllup. Se billeder af vores festlokaler.

Overnatning
Hvis I ønsker overnatning til jeres gæster i forbindelse med jeres bryllup, eller jeres gæster selv ønsker at overnatte, så har vi i alt 57 velindrettede smukke værelser, som vi tilbyder til en særlig pris.

Spørgsmål, ønsker, drømme og rundvisning af vores sted kan tages med vores dygtige selskabskoordinator så kontakt os gerne.

Bryllupsgaven fra os

På Kragerup Gods elsker vi bryllupper, og som brudepar, synes vi, at I skal forkæles! Derfor forærer vi jer bryllupsnatten i et af vores smukke deluxe dobbeltværelser i hovedbygningen. Med til denne nat følger naturligvis også en flaske bobler og lækker morgenbuffet.

Bryllupsgaven fra os

På Kragerup Gods elsker vi bryllupper, og som brudepar, synes vi, at I skal forkæles! Derfor forærer vi jer bryllupsnatten i et af vores smukke deluxe dobbeltværelser i hovedbygningen. Med til denne nat følger naturligvis også en flaske bobler og lækker morgenbuffet.

Jeg viser gerne vores unikke gods beliggende i fantastiske omgivelser frem. Ring til mig eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor i kan komme ud og se godset.
Selskabskoordinator
Henrik Olsen
Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Lige nu:

Grillbuffet Hele Juli Måned

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X