fbpx

Årstidens ophold

Opholdet består af 3 skønne dage

Med årstidens ophold får I 3 skønne dage her på Kragerup Gods. Besøg aktivitetsparken og prøv vores mange aktiviteter. Når sulten melder sig, kan I nyde lækre middage i Restaurant Blixen.

Årstidens ophold

Årstiden ophold indeholder 2 x 2-retters middag efter køkkenchefens valg, 2 x overnatning i dejligt standard dobbeltværelse og 2 x morgenbuffet i hovedbygningen. Standard dobbeltværelserne er beliggende i de tilhørende avlsbygninger; Mejeriet, Fodermesterboligen og Forvalterboligen. Superior dobbeltværelserne er beliggende i de tilhørende avlsbygninger; Herskabstalden, Forvalterboligen og Mejeriet. Deluxe dobbeltværelserne er beliggende i Hovedbygningen.

Morgenbuffet serveres i Hvælvingekælderen:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Tillæg på enkeltværelse kr. 300,-

Med et ophold på Kragerup Gods, er der altid fri adgang til poolområdet hvor både pool og sauna er inkluderet. Nyd middage i Restaurant Blixen og tag på oplevelser i aktivitetsparken. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Restaurant Blixen

Restaurant Blixen er beliggende i den smukke kælder i hovedbygningens midterfløj. Her kan man nyde en dejlig frokost eller en god middag i hyggelige omgivelser. Om sommeren er der mulighed for at sidde ude på vores store terrasse og nyde udsigten over park og skov.

Maden i Restauranten skal medvirke til at underbygge og fortælle husets historie og byde på gode madoplevelser. Vi bruger årstidens friske råvarer, urter fra godsets køkkenhave, kød af egen avl og delikatesser fra landmændene i nabolaget. Uanset hvornår på året du vælger at besøge Restaurant Blixen på Kragerup Gods, vil du få serveret mad i særklasse.

Go High Aktivitetspark

Kombiner dit ophold med en tur i træerne i Danmarks første klatrepark Go High. Klatreparken består af 8 klatrebaner med højder fra 5-28 m. som tilsammen har 3500 m. svævebaner. For at prøve Go High er der en aldersgrænse på 7 år og maks. 130 kg. Har man mindre børn med, er Danmarks første trampolinpark i træerne, Go Bounce oplagt at prøve. Her kan alle børn fra 4 år og op efter være med. Vi tilbyder også fodboldgolf for hele familien, et 7 km. MTB-track og meget mere.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri adgang til vores lille poolområde med pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan det lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Lige nu:

30% rabat på godsophold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X