Select Page

Årstidens Getaway

Tag på forlænget getaway med en du holder af.

Trænger du til et romantisk kæresteophold, hvor du kan koble lidt fra, fra hverdagen? Så nyd et forlænget getaway på Kragerup, hvor poolområdet byder på selvforkælelse på 1. klasse. Nyd skønne middage i restauranten, kaffe og kage i stuerne og lækker morgenbuffet. I er altid velkommen til at gå nogle ture i den smukke park og skov, sejle en tur i voldgraven og gå på opdagelse i hovedhuset.
4-stjerner

Årstidens Getaway

Flyt ind på vores smukke Gods og føl jer hjemme for en stund. Hyg jer foran pejsen og nyd en god 3-retters middag. Om aftenen kan I gå en tur i parken og bestille lækre drinks i den smukke havestue. Overnat i et af vores skønne værelser og nyd en stor dejlig morgenbuffet dagen derpå.

Ta’ på et weekendophold på Vestsjælland med 2 x 3-retters middag i Restaurant Blixen, eller ude på terrassen hvis vejret er til det, kaffe og kage i stuerne, 2 x overnatning i standardværelse beliggende i de tilhørende avlsbygninger og 2 x morgenmad.
Sejl gerne en tur i kano rundt om voldgraven og besøg vores hyggelige poolområde, hvor I kan slappe af i poolen og varme jer i saunaen. Bemærk at vi i weekender og ferieperioder kører med timeslots.

Børn under 12 år er halv pris.
Enkeltværelsestillæg kr. 300 pr. dag
Lørdagstillæg kr. 300
Opgradering til superiorværelse (beliggende i tilhørende avlsbygninger) kr. 300 pr. dag
Opgradering til deluxeværelse (beliggende i hovedbygningen) kr. 600 pr. dag

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Go High

Besøg Danmarks første klatrepark, Go High, når du er på ophold på Kragerup Gods. Klatrebanen består af i alt 8 klatrebaner, med i alt 114 udfordringer. Ønsker man jordnære aktiviteter, er det muligt at booke fodboldgolf, eller prøve vores 7 km. MTB-track. Til de små ned til 4 år, kan man prøve trampolinparken Go Bounce, som er et univers af netbokse sammensat med lange løbe- og netgange.

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Bemærk vi kører med timeslots i weekender og ferier.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X