Årstidens Getaway

Tag på getaway med en du holder af

Årstidens Getaway på Kragerup Gods kan bookes med både 1 overnatning og 2 overnatninger. Opholdet er inkl. en lækker 2-retters middag i Restaurant Blixen samt morgenmad dagen derpå.

Årstidens Getaway

Årstidens Getaway med 1 overnatning: indeholder en lækker 2-retters middag i Restaurant Blixen, eller ude på terrassen hvis vejret er til det, overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad dagen derpå. Sejl også en tur i voldgraven og besøg vores poolområde ub.
Kr. 1695,- for 2 personer med ankomst mandag til fredag.

Årstidens Getaway med 2 overnatninger: indeholder 2 x 2-retters middag i Restaurant Blixen, eller ude på terrassen hvis vejret er til det, 2 x overnatning i standard dobbeltværelse og 2 x morgenmad dagen derpå. Sejl også en tur i voldgraven og besøg vores poolområde ub.
Kr. 3095,- for 2 personer med ankomst mandag til fredag.

Børn under 12 år er halv pris.
Enkeltværelsestillæg kr. 300,-
Lørdagstillæg kr. 200,- for 2 personer.
Opgradering til superior værelse kr. 200,- for 2 personer pr. nat.
Opgradering til deluxe værelse kr. 500,- for 2 personer pr. nat.

Vi glæder os til at byde jer velkommen – på afstand!

Go High

Besøg Danmarks første klatrepark, Go High, når du er på ophold på Kragerup Gods. Klatrebanen består af i alt 8 klatrebaner, med i alt 114 udfordringer. Ønsker man jordnære aktiviteter, er det muligt at booke fodboldgolf, eller prøve vores 7 km. MTB-track. Til de små ned til 4 år, kan man prøve trampolinparken Go Bounce, som er et univers af netbokse sammensat med lange løbe- og netgange.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie Olesen

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du er på ophold på Kragerup Gods, kan du frit benytte dig af vores poolområde. Her har vi en opvarmet pool samt sauna. Ønsker man håndklæder og badekåber, kan dette lejes i receptionen for et mindre beløb.

NYT:

Prøv det nye 'mysteriet på kragerup' næste gang du besøger os

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X