Årstidens Getaway

Tag på et 2 dages getaway med en du holder af

Nyd skønne middage i restauranten, kaffe og kage i stuerne og lækker morgenbuffet. I er altid velkommen til at gå nogle lange ture i den smukke park og skov, sejle en tur i voldgraven og hoppe i den opvarmede pool…

Årstidens Getaway

Flyt ind på vores smukke Gods og føl jer hjemme for en stund. Hyg jer foran pejsen og nyd en god 3-retters middag. Om aftenen kan I gå en tur i parken og bestille lækre drinks i den smukke havestue. Overnat i et af vores skønne værelser og nyd en stor dejlig morgenbuffet dagen derpå.

Årstidens Getaway med 2 overnatninger: Ta’ på et weekendophold med 2 x 3-retters middag i Restaurant Blixen, eller ude på terrassen hvis vejret er til det, kaffe og kage i stuerne, 2 x overnatning i standard dobbeltværelse og 2 x morgenmad.
Sejl gerne en tur i kano rundt om voldgraven og besøg vores poolområde ub.

Børn under 12 år er halv pris.
Enkeltværelsestillæg kr. 300,-
Lørdagstillæg kr. 200,-
Opgradering til superiorværelse kr. 400,-
Opgradering til deluxeværelse kr. 1000,-

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Go High

Besøg Danmarks første klatrepark, Go High, når du er på ophold på Kragerup Gods. Klatrebanen består af i alt 8 klatrebaner, med i alt 114 udfordringer. Ønsker man jordnære aktiviteter, er det muligt at booke fodboldgolf, eller prøve vores 7 km. MTB-track. Til de små ned til 4 år, kan man prøve trampolinparken Go Bounce, som er et univers af netbokse sammensat med lange løbe- og netgange.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie Olesen

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du er på ophold på Kragerup Gods, kan du frit benytte dig af vores poolområde. Her har vi en opvarmet pool samt sauna. Ønsker man håndklæder og badekåber, kan dette lejes i receptionen for et mindre beløb.

FORKÆL DIN MOR:

Nyd en lækker frokost og spændende foredrag i stuerne

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X