Select Page

Besøg Kragerup Gods for en aktiv efterårsferie

Kragerup Gods byder på en efterårsferie med sjove aktiviteter, hygge og god mad

Efteråret er en flot og magisk tid på året, hvor naturen klæder sig i gyldne farver, og luften bliver køligere. Det er også den perfekte tid til at tage på ferie og nyde alle de skønheder, som efteråret har at byde på.

4-stjerner

Efterårsferie på Kragerup Gods med aktiviteter for børn

Hos Kragerup Gods tilbyder vi dig og din familie en unik mulighed for at opleve efteråret på en helt særlig måde. For familier, der ønsker at komme væk fra hverdagens stress og jag, og komme tættere på hinanden er opholdet helt perfekt.

Vores efterårsferiepakke er skræddersyet til at give dig og din familie den ultimative efterårsoplevelse i smukke omgivelser. Vores mange sjove aktiviteter og hyggelige værelser med plads til hele familien gør opholdet på Kragerup Gods til det oplagte valg for en spændende og aktiv efterårsferie.

I kan ankomme disse dage
Uge 41: Fredag
Uge 42: Mandag – fredag

Opgrader værelset til superior for 300 kr. ekstra pr. nat eller deluxe for 600 kr. ekstra pr. nat.
Vi gør opmærksom på, at der er lørdagstillæg på 300 kr.

Program

Dag 1

Turpas til Kragerup Aktivitetspark med følgende aktiviteter: Go Bounce, fodboldgolf, Stuepigens Hemmelighed og kanosejlads

Check ind på hotelværelse fra kl. 15

Aftensmad i skoven

Dag 2

Morgenbuffet på godset

Turpas til Kragerup Aktivitetspark med følgende aktiviteter: Go Bounce, fodboldgolf, Stuepigens Hemmelighed og kanosejlads

3-retters middag i Restaurant Blixen til aften

Dag 3

Morgenbuffet på godset

Check ud – og på gensyn

Vi tilbyder flere muligheder for frokost, og derfor er dette ikke inkluderet i opholdet. I kan f.eks. spise i Restaurant Blixen, der serverer lækkert smørrebrød, eller i Kragerup Aktivitetspark, hvor I kan købe paninis, toast, eller pizza, m.m.
Vi anbefaler også gerne andre lokale spisesteder, hvis I har lyst til en udflugt.

Derfor skal du holde efterårsferie på Kragerup Gods

Vi tilbyder en kombination af natur, komfort og aktiviteter, der gør jeres ferie uforglemmelig. Vores gods er omgivet af den smukke sjællandske natur, der er ideel til efterårsudflugter. Vores hyggelige værelser og luksuriøse suiter giver jer den perfekte ramme for afslapning. Og vores brede udvalg af aktiviteter og faciliteter sørger for, at der altid er noget sjovt at foretage sig.

Vi har sørget for, at I ikke løber tør for sjove aktiviteter i naturen, og at I har masser af plads at boltre jer på. Vælger I at booke vores efterårsferieophold i uge 41 eller 42, vil I få et turpas til vores aktivitetspark, hvor I kan benytte Go Bounce trampolinparken, spille fodboldgolf, prøve at løse mysteriet om Stuepigens Hemmelighed og prøve kræfter med kanosejlads.

Tag på aktiv efterårsferie med familien

Besøger du Kragerup Gods i uge 41 eller 42 har vi også mange skræmmende sjove halloweenaktiviteter, blandt andet halmlabyrint, græskarudskæring, skeletjagt og meget mere. Udvalgte dage vil det også være muligt at komme og høre uhyggelige historier og lave mad over bål.

Alle vores aktiviteter i aktivitetsparken er åbne i efterårsferien, og der er masser af vælge imellem. Kan I slet ikke få nok af at være aktive, kan I alle aktiviteter, der ikke er med i jeres turpas, også tilkøbes, så I får lige præcis den ferie, der passer til jeres familie.

Efterårsferie med ophold på Vestsjælland

Vores efterårsferieophold på Kragerup Gods er oplagt til familier, der ønsker at være sammen om nye og sjove aktiviteter. Vælg Aktiv Efterårsferie, hvor programmet giver god mulighed for aktiv og hotelluksus. Restaurant Blixen, som er vores gourmetrestaurant, serverer lækre måltider med sæsonens bedste råvarer, og vores poolområde er det perfekte sted at slappe af og forny energien.

Book efterårsferien hos Kragerup Gods i dag og oplev efterårets skønhed på en helt ny måde. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores smukke gods og sørge for, at din ferie bliver en mindeværdig oplevelse. Har du spørgsmål til godset, vores aktiviteter eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: +45 58 26 12 50 eller sende en mail til os på: info@kragerup.dk.

Restaurant Blixen

Besøg Restaurant Blixen i forbindelse med jeres aktive efterårsferie på godset. Restauranten er beliggende i den smukke kælder i hovedbygningens midterfløj, hvor I kan nyde en dejlig frokost eller en god middag i hyggelige omgivelser.

Vi anvender årstidens friske råvarer, sæsonens urter, spiselige blomster, frugt og bær fra godset. Vi har fokus på god service, delikatesser fra landmændene i lokalområdet og velsmagende mad af høj kvalitet – vores kød, fisk og grønt er nøje udvalgt hos velansete leverandører. Uanset hvornår på året du vælger at besøge Restaurant Blixen på Kragerup Gods, vil du få serveret mad i særklasse.

Kragerup Aktivitetspark

Ønsker du et ophold i efterårsferien med børn, så er Kragerup Gods den oplagte destination. Her kan du blandt andet prøve kræfter med Danmarks første klatrepark Go High. Klatreparken består af 9 klatrebaner med højder fra 5-28 m. som tilsammen har 3500 m. svævebaner. For at prøve Go High er der en aldersgrænse på 7 år og maks. 130 kg. Har man mindre børn med, er Danmarks første trampolinpark i træerne, Go Bounce oplagt at prøve. Her kan alle børn fra 4 år og op efter være med. Vi tilbyder også fodboldgolf for hele familien, et 7 km. MTB-track og meget mere.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionschef
Sabina Thorup

Reception Supervisor Sabina

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri adgang til vores lille poolområde med pool, sauna og fodspa. Ønsker du et ekstra håndklæde eller en badekåbe, kan det lejes i receptionen.

Bemærk at vi i weekender og ferieperioder kører med timeslots i vores poolområde, så alle vores gæster, får en god oplevelse.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X