Select Page

Ophold på Vestsjælland

Træk stikket og nyd et 4-stjernet ophold med god mad og en svømmetur i den opvarmede pool

På Kragerup Gods tilbyder vi vores populære godsophold, et eksklusivt gourmetophold med vinmenu eller et forlænget weekendophold. Vores ophold er den perfekte pause fra hverdagen til par, der ønsker en rolig og romantisk weekend, samt familier, der ønsker en weekend fyldt med spændende aktiviteter for både børn og voksne. Vi tilbyder 57 værelser beliggende i hovedbygningen samt i de nærliggende avlsbygninger. Booking af ophold er åben tre måneder frem.

4-stjerner

Godsophold

Vores signatur godsophold er det mest populære. Opholdet er inkl. kaffe og kage, aperitif, 3-retters middag, 1 overnatning og morgenbuffet dagen derpå. 

Årstidens Getaway

Ønsker du et forlænget ophold? Årstidens Getaway byder på 2 overnatninger, kaffe og kage, 3-retters middag samt morgenbuffet.

Gourmetophold

Tag på et eksklusivt gourmetophold med kaffe og kage, bobler, 5-retters middag med vinmenu, 1 overnatning i superiorværelse og morgenbuffet.

Familieferie på Godset

Kom langt ud på landet og nyd den danske sommer. Tag familien med på en 3-dages sommerferie i naturskønne omgivelser på Kragerup Gods.

Go High ophold

Skal opholdet være aktivt? Vores Go High ophold kombinere opholdet med en fed oplevelse i klatreparken. Opholdet er inkl. klatring i træerne, 3-retters middag, frokost i skoven, 1 overnatning samt morgenbuffet dagen derpå.

Overnatning med morgenbuffet

Er du på farten? Overnat på godset og nyd vores lækre morgenmadsbuffet. Du har altid mulighed for at benytte dig af vores poolområde.

Shelterophold

Tag hele familien eller alle vennerne med på tur til vores fede shelterby. Grill bøffer og skumfiduser over bål og spil fodboldgolf.

Aktiv efterårsferie

På Kragerup elsker vi at holde ferie i Danmark. Derfor byder vi på et 3 dages efterårsophold med masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne, masser af hygge og god mad.

Poolområde

Vores poolområde er til fri afbenyttelse for alle vores overnattende gæster.

Hotelværelser

Vores historiske gods er et 4-stjernet hotel og har 57 unikke og individuelt indrettede værelser.

FAQ

Se de mest stillede spørgsmål

Køb gavekort

Forkæl en du holder af med et gavekort til Kragerup Gods.

4_5_stars Vi var ved Kragerup Gods for at prøve Go high d.19/7-2021. Har to teenagedrenge som havde en helt igennem fantastisk dag. Alt fungerede upåklageligt. God instruktion og masser af plads ved klatrebanerne. Vi voksne nød solen i de lækre omgivelser, sejlede i kano ved voldgraven og byg selv sandwich var et hit.

Lotte Clausen

Se på Trustpilot

 

4_5_stars Altid en skøn oplevelse - så mange muligheder for alle aldre - oplagt både til familie tur med børn eller kæreste tur. Eller en gruppe venner - stemning og omgivelser er så fine og både mad og personale er helt i top 🙂

4_5_stars Meget flotte værelser, super lækker mad og vinmenu, hvor der ofte blev fyldt op i glassene. Alle personaler var utrolig søde og imødekommende. Vi var på gourmetophold og det var alle pengene værd.

thumb_01_60_60Dorte Dideriksen

 

4_5_stars Aldeles skøn overnatning. Super modtagelse af glad, imødekommende personale. Dejligt, hyggeligt og rent værelse. Fantastisk mad, serveret af smilende og kompetent personale. Dejligt spa område. Go idé, kun at lukke 8 ind af gangen. Kommer igen.

thumb_01_60_60Diana Chabert

Weekendophold for to

Et weekendophold for to er din og din partners mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen væk fra hverdagens faste rammer, vasketøjskurve og ufærdige gør-det-selv-projekter. På Kragerup Gods er det muligt at få et ophold på Vestsjælland, hvor der er fokus på velvære, intimitet og romantik, men det er også muligt at tilføre opholdet spænding og leg med et besøg i godsets aktivitetspark.

Hvad end I kommer for et romantisk ophold, en aktiv pause fra hverdagen eller en blanding af de to, kan I starte og slutte dagen med fantastisk mad i vores restaurant. Hvis I ønsker en helt særlig gourmetoplevelse, kan vi også anbefale, at I booker vores romantiske gourmetophold, hvor I bl.a. vil nyde en udsøgt 5-retters middag med delikatesser fra godskøkkenet, dertilhørende vine og en lækker morgenbuffet dagen derpå. I kan læse mere om vores gourmetophold længere nede på siden.

Hvis I ønsker idéer til, hvad I kan fylde kalenderen med under jeres weekendophold for to, er I altid velkomne til at besøge os i receptionen. Vores medarbejdere kan anbefale alt fra en skøn frokost i de skønneste naturkulisser, en tur i vores indendørs swimmingpool, en kanotur eller måske endda en tur i vores 6 kilometer lange Go High klatrepark.

Vi kan tilbyde en række forskellige og unikt indrettede værelser, som I kan vælge imellem, når I booker et weekendophold for to på vores gods på Vestsjælland. Vores smukke værelser spænder over kategorierne standard, superior og deluxe. Alle værelser er skabt med sans for detaljen og bærer tydeligt præg af godsets lange historie, hvilket sikrer jer et ganske unikt ophold for to uanset, hvilket værelse I ender i.

 

Uforglemmelige mad- og vinoplevelser

Er I på udkig efter et ophold på Vestsjælland, hvor I kan få en gourmetoplevelse for livet? Så er vores luksuriøse gourmetophold det helt rette valg for jer. Vores gourmetophold inkluderer først og fremmest en aften med 5-retters middag, hvor restaurantens kokke kæler for detaljen og sæsonens råvarer for at skabe udsøgte retter til jer. Derudover vil I få kaffe og kage i vores skønne havestue, når I ankommer, samt en aperitif. Jeres 5-retters menu er parret med en vinmenu, som vores vinspecialister har skabt netop til disse retter, og der venter jer en skøn morgenbuffet dagen derpå. Når I booker jeres gourmetophold, får I udover en uforglemmelig mad- og vinoplevelse også en overnatning i et af vores romantiske superiorværelser i en af vores avlsbygninger. I er med vores 4-stjernet gourmetophold altså garanteret jer en parweekend, I sent vil glemme.

Ophold på Vestsjælland for aktive sjæle og naturelskere

Hvis I er en familie eller et par med smag for oplevelser og eventyr, er der rige muligheder for at få alt dette og mere til på Kragerup Gods. Kragerup Gods råder over et stort naturområde, som i dag kan danne ramme for et legende ophold for aktive sjæle og naturelskere. Blandt vores aktiviteter finder du alt fra kanosejlads og klatrepark til bueskydning, fodboldgolf og vores mysterium ”Stuepigens hemmelighed”, hvor I skal opklare et mord og løse gåder rundt omkring på godset. Der er derfor masser af muligheder for at få adrenalinen til at pumpe i kroppen og smilene til at stå i kø, når I besøger vores gods med henblik på et aktivt ophold.

Kan du slet ikke få nok af godsets fantastiske kulisse? Det kan vi godt forstå. Derfor har vi gjort det muligt at vælge et luksuriøst, outdoor shelterophold lige her på godset, hvor I kan nyde både vildmarksbad og saunatønder. Vi inkluderer starterkit til brænde og bålhygge, frokost, grill-selv-brugere til aftensmad og andre lækkerier til bålet, mens I vil få jeres morgenmad på godset. Under jeres shelterophold vil I også få turpas til både Go Bounce, fodboldgolf og kanosejlads, så I under jeres ophold kan lave noget aktivt sammen ude i naturen.

 

Kragerup Gods – ophold for alle

Kragerup Gods er med andre ord den oplagte destination på Vestsjælland for dig, der ønsker et unikt ophold, hvad end det er i forbindelse med en romantisk weekend, en polterabend eller en legende weekend med familien. Du er mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde af ophold på Vestsjælland til netop dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X