fbpx

Ophold

Tag på sommerferie på Kragerup Gods

Vi tilbyder mange forskellige ophold. Prøv bl.a. vores gourmet ophold med 5-retters, 4 dages aktiv sommerferie, eller shelterophold i naturen. Vi tilbyder 57 værelser beliggende i hovedbygningen samt i de nærligende avlsbygninger.

Aktiv sommer på godset

Tag på sommerferie på Kragerup Gods og overnat i 4 dage. Opholdet er inkl. flere aktiviteter bl.a. Go High, god mad og masser af hygge.

Shelterophold

Tag på familieophold i vores shelterby inkl. sjove aktiviteter, god mad og masser af hygge. Vi tilbyder også tøse-tam-tam og mandehørm.

Godsejerens gourmet ophold

Tag på et eksklusivt gourmet ophold med 5-retters middag, vinmenu og meget mere.

Overnatning med morgenbuffet

Overnat på godset inkl. morgenmad. Benyt dig frit af vores poolområde med pool og sauna.

Godsophold

Overnat i et af vores 57 smukke dobbeltværesler og benyt dig frit af vores poolområde med pool og sauna. Opholdet er inkl. 3-retters middag samt morgenmad.

Go High ophold

Overnat i et af vores 57 værelser og nyd en tur i trætoppene i den velkendte klatrebane Go High. Der er i alt 8 baner med forskellige sværhedsgrader.

Golfophold

Tag på ophold på Kragerup Gods, spil golf på Trelleborg Golf Slagelse og slut dagen af med god mad i Restaurant Blixen.

Forvalterens ophold

Forvalterens ophold kan både bookes med 1 overnatning eller 2 og er inkl. 2-retters middag samt morgenbuffet.

Hotelværelser

Se en oversigt over vores 3 forskellige typer af hotelværelser; standard, superior og deluxe.

FAQ

Se de mest stillede spørgsmål

Poolområde

Se åbningstider m.m.

4_5_stars Har igen haft den STORE fornøjelse at besøge dette FANTASTISKE gods. Jeg må indrømme at jeg er blevet lidt små forelsket i dette sted. Elsker omgivelserne. De har det sødeste og ikke mindst professionelle personale. Fantastisk mad. Og drikke. Lækre værelser.

thumb_01_60_60Heidi C

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars1000 TAK for et forrygende ophold! Selv med mit trænede, kritiske øje fra branchen, var der ikke noget at sætte en finger på (måske med undtagelse af morgenkaffen) (...) Det må være en kæmpe logistisk opgave at få det hele til at hænge sammen på kryds og tværs, men I klarede det til UG 🙂 TAK igen for 4 magiske dage!

thumb_01_60_60Mette P

Se på TripAdvisor

 

4_5_starsEndnu en gang en skøn oplevelse. Personalet er så søde, imødekommende og meget kompetente. Gensynsglæden var stor fra vores side, da vi kommer ned til restauranten og det viser sig, at det er samme fantastiske og meget kompetente tjener Emil, som tager imod os. Vi havde en skøn aften endnu en gang.

thumb_01_60_60505Betinak

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at der stadig fandtes steder, hvor man får SÅ meget for pengene. Benyttede mig af ‘Aktiv ferie på Godset’ i fire dage med aktiviteter, lækker mad og et skønt værelse i perfekte, smukke omgivelser. Alt er inkluderet. Go High, Go Bounce, pool, kanosejlads, legeplads, mountainbikes m.m. Morgenmadsbuffet, burgere, paninis, middag og en picnickurv. Jeg kan simpelthen ikke finde EN lille ting at sætte min finger på - vi har haft det helt og aldeles fantastisk, og vil anbefale Kragerup Gods til alle. Tusind tak for den oplevelse​.

thumb_01_60_60M Murdoch

Se på Google

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X