Ophold

Træk stikket og nyd et 4-stjernet ophold med god mad og en svømmetur i den opvarmede pool

På Kragerup tilbyder vi vores populære godsophold, vores eksklusive gourmetophold med vinmenu eller et forlænget weekendophold. Vi tilbyder 57 værelser beliggende i hovedbygningen samt i de nærliggende avlsbygninger. Vi booker kun ophold ind tre måneder frem.

4-stjerner

Godsophold

Vores signatur godsophold er det mest populære. Opholdet er inkl. kaffe og kage, aperitif, 3-retters middag, 1 overnatning og morgenbuffet dagen derpå. Benyt dig frit af vores poolområde med pool og sauna.

Årstidens Getaway

Ønsker du et forlænget weekendophold? Årstidens Getaway byder på 2 overnatninger, kaffe og kage, 3-retters middag samt morgenbuffet.

Godsejerens gourmet ophold

Tag på et eksklusivt gourmet ophold med kaffe og kage, champagne, 5-retters middag med vinmenu, 1 overnatning i superiorværelse og morgenbuffet.

Aktiv efterårsferie

På Kragerup elsker vi at holde ferie i Danmark. Derfor byder vi på et 3 dages efterårsophold med masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne, masser af hygge og god mad.

Aktiv sommerferie

Ta’ på et 3 dages sommerferieophold på Kragerup med masser af sjove aktiviteter til vands, til lands eller i luften, god mad i skoven og i Restaurant Blixen, filmaften og meget mere.

Go High ophold

Skal opholdet være aktivt? Vores Go High ophold kombinere opholdet med en fed oplevelse i klatreparken. Opholdet er inkl. klatring i træerne, 3-retters middag, en grill-selv burger, 1 overnatning samt morgenbuffet dagen derpå.

Overnatning med morgenbuffet

Er du på farten? Overnat på godset og nyd vores lækre morgenmadsbuffet. Du har altid mulighed for at benytte dig af vores poolområde med pool, jacuzzi og sauna.

Shelterophold

Tag hele familien eller alle vennerne med på tur til vores fede shelterby. Grill bøffer og skumfiduser over bål og spil fodboldgolf.

FAQ

Se de mest stillede spørgsmål

Poolområde

Vores poolområde er til fri afbenyttelse for alle vores overnattende gæster. Se åbningstider m.m.

Køb gavekort

Forkæl en du holder af med et gavekort til Kragerup Gods – en romantisk overraskelse I kan nyde sammen.

Hotelværelser

Vores historiske gods er et 4-stjernet hotel og har 57 unikke og individuelt indrettede værelser.

4_5_stars Værelset var over alt forventning, dejlig stor himmelseng, lækkert badeværelse med kar og dobbelt-brusekabine. Stuerne på godset emmer af hygge og er virkelig elegante. Man føler sig helt kongelig når man sidder i biblioteket, med pejs og Chesterfield møbler...

thumb_01_60_60Linda Simonsen

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Stedet er utrolig smukt. Bliver altid fascineret af både de udendørs arealer og de smukke indendørs møbler og hygge.

thumb_01_60_60Aase Due

 

4_5_stars Meget flotte værelser, super lækker mad og vinmenu, hvor der ofte blev fyldt op i glassene. Alle personaler var utrolig søde og imødekommende. Vi var på gourmetophold og det var alle pengene værd.

thumb_01_60_60Dorte Dideriksen

 

4_5_stars Aldeles skøn overnatning. Super modtagelse af glad, imødekommende personale. Dejligt, hyggeligt og rent værelse. Fantastisk mad, serveret af smilende og kompetent personale. Dejligt spa område. Go idé, kun at lukke 8 ind af gangen. Kommer igen.

thumb_01_60_60Diana Chabert

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X