Ophold

Træk stikket og nyd et 4-stjernet ophold med god mad og hop en tur i den opvarmede pool

På Kragerup tilbyder vi vores populære godsophold, vores eksklusive gourmet ophold med 5-retters middag eller et 2 dages getaway. Vi tilbyder 57 værelser beliggende i hovedbygningen samt i de nærliggende avlsbygninger.
Vi booker kun ophold ind tre måneder frem.
4-stjerner

Godsophold

Overnat i et af vores 57 smukke dobbeltværesler og benyt dig frit af vores poolområde med pool og sauna. Opholdet er inkl. 3-retters middag samt morgenmad.

Årstidens Getaway

Årstidens Getaway kan både bookes med 1 overnatning eller 2 og er inkl. 2-retters middag samt morgenbuffet.

Godsejerens gourmet ophold

Tag på et eksklusivt gourmet ophold med 5-retters middag, vinmenu og meget mere.

Aktiv efterårsferie

Kragerup byder på et 3 dages efterårsophold med aktiviteter, masser af hygge og god mad.

Aktiv vinterferie

Tag familien med på aktiv vinterferie hvor vi tilbyder 3 dage med sjove aktiviteter, god mad, kreativt værksted, filmaften, hygge rundt om bålet eller foran pejsen.

Aktiv sommerferie

Ta’ på et 3 dages sommerferieophold på Kragerup med masser af sjove aktiviteter, god mad og filmaften!

Go High ophold

Overnat på godset og nyd en tur i trætoppene i den velkendte klatrebane Go High. Opholdet er inkl. enten en burger eller 3-retters middag.

Overnatning med morgenbuffet

Overnat på godset inkl. morgenmad. Benyt dig frit af vores poolområde med pool og sauna.

Shelterophold

Tag på familieophold i vores shelterby inkl. sjove aktiviteter, god mad og masser af hygge. Vi tilbyder også tøse-tam-tam og mandehørm.

FAQ

Se de mest stillede spørgsmål

Poolområde

Se åbningstider m.m.

Køb gavekort

Køb et gavekort til vores restaurant, til et godsophold, til klatreparken Go High eller på et valgfrit beløb.

4_5_stars Har igen haft den STORE fornøjelse at besøge dette FANTASTISKE gods. Jeg må indrømme at jeg er blevet lidt små forelsket i dette sted. Elsker omgivelserne. De har det sødeste og ikke mindst professionelle personale. Fantastisk mad. Og drikke. Lækre værelser.

thumb_01_60_60Heidi C

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars1000 TAK for et forrygende ophold! Selv med mit trænede, kritiske øje fra branchen, var der ikke noget at sætte en finger på (måske med undtagelse af morgenkaffen) (...) Det må være en kæmpe logistisk opgave at få det hele til at hænge sammen på kryds og tværs, men I klarede det til UG 🙂 TAK igen for 4 magiske dage!

thumb_01_60_60Mette P

Se på TripAdvisor

 

4_5_starsEndnu en gang en skøn oplevelse. Personalet er så søde, imødekommende og meget kompetente. Gensynsglæden var stor fra vores side, da vi kommer ned til restauranten og det viser sig, at det er samme fantastiske og meget kompetente tjener Emil, som tager imod os. Vi havde en skøn aften endnu en gang.

thumb_01_60_60505Betinak

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at der stadig fandtes steder, hvor man får SÅ meget for pengene. Benyttede mig af ‘Aktiv ferie på Godset’ i fire dage med aktiviteter, lækker mad og et skønt værelse i perfekte, smukke omgivelser. Alt er inkluderet. Go High, Go Bounce, pool, kanosejlads, legeplads, mountainbikes m.m. Morgenmadsbuffet, burgere, paninis, middag og en picnickurv. Jeg kan simpelthen ikke finde EN lille ting at sætte min finger på - vi har haft det helt og aldeles fantastisk, og vil anbefale Kragerup Gods til alle. Tusind tak for den oplevelse​.

thumb_01_60_60M Murdoch

Se på Google

 

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X