fbpx

Konferencelokaler

Vi tilbyder 9 konferencelokaler med plads fra 6 op til 300 personer

Vi har 4 hyggelige og lyse konferencelokaler i forskellige størrelser til rådighed i hovedbygningen. I de omkringliggende avlsbygninger tilbydes ligeledes 5 konferencelokaler. Kviestalden er vores største lokale med plads op til 300 personer i biografopstilling.

Herreværelset

Herreværelset er beliggende på 1.sal i hovedbygningens højre fløj. Det lyse lokale har udsigt over parken og voldgraven og er indrettet med flot og behageligt interiør. Det stilrene lokale indeholder moderne AV udstyr, som giver rammerne for en god konference.

Lokalet har plads til maks. 18 personer ved et langbord.

Fløjen

I den højre fløj i hovedbygningen finder du det lyse lokale, Fløjen. Her er der en særlig ro og flot interiør. Det er et hyggeligt, mindre og intimt konferencelokale med en smuk udsigt over voldgraven og godsets gårdsplads. Det moderne AV udstyr er tilgængeligt, så I får en ideel konferenceoplevelse.

Der er plads til maks. 8 personer ved et langbord.

Salonen

Salonen er beliggende på 1. sal i hovedbygningens venstre fløj og er et smukt, indbydende og rumligt konferencelokale. Salonen har udsigt til parken og voldgraven samt den fine buebro. Lokalet er L formet og indrettet med konferencebord og en hyggelig sofagruppe. Det moderne AV udstyr er tilgængeligt for en god konferenceoplevelse.

Der er plads til maks. 16 personer ved et langbord.

Kornmagasinet

På 1. sal i hovedbygningens venstre fløj ligger det dejlige og meget lyse kornmagasin med udsigt til parken. Her er god plads til at sidde i flere små grupper. Der er plads til maks. 40 personer ved et langbord, 23 personer i U-bord, 50 personer i skoleopstilling, 56 personer i øer samt 80 personer i biografopstilling. Lokalet indeholder moderne AV udstyr for den optimale konferenceoplevelse.

Kornmagasinet blev i gamle dage brugt til opbevaring af korn. Den bagerste trappe i lokalet bærer præg af de mange sække, der er blevet slæbt op og ned.

Forvalterboligen

Forvalterboligen er en bygning for sig og indeholder 2 konferencelokaler. Konferencelokalet er beliggende i stueetagen, er lyst og er udstyret med moderne AV udstyr. Lokalet har udgang til terrasse og have og der er plads til maks. 20 personer ved u-bord. Ønsker man at leje begge konferencelokaler, vil dette koste ekstra.

Ateliet

Konferencelokalet er beliggende på 1. sal i Forvalterboligen. Dette lokale har tilhørende stue, som kan bruges til pauserne. Konferencelokalet er et hyggeligt og lyst lokale med en hyggelig sofagruppe. Der er plads til maks. 12 personer ved et langbord. Mødelokalet indeholder moderne AV udstyr som giver rammerne for en god konference. Ønsker man at leje begge konferencelokaler, vil dette koste ekstra.

Vognporten

Vognporten er en bygning for sig og er godsets næststørste konferencelokale. Lokalet egner sig godt til store konferencer,  generalforsamlinger samt firmafester. Her er der plads til maks. 250 personer i biografopstilling, 97 i skoleopstilling, 88 personer i øer og 50 personer ved langbord samt u-bord. Konferencelokalet indeholder moderne AV udstyr som danner rammerne for den gode konferenceoplevelse.

Kviestalden

Kviestalden er med sine 380 kvm2 vores største konferencelokale, og fungerer perfekt til større konferencer, udstillinger, produktpræsentationer mv. Kviestalden har gennemgået en komplet renovering, således har den gamle stald fået nye flotte glaspartier i hver endegavl, der kan åbnes, og en elegant tilbygning med garderobe og toiletter. Desuden er der installeret top moderne AV-udstyr. Kviestalden kan maks. have 300 personer i biografopstilling, maks. 250 personer ved langbord, 180 i skoleopstilling og 144 personer i øer.

Skovhytten

Skovhytten bliver brugt i forbindelse med grøn konference og ligger omgivet af natur. Lokalet har både wifi og AV-udstyr og har plads til 120 personer i biografopstilling, 60 personer i øer/ved langborde, 42 personer i skoleopstilling og 40 ved u-bord. Skovhytten er omgivet af natur, har Wi-Fi og AV-udstyr. Der er plads til 40 personer med afstand, og man kan sidde inde såvel som ude.

Til Skovhytten hører også:

  • Naturens klasselokale med højt til loftet, pallemøbler og fatboys samt stor bålplads. Kan anvendes som dagslokale eller som et afbræk i løbet af dagen.
  • Shelterbyen har 6 shelters, en dejlig bålplads samt en stor overdækket træterrasse. Her er både strøm, Wi-Fi og oldschool whiteboard.
  • 3 Walk & talk stier i skoven som kan bruges til gående møder og et alternativ til grupperum.

Skovhytten kan bookes fra den 1. maj til den 1. oktober. Der er en hyggelig feststemning i skoven og derfor også et oplagt valg til firmafesten. Kokkene griller gerne helstegt pattegris, rådyr eller lam mens der serveres øl omkring bålet.

Spisestuen

Spisestuen liger i hovedbygningens stueetage i venstre fløj. Spisestuen er et smukt, lyst lokale med flotte malerier på væggene. I lokalet står det historiske skab, som efter sigende ikke må flyttes på, da den nuværende godsejer så vil gå bort. Der er også her en hemmelig dør ind til det gamle godskøkken. Der er installeret moderne AV-udstyr. Spisestuen kan maks. have 32 personer ved langbord.

Shelterbyen

Shelterbyen ligger i skoven og har 6 shelters i alt, hvor man som konferencegæst kan overnatte på en ny og anderledes måde. Man kan sidde 20 personer rundt om plankeborde på en stor, overdækket træterrasse. Rundt om bålet kan man nyde snacks og lidt at drikke under mødet. Her er både strøm, Wi-Fi og flipover.
Man kan også benytte sig af vores 3 Walk & talk stier i skoven, som kan bruges til gående møder og et alternativ til grupperum.

Jeg hjælper gerne med at arrangere jeres miljøvenlige konference. Ring  til mig eller skriv en mail med dit tlf.nr, navn og firmanavn, så finder vi en dato.

Konferencekoordinator
Elsebeth Rygaard

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Overnatning

Hvis I ønsker overnatning i forbindelse med jeres konference, har vi i alt 57 velindrettede værelser, som vi tilbyder til en særlig pris.
Spørgsmål og rundvisning kan tages med vores dygtige konferencekoordinator Kontakt os gerne.

Aktiv konference

Hos Kragerup eksisterer alletiders mulighed for at holde en aktiv konference. Med Go High Aktivitetspark er der både mulighed for at rykke grænser i klatreparken samtidig med, at man kan få brugt kroppen og lattermusklerne nede i trampolinparken Go Bounce. Vi har flere teambuildingsaktiviteter, med fokus på samarbejde og kommunikation f.eks.:

– Blind kanoræs
– Jacobstigen
– Kuglebanen
– Flugten fra køkkkenchefen

Lige nu:

Grøn konference... med distance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X