Polterabend

Giv den kommende brud/gom en oplevelse for livet!

Kragerup Gods tilbyder fantastiske polterabend oplevelser – hvad end I ønsker sjove aktiviteter, drinks i lange baner eller hygge på det højeste plan i vores shelterby, hvor der er sauna, vildmarksbad og ild i bålet. Giv den kommende brud/gom en oplevelse ud over det sædvanlige!

Polterabend – Pakke 1

På Kragerup Gods bidrager vi til at give din ven/veninde en uforglemmelig polterabend. Vi har sjove aktiviteter, som får grin frem hos jer alle, samtidig med at de udfordrer grænser. Alle vores aktiviteter kan kombineres, som I ønsker det. I kan derfor altid sende en mail til gohigh@kragerup.dk, så udregner vi en god pris til jer.

Pakke 1 indeholder aktiviteten Flugten fra køkkenchefen, en lækker grill-selv burger og en trækvogn med 3 øl eller sommersby pr. person. Ydermere indeholder pakken 2 poser chips til deling.

Polterabend – Pakke 2

Giv din ven eller veninde en sjov polterabend på Kragerup Gods. Vi tilbyder sjove aktiviteter i trætoppene eller på jorden. Alle vores aktiviteter kan kombineres, alt efter jeres ønsker. Send en mail til gohigh@kragerup.dk, så udregner vi en god pris til jer.

Pakke 2 indeholder aktiviteten Flugten fra køkkenhefen og blind kanoræs. Flugten fra køkkenhefen er en sjov aktivitet, hvor man sammen skal bygge en holdbar tømmerflåde og formå at komme tørskoet over voldgraven. Blind kanoræs foregår ligeledes på voldgraven. Her skal I forsøge at komme hurtigst rundt om voldgraven – Men det foregår med bind for øjnene. Pakken indeholder desuden 1 grill-selv burger, som I griller i vores grill-selv område samt en trækvogn med 3 øl eller sommersby pr. person. I vil desuden få 2 poser chips.

Polterabend – Pakke 3

Kragerup Gods har mange sjove aktiviteter, så I kan få en fed polterabend. Aktiviteterne kan I kombinere, alt efter hvad I godt kunne tænke jer. Prøv klatreparken Go High i højderne eller fodboldgolf på jorden. Ønsker I et godt tilbud, kan I skrive en mail til gohigh@kragerup.dk, så vender vi tilbage.

Pakke 3 indeholder aktiviteten Flugten fra køkkenchefen, blind kanoræs og Mega bordfodbold. Flugten fra køkkenhefen er en sjov aktivitet, hvor man skal bygge en tømmerflåde og formå at komme tørskoet over voldgraven. Blind kanoræs handler om at konkurrere mod hinanden om at sejle først rundt i voldgraven. Det bliver dog ikke nemt, for udover at der vil være 1 navigatør, vil der være 2 med bind for øjnene! Den sidste aktivitet er Mega bordfodbold, hvor du er en af spillerne på banen, der kæmper mod det modsatte hold. Mega Bordfodbold foregår på vores 2 egne bordfodboldbaner, hvor der er plads til 10 personer på hver. Alle mand bliver spændt fast og får en fast placering på banen. Vi garantere for en super sjov aktivitet, som samtidig er en prøvelse på tålmodighed og samarbejde. Til dagen vil I få en grill-selv burger, 2 poser chips samt 3 øl eller sommersby og 2 sodavand.

Polterabend – Pakke 4

Overrask den kommende brud eller gom med en mindeværdig oplevelse i vores smukke shelterby omringet af skov. Her kan I sidde om bålet og drikke kolde drinks, grille lækre bøffer over bål og hoppe en tur i den opvarmede vildmarksbad samt saunatønde. Vi har mange forskellige aktiviteter, som kan kombineres, alt efter jeres ønsker. Send en mail til gohigh@kragerup.dk, så udregner vi en god pris til jer.

Pakke 2 indeholder en overnatning i shelterbyen, hvor både sovepose, liggeunderlag og håndklæder ligger klar til jer. I griller jeres egen grill-selv-burger, får en øl eller sodavand og spiller fodboldgolf. Senere får I 3 øl eller ciders hver, tilhørende knas og aftensmad over bål. Til den sene aftenhygge får I kaffe, Baileys og chokolade. Morgenmaden serveres i hovedbygningen.

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Aktivitetspark
Go High

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Aktivitetspark

Vi har lavet 3 eksempler på en polterabendpakke, men alle vores aktiviteter kan kombineres, som I ønsker det. I kan derfor altid sende en mail til gohigh@kragerup.dk, så udregner vi en god samlet pris på de aktiviteter samt mad og drikke, I ønsker. Skriv til os, så udregner vi et tilbud.

FORKÆL DIN MOR:

Nyd en lækker frokost og spændende foredrag i stuerne

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X