Select Page

Oplev en festlig julefrokost i særklasse

Kom til fælles julefrokost på Kragerup Gods

På Kragerup Gods har de perfekte rammer til jeres firmajulefrokost 2023 på Sjælland. Vores julefrokoster er festlige, sjove og maden er helt i top. Du kan aldrig gå galt i byen med en julefrokost med livemusik og dans, så book firmajulefrokosten eller inviter vennerne til en sjov og hyggelig aften på Kragerup Gods på Sjælland og oplev stemningen.

Julefrokost med livemusik i Kviestalden

Vores fælles julefrokost afholdes i vores kviestald, hvor der er buffet og julebal. Her vil I sidde sammen med flere selskaber, hvor alle i fællesskab kan bidrage til den gode stemning og svinge hofterne på dansegulvet, når livemusikken starter. Vores dygtige kokke på godset bruger lang tid på at samle den perfekte julebuffet, der består af gode råvarer og de klassiske juleretter. Vores kyndige tjenere kan hjælpe jer med julebryggen fra baren, og når I er færdige i buffeten, vil Goosebusters sparke festen i gang med deres sprudlende livemusik.

Hvis I vil begynde julefrokosten tidligere, er det også muligt at starte festen allerede om eftermiddagen, hvor I kan deltage i en hyggelig juleaktivitet eller lave teambuilding og derefter nyde vores lækre gløgg med æbleskiver.

Vi tilbyder to forskellige slags julefrokost på Vestsjælland, hvor vores hyggelige lokaler kan danne rammerne om jeres aften. I kan enten deltage i vores fælles julefrokost for flere selskaber og firmaer, hvor der er buffet, musik og dans, eller I kan booke jeres eget private lokale med 3-4-retters menu. Du kan finde mere information om vores private julefrokostarrangementer her på vores hjemmeside.

Oplev livebandet Goosebusters til årets julefrokost

Når seks-mandsbandet Goosebusters går på scenen, får de virkelig gang i festen og i dansegulvet. Festmusikken spiller for fuld skrue i flere timer med alle de bedste hits og julesange. Bandet spiller musik fra alle årtier, helt tilbage fra 80’erne til i dag, så I kan tage en svingom til alt jeres yndlingsmusik.

Lyden og energien er i top, når vi inviterer Goosebusters til en festlig julefrokost på Sjælland med musik fra livebandet.

Praktiske informationer om fælles julefrokost

Tager du vennerne eller kollegaerne med til vores fælles julefrokost for flere selskaber, kan I tilmelde jer på følgende datoer:

Fredag den 24. november
Lørdag den 25. november
Fredag den 1. december
Lørdag den 2. december

Prisen for en julefrokost på Kragerup Gods på Sjælland med livemusik varierer alt efter, hvilken pakke I vælger. Julepakken kan du få til 1.245 kr. pr. person, mens du kan få Guldpakken til 1.380 kr. pr. person. Programmet for de to arrangementer er det samme, og der er i begge pakker mulighed for at tilkøbe æbleskiver, gløgg, snaps, natmad og overnatning inkl. morgenmad og eventuelt en tømmermændspose til dagen efter. Der vil på dagene for julefrokost være gratis transport til og fra Slagelse i bus, så I ikke skal bekymre jer om at køre hjem, når festen er slut.

Kom til en uforglemmelig julefrokost på Kragerup Gods

Vi har skabt rammerne, så I kan læne jer tilbage og nyde en julefrokost i selskab med kollegaer eller venner og danse løs til livebandet hele aftenen.

Når I vælger det fælles julefrokostarrangement med flere grupper til både private og virksomheder, sørger vi for, at I får en fantastisk julefrokost med lækker buffet og god musik, som I kan svinge nissehuerne og stængerne til i flere timer.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionschef
Sabina Thorup

Reception Supervisor Sabina
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding.

X