Selskabslokaler

Vi tilbyder 5 smukke selskabslokaler i hovedbygningen og i de tilhørende avlsbygninger.

Vi tilbyder feslokaler til det store bryllup og til den hyggelige fødselsdag. I kviestalden er der plads til 250 personer ved langborde og i den smukke spisestue er der plads til 36 personer ved runde borde. Se vores historiske selskabslokaler herunder. Lokaleleje er inkl. festprisen.

Spisestuen

Den smukke Spisestue er beliggende i stueetagen i hovedbygningen. Her er der plads til 32 personer ved et langbord. Festlokalet har en skøn udsigt over parken og voldgraven og er et lyst lokale. På væggene hænger flotte malerier og i loftet en smuk lysekrone.

“Spisestuen emmer af fest og her har familien Dinesen i adskillige år holdt de fineste fester – det var dengang hvor alle damerne ankom i deres fineste balkjoler og mændene med høj hat og stok. Alle slotte og godser med respekt for sig selv har en hemmelig dør i væggen – kan du se den? Væggen fører indtil et af vores 2 køkkener. Vi har både et køkken i kælderen og på 1 sal. I spisestuen står også det hvide skab og rygtet går at det ikke må flyttes på. I såfald dør den nuværende Godsejer af Kragerup. Skabet er derfor ikke blevet flyttet på i rigtig mange generationer.”

Kornmagasinet

Kornmagasinet er et stort lyst selskabslokale beliggende på 1. sal i hovedbygningen med både udsigt til parken og gårdspladsen. Her er der plads til maks. 60 personer ved runde borde. Lokalet er perfekt til større fester i form af bryllupper, runde fødselsdage eller firmafester.

“Bagtrappen op til kornmagasinet er medtaget, men fuld af historie om datidens sande arbejdsheste. Alt ‘guldet’ (kornsækkene) blev båret op på 1. salen i hovedbygningen, når høsten var i hus. Kornmagasinet var dengang en slags bank for høstens udbytte, da det var her man opbevarede kornet indtil salg. Der var et gammelt hejseværk udendørs, men der blev også slæbt rigtig mange kornsække af store stærke mænd op ad de gamle trapper, som stadig findes.”

Skovhytten

Skovhytten er beliggende i skoven ved siden af godset. Selskabslokalet kan have op til 80 gæster ved langborde og 60 personer ved firkantede borde. Skovhytten er et stort lyst selskabslokale med smuk udsigt over park og skovområde. I godsets skønne skovhytte får man oplevelsen af at bringe naturen ind i lokalet. Den rustikke træhytte danner også rammen om den uhøjtidelige og afslappede fest og er derfor perfekt til større utraditionelle fester med f.eks. helstegt pattegris over bål – tilberedt af godskokkene. Skovhytten kan bookes fra den 1. maj til den 1. oktober.

Vognporten

Vognporten er det anden største lokale på godset og er perfekt til større selskaber. Her er der i alt plads til 100 personer ved runde borde. Lokalet er en bygning for sig og har egne toiletter, garderober, bar og scene, hvor der er god plads til et band.

“I tresserne var der i Vognporten svinestald i både stueetagen og på 1. sal. Der var en elevator op og mødding udenfor. Efter grisene blev sat ud, blev Vognporten brugt som bil- og traktormuseum da Birgittes far kammerherre Erik Dinesen samlede på gamle veterantraktorer, motorcykler og veteranbiler.”

Kviestalden

Den smukke Kviestald på ca. 365 kvm har gennemgået en total renovering, og byder jer velkommen indenfor med store krystallysekroner og ægte tæpper på væggene. Her kan der sidde 200 personer ved langborde og 180 personer ved runde borde. For enden af hver gavl er indsat store glaspartier, der byder dagslyset indenfor. Foran Kviestalden er en skøn terrasse, hvor velkomstdrinken kan nydes. Kviestalden er ideel til større fester og konferencer.

“Kviestalden blev i gamle dage brugt som en stald til køerne. Om vinteren når kvierne var sorteret fra, gik de her på løsdrift om vinteren. Da køerne blev sat ud, blev Kviestalden brugt til tørreri.”

Overnatning

Hvis I ønsker overnatning i forbindelse med jeres bryllupsfest eller anden form for festlig lejlighed, har vi i alt 57 velindrettede værelser, som vi tilbyder til en særlig pris. 
Spørgsmål og rundvisning kan tages med vores dygtige selskabskoordinator Kontakt os gerne.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X