Select Page

 

Selskabslokaler

Find de perfekte selskabslokaler på Kragerup Gods

Kragerup Gods er en betagende herregård beliggende på Vestsjælland. Vores historiske gods har længe været en eftertragtet destination for begivenheder og arrangementer af forskellig art. Rigtig mange vælger at booke vores selskabslokaler til bryllup, til firmafester, til jubilæer eller andre store som små begivenheder og vores festlokaler på Kragerup Gods kan også skræddersyes til netop dit arrangement.

Lokaler i smukke rammer

En af hovedårsagerne til, at Kragerup Gods er så populært som et sted for selskabslokaler til både store og små arrangementer, er de utroligt smukke omgivelser. Godset er omgivet af en smuk park og skov, der skaber en rolig og idyllisk atmosfære. Indenfor på godset er lige så imponerende som det ydre. De elegante og velbevarede sale og værelser er indrettet med respekt for herregårdens historie og tilføjer en autentisk og romantisk stemning til enhver begivenhed.

Uanset om du planlægger et bryllup, en firmafest, en konference eller en privat sammenkomst, har vi lokaler på Kragerup Gods, der kan imødekomme dine behov. De smukke rum varierer i størrelse og indretning, hvilket gør det muligt at tilpasse dem til netop dit arrangement.

Spisestuen

Den smukke Spisestue er beliggende i stueetagen i hovedbygningen. Her er der plads til 32 personer ved et langbord. Festlokalet har en skøn udsigt over parken og voldgraven og er et lyst lokale. På væggene hænger flotte malerier og i loftet en smuk lysekrone.

“Spisestuen emmer af fest og her har familien Dinesen i adskillige år holdt de fineste fester – det var dengang hvor alle damerne ankom i deres fineste balkjoler og mændene med høj hat og stok. Alle slotte og godser med respekt for sig selv har en hemmelig dør i væggen – kan du se den? Væggen fører indtil et af vores 2 køkkener. Vi har både et køkken i kælderen og på 1 sal. I spisestuen står også det hvide skab og rygtet går at det ikke må flyttes på. I såfald dør den nuværende Godsejer af Kragerup. Skabet er derfor ikke blevet flyttet på i rigtig mange generationer.”

Kornmagasinet

Kornmagasinet er et stort lyst selskabslokale beliggende på 1. sal i hovedbygningen med både udsigt til parken og gårdspladsen. Her er der plads til 60 personer ved runde borde. Lokalet er perfekt til større fester i form af bryllupper, runde fødselsdage eller firmafester.

“Bagtrappen op til kornmagasinet er medtaget, men fuld af historie om datidens sande arbejdsheste. Alt ‘guldet’ (kornsækkene) blev båret op på 1. salen i hovedbygningen, når høsten var i hus. Kornmagasinet var dengang en slags bank for høstens udbytte, da det var her man opbevarede kornet indtil salg. Der var et gammelt hejseværk udendørs, men der blev også slæbt rigtig mange kornsække af store stærke mænd op ad de gamle trapper, som stadig findes.”

Skovhytten

Skovhytten er beliggende i skoven ved siden af godset. Selskabslokalet kan have op til 80 gæster ved langborde og 60 personer ved firkantede borde. Skovhytten er et stort lyst selskabslokale med smuk udsigt over park og skovområde. I godsets skønne skovhytte får man oplevelsen af at bringe naturen ind i lokalet. Den rustikke træhytte danner også rammen om den uhøjtidelige og afslappede fest og er derfor perfekt til større utraditionelle fester med f.eks. helstegt pattegris over bål – tilberedt af godskokkene. Skovhytten kan bookes fra den 1. maj til den 1. oktober.

Vognporten

Vognporten er det anden største lokale på godset og er perfekt til større selskaber. Her er der i alt plads til 80 personer ved runde borde. Lokalet er en bygning for sig og har egne toiletter, garderober, bar og scene, hvor der er god plads til et band.

“I tresserne var der i Vognporten svinestald i både stueetagen og på 1. sal. Der var en elevator op og mødding udenfor. Efter grisene blev sat ud, blev Vognporten brugt som bil- og traktormuseum da Birgittes far kammerherre Erik Dinesen samlede på gamle veterantraktorer, motorcykler og veteranbiler.”

Kviestalden

Den smukke Kviestald på ca. 365 kvm har gennemgået en total renovering, og byder jer velkommen indenfor med store krystallysekroner og ægte tæpper på væggene. Her kan der sidde 250 personer ved langborde og 160 personer ved runde borde. For enden af hver gavl er indsat store glaspartier, der byder dagslyset indenfor. Foran Kviestalden er en skøn terrasse, hvor velkomstdrinken kan nydes. Kviestalden er ideel til større fester og konferencer.

“Kviestalden blev i gamle dage brugt som en stald til køerne. Om vinteren når kvierne var sorteret fra, gik de her på løsdrift om vinteren. Da køerne blev sat ud, blev Kviestalden brugt til tørreri.”

Det får du med i pakken

Hos Kragerup Gods har vi lavet forskellige selskabspakker, som du kan vælge, alt efter hvilke fest, du ønsker at afholde. Pakkerne varierer i menuen, antal retter og mængden af inkluderede drikkevarer, men alle pakker inkluderer fuld service fra vores dygtige personale før, under og efter festen, så du kan læne dig tilbage og nyde at være vært.

Når du har bestemt dig for, hvilken selskabspakke, du ønsker, vil vi anbefale dig et lokale, som vi vurderer, passer til din fest. Vi vil snakke med dig om dine ønsker til stemning, udtryk, om det er en dags- eller aftenfest, antal gæster og andet, som har betydning for valget af selskabslokale. Ønsker du for eksempel at dine gæster spiser i den ene ende af festlokalet, og at der er dansegulv i den anden ende, kan vi i Kviestalden opsætte et gardin, som opdeler lokalet. Ønsker du at afholde din fest indenfor i et af hovedbygningens lokaler, kan du i Kornmagasinet og Spisestuen nyde udsigten til parken. Lokaleleje er inkluderet i selskabspakken.

Vælg et selskabslokale på Kragerup Gods til din næste fest

Når du vælger at booke en af vores selskabspakker på Kragerup Gods på Vestsjælland, får du ikke kun adgang til smukke lokaler, men du kan også tilkøbe en eller flere af vores aktiviteter, der kan fungere som en spændende opvarmning eller underholdning til dit arrangement. Hvis du booker dit selskabslokale i sommerhalvåret, kan dine gæster deltage i sjove og udfordrende teambuildingaktiviteter, som er en fantastisk måde at skabe et sammenhold og en følelse af samhørighed blandt dine gæster, inden selve arrangementet starter. For dem, der foretrækker en mere afslappet opvarmning, tilbyder vi også fredelige gåture i parken, kanosejlads eller grill og bål i de hyggelige omgivelser.
Ønsker du at booke selskabslokaler med overnatning, er det også muligt at tilkøbe værelser med morgenmad dagen efter, så dine gæster kan nyde festen til langt ud på natten.

På Kragerup Gods tilbyder vi en kombination af smukke selskabslokaler til fest og forrygende service, der gør det til det ideelle sted for enhver begivenhed. Uanset om du søger en romantisk bryllupslokation, et inspirerende sted til din næste forretningskonference eller blot en uforglemmelig fest, vil vi på Kragerup Gods hjælpe dig med at skabe minder, der varer livet ud.

Ønsker du at høre mere om vores skønne gods, om mulighederne for at skræddersy din egen fest eller ønsker du at booke en fest, kan du altid kontakte os på på telefon +45 58 26 12 50 eller på mail: info@kragerup.dk.

Vi viser gerne vores unikke gods, beliggende i fantastiske omgivelser, frem. Ring til os eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Receptionen
Kragerup Gods

Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X