Festlokaler

Vi tilbyder 6 festlokaler med plads fra 15-280 personer

Vi gør opmærksom på, at de tal vi oplyser, ikke er ved runde borde.

Spisestuen

Den smukke Spisestue er beliggende i stueetagen i hovedbygningen. festlokalet har en skøn udsigt over parken og voldgraven og er et lyst lokale. På væggene hænger flotte malerier og i hjørnet står det historiske skab, som efter sigende ikke må flyttes på, da den nuværende godsejer så vil gå bort. Der er også en hemmelig dør ind til det gamle godskøkken, som giver en historisk stemning. Spisestuen kan maks. have 40 personer ved runde borde og 32 personer ved langbord.

Kornmagasinet

Kornmagasinet er et stort lyst selskabslokale beliggende på 1. sal i hovedbygningen. Her er både udsigt til parken og gårdspladsen. Lokalet er perfekt til større fester i form af bryllupper, runde fødselsdage eller firmafester.

Kornmagasinet blev i gamle dage brugt til opbevaring af korn. Den bagerste trappe i lokalet bærer præg af de mange sække, der er blevet slæbt op og ned.

Skovhytten

Skovhytten er beliggende i skoven ved siden af godset. Det er et stort lyst selskabslokale med smuk udsigt over park og skovområde. Skovhytten er perfekt til større utraditionelle fester med f.eks. helstegt pattegris over bål – tilberedt af godskokkene. Skovhytten kan bookes fra den 1. maj til den 1. oktober. Lokalet kan indeholde op til 120 personer.

Vognporten

Vognporten er det anden største lokale på godset og er perfekt til større selskaber. Lokalet er en bygning for sig og har egne toiletter, garderober, bar og scene, hvor der er god plads til et band. Der er i alt plads til 180 personer.

Kviestalden

Den smukke Kviestalden på ca. 380 kvm2 har gennemgået en total renovering, og byder jer velkommen indenfor med store krystallysekroner og ægte tæpper på væggene. For enden af hver gavl er indsat store glaspartier, der byder dagslyset indenfor. Foran Kviestalden er en skøn terrasse, hvor velkomstdrinken kan nydes, når vejret tillader. Kviestalden er ideel til større fester, events og meget mere. Her kan der sidde 300 personer i biografopstilling og 250 ved langborde.

Hvælvingekælderen

Den historiske Hvælvingekælder fra 1610 er den ældste del af huset. Hvælvingekælderen benyttes kun i forbindelse med afholdelse af barnedåbe. Lokalet blev i gamle dage brugt som skattekammer og tilmed fængsel for svenskerne. I årernes løb, er gulvet blevet sænket 2 gange!

Overnatning

Hvis I ønsker overnatning i forbindelse med jeres fest, har vi i alt 57 velindrettede værelser, som vi tilbyder til en særlig pris.
Spørgsmål og rundvisning kan tages med vores dygtige selskabskoordinator Kontakt os gerne.

Jeg viser gerne vores unikke gods beliggende i fantastiske omgivelser frem. Ring til mig eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Selskabskoordinator
Henrik Olsen
Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X