Select Page

Herskabelige bryllups­lokaler på Sjælland

På Kragerup Gods tilbyder vi bryllupslokaler på Sjælland i unikke indendørs og udendørs omgivelser.

Godset består af vores hvidpudsede hovedbygning med to tilhørerende fløje, der afspejler flere århundreders historiefortællinger om baroner, hestevogne og vindebroer. Et bryllup på vores historiske gods er derfor din og din partner mulighed for at skrive jer ind i en fantastisk fortælling om et af Danmarks ældste godser.

Kom indenfor i vores fem smukke bryllupslokaler

På Kragerup Gods råder vi over fem smukke bryllupslokaler, der kan rumme fra 20-250 gæster, og som alle er ganske unikke. Vores bryllupslokaler på Sjælland gør det med andre ord muligt for jer at afholde alt fra en intim fejring til en stor bryllupsfest i romantiske og herskabelige omgivelser. I kan her læse mere om vores forskellige bryllupslokaler, og så er I naturligvis også velkommen til at besøge os for at opleve dem på egen hånd.

Derudover tilbyder vi, at I kan blive viet i vores smukke park, hvor en stor pavillon, smukke blomsterdekorationer og den hvide bro over voldgraven vil være i horisonten. Hvis I ønsker, kan I fortsætte jeres bryllupsreception udendørs på vores store terrasse eller i vores fine urtehave, hvor I kan skåle med jeres gæster og nyde et stykke af jeres specialdesignede bryllupskage. Vi samarbejder med Cake Creations, der kreerer smukke og skræddersyede bryllupskager til de af vores brudepar, der ønsker noget ganske særligt.

Nedenfor vil I blive introduceret til vores skønne bryllupslokaler på vores gods på Sjælland. Vi vil her også fremhæve et par af vores dygtige samarbejdspartnere som med glæde vil hjælpe jer med at skabe den bryllupsfest, I drømmer om.

Spisestuen

Vores smukke spisestue er beliggende i hovedbygningens midterfløj. Det er et lyst festlokale med plads til 32 gæster ved et langbord, og herfra får I en smuk udsigt over parken og voldgraven. Væggene er prydet af flotte malerier fra godsets tidligere ejere, mens loftet bærer fortryllende lysekroner. I vil med andre ord uden tvivl kunne opleve en ægte godsstemning, når I vælger spisestuen som jeres bryllupslokale.

Når de traditionelle bryllupsbilleder skal tages rundt omkring på godset, kan vi give vores varmeste anbefalinger til fotografen Anders Heegaard. Han ved om nogen, hvad det vil sige at forevige både de unikke, små og store øjeblikke, der folder sig ud i løbet af jeres helt særlige dag.

Kornmagasinet

Hvis I er på udkig efter et bryllupslokale på Sjælland, der emmer af historie og romantik, så er kornmagasinet et fantastisk valg. Det er et stort og lyst selskabslokale, der ligger på 1. sal i hovedbygningens venstrefløj, og der er plads til 60 gæster ved runde borde.

Kornmagasinet hedder således, fordi kornsække i sin tid blev opbevaret på 1. salen, og trappen op til kornmagasinet er derfor fuld af historie om datidens arbejdsheste. Herfra vil I få udsigt til parken med springvand på den ene side og gårdspladsen på den anden. Kornmagasinet er det perfekte bryllupslokale til jer, der ønsker et større bryllupslokale med plads til dansegulv og liveband.

Kviestalden

I vores smukke kviestald er der rigeligt med plads til et væld af gæster, da lokalet tæller intet mindre end 365 kvm. I kviestalden kan der sidde op til 160 personer ved runde borde.

Kviestalden har gennemgået en totalrenovering, der naturligvis er udført med respekt for detaljerne og den stemning, som den originale stald indeholdt. Derfor har kvidestalden i dag højt til loftet med frilagte bjælker, store krystallysekroner og ægte tæpper på væggene. For enden af hver gavl finder du store glaspartier, der garanterer et stort og lyst lokale. Dertil har dette bryllupslokale egne toiletter og en indbygget garderobe, så I ikke behøver forlade lokalet mere end højest nødvendigt.

Kviestalden er et helt særligt bryllupslokale på Sjælland, og vi opfordrer jer bestemt til at se vores bryllupsgalleri igennem, så I kan få et klart billede af, hvor fortryllende kviestalden er.

Ønsker du at matche dette skønne lokale med fortryllende og helt igennem vidunderlig pynt? Så kan vi give vores varmeste anbefalinger til vores samarbejdspartner, Drømmetyl, som tilbyder smukt tyl, lyskæder og grønne grene, der er det perfekte match til de rustikke bjælker i loftet.

Vognporten

Blandt vores smukke bryllupslokaler på Sjælland finder du også vognporten. Den fine vognport er vores andet største selskabslokale, og det er derfor et oplagt lokale til et større godsbryllup. Her kan sidde 80 mennesker ved runde borde. Vognporten er beliggende i sin egen bygning, hvor I både vil have adgang til bar, garderobe, scene og toiletter.

I gamle dage blev vognporten anvendt som stald og senere til bil- og traktormuseum af 7. generations godsejer, Erik Dinesen. Den historiske bygning har gennemgået en omfattede renovering og modernisering, så alle jeres ønsker til et moderne drømmebryllup kan blive opfyldt.

Besøg vores bryllupslokaler på Kragerup Gods

Hvis I har lyst til at høre mere om jeres muligheder for at holde bryllup på Kragerup Gods, er I mere end velkommen til at række ud til os.

Vi fortæller gerne mere om vores erfaringer med godsbryllupper og giver jer et uforpligtende tilbud på vores services. I er naturligvis også velkomne til at komme og besøge vores bryllupslokaler på Sjælland og mærke stemningen på egen hånd.

Vi viser gerne vores unikke gods, beliggende i fantastiske omgivelser, frem. Ring til os eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Receptionen
Kragerup Gods

Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X