Select Page

Bryllupsceremoni i det fri

Hold udendørsvielse i vores smukke park

Hos Kragerup Gods bestræber vi os på at kunne facilitere ethvert brudepars drømmebryllup. Derfor tilbyder vi naturligvis også vores brudepar muligheden for en udendørsvielse i de smukke omgivelser omkring godset.

Vielse og bryllupsreception med smuk udsigt

En udendørsvielse på Kragerup Gods vil finde sted i vores park, hvor vores romantiske, hvide bro også er at finde. Denne bro er det perfekte sted til at få taget de traditionelle billeder efter bryllupsceremonien, hvilket mange skønne brudepar allerede har gjort.

I forlængelse af udendørsvielsen i parken kan I, i sommerhalvåret, fortsætte jeres udendørs bryllupsceremoni ved at afholde bryllupsreceptionen på vores terrasse. Terrassen har en fantastisk udsigt over den park, som I netop er blevet gift i, og vi kan derfor garantere, at et bryllup på Kragerup Gods vil være en begivenhed, I vil huske resten af livet.

Udendørs bryllupsceremoni og uforglemmelige minder

Hos Kragerup Gods har vi en række fantastiske samarbejdspartnere, der med glæde vil hjælpe jer med at skabe uforglemmelige minder på jeres store dag.

Holder I bryllupscermonien i det fri, kan vi anbefale at få opsat et panoramtelt i parken, der både giver stemning og skygger for vind og vejr. Dette kan vores samarbejdspartner Din Havefest hjælpe med. De tilbyder også et udvalg af smukke stole og gulvtyper, der kan give jer lige det udtryk til jeres vielse, som I ønsker. 

Hold dit drømmebryllup på Kragerup Gods

Vores kyndige og engagerede selskabskoordinator er altid klar til at gå i dialog med jer om at holde jeres bryllup på Kragerup Gods på Sjælland.

Vi har mange års erfaring med at være værtsted for fantastiske bryllupper, så I må endelige række ud til os, hvis I ønsker at høre mere om jeres muligheder for at holde en smuk udendørsvielse på Kragerup Gods. Vi ser frem til at høre fra jer.

Vi viser gerne vores unikke gods, beliggende i fantastiske omgivelser, frem. Ring til os eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Receptionen
Kragerup Gods

Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X