Select Page

Kragerup Gods: Bryllup med overnatning på Sjælland

På Kragerup Gods bestræber vi os på at danne rammer for bryllupsfester, som gæsterne ikke vil hjem fra.

Vi vil med andre ord gøre vores bedste for, at I føler jer hjemme og mere end velkomne, når I besøger vores gods, og derfor tilbyder vi naturligvis overnatning til jeres bryllupsgæster.

Overnat i vores smukke deluxeværelser

En bryllupsfest er en af livets helt store fejringer, og derfor skal jeres venner og familie selvfølgelig have muligheden for at blive der helt til det sidste.

Udover at jeres venner og familie kan nyde en fantastisk bryllupsfest med overnatning på Sjælland, kan I som par også se frem til at slutte festen på Kragerup Gods. Vi tilbyder nemlig altid vores brudepar et af vores smukke deluxeværelser inklusiv morgenbuffet i bryllupsgave, så I ligeledes får muligheden for at være de sidste personer på dansegulvet.

 

Byd dine gæster på overnatning i historiske hotelværelser

Når jeres bryllupsfest er ovre, kan I og jeres gæster gå den korte tur til et af vores 57 hotelværelser. Vi råder over 9 deluxeværelser, der er beliggende i hovedbygningen, og som indeholder store himmelsenge, fine tapeter, badekar eller smukke lysekroner. Derudover har vi vores fine superior- og standardværelser, der er beliggende i vores tilhørende avlsbygninger.

Her er alle værelserne indrettet med sans for de små detaljer og med det klare formål, at du føler dig hjemme, når du overnatter hos os. Vi har med andre ord mulighed for at huse flere af jeres bryllupsgæster, når I er færdige med at feste i et af vores smukke bryllupslokaler her på Sjælland. Alle jeres gæster er naturligvis også velkommen til at nyde vores morgenmadsbuffet i selskab med jer.

Kontakt os og hør mere om overnatningsmuligheder til jeres bryllup

På Kragerup Gods sidder vores kompetente selskabskoordinator klar til at gå i dialog med jer om ønsker til jeres kommende bryllup.

Vi ønsker at gøre det så let som muligt for jer at planlægge et bryllup med overnatning på vores gods på Sjælland, og derfor er alle spørgsmål velkomne. Vi ser frem til at høre fra jer.

Vi viser gerne vores unikke gods, beliggende i fantastiske omgivelser, frem. Ring til os eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Receptionen
Kragerup Gods

Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X