Barnedåb med brunchbuffet

Hold en mindeværdig dåbsfest i den historiske hvælvingekælder

Det er en helt speciel dag, når den lille skal døbes. Dog kan det også være en smule overvældende og stressende – overlad derfor det hele til os. Vi sørger for en hyggelig formiddag i vores historiske hvælvingekælder med skøn brunchbuffet med plads til 48 gæster.

BARNEDÅB PÅ KRAGERUP GODS

Dåbsdagen er en stor dag for nybagte forældre, men det er de færreste, som har overskuddet til den helt store planlægning. Lad os stå for din barnedåb og slip for bekymringer angående planlægning, mad, lokation og oprydning. Til en barnedåb kan vi tilbyde brunchfest i hvælvingekælderen, som inkluderer vores lækre brunchbuffet inkl. kaffe, te og juice. Er årstiden og vejret til det, kan vi også tilbyde brunchfest i forbindelse med barnedåb på terrassen, hvorfra man kan nyde udsigten til vores idylliske park og skov.

Se brunchbuffeten.
Både festlokale samt opdækning er inkluderet i prisen.

En tur i skoven

Efter brunchen er det muligt at spadsere en tur i vores smukke park og skov. Parken og voldgraven indbyder til hyggelige snakke og store tanker, mens skoven taler til legebarnet i både børn og voksne. Er der yngre børn til stede ved din barnedåb, har du muligheden for at tilkøbe aktiviteten Go Bounce som en sjov afslutning på din barnedåb. Go Bounce leder voksne og børn helt ned til 4 år ind i et hoppende trampolinunivers, som er bygget i skovens trætoppe, hvori man føres over både skovbund og sø.

BRUNCHBUFFET TIL DIN BARNEDÅB

 • Hjemmelavet yoghurt med frugtsalat
 • Vol-au-vent med hønsesalat og brøndkarse
 • Røget laks med pocherede æg og friske krydderurter
 • Omelet med ost og bacon
 • Brunchpølser med chiliketchup
 • Kragerups højlænderspegepølse med hjemmelavet pickles
 • Røget højlænderfillet med trøffelmarineret salat og parmasanost
 • Pandekager med ahornsirup og hjemmelavet syltetøj
 • Udvalg af franske og danske oste samt frugt
 • Hvidt, mørkt og sødt brød
 • Kaffe, te og juice

Se årets arrangementer

Kragerup-gods-go-high-oktoberfest-round

juli, 2022

2022fre01jul3:00 pmlør02(jul 2)11:00 am"Touren" opholdOplev løbet helt tæt på med en overnatning på Kragerup3:00 pm - 11:00 am (2) Pris fra: 3495

2022tors28jul12:00 am5:00 pmJazz koncert på terrassenIntimt, frugtbart og rørende musikalsk møde12:00 am - 5:00 pm Pris fra: 495

Vis flere

Jeg viser gerne vores unikke gods beliggende i fantastiske omgivelser frem. Ring til mig eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Selskabskoordinator
Elizabeth Dybdal

Hotelchef
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X