Select Page

Gods skifter ud i toppen – ny direktør skal styre driften

14. oktober 2022 | 0 comments

Jeg glæder mig til at bringe min erfaring inden for drift, økonomi, ledelse og medarbejderudvikling i spil, siger Charlotte Juhl-Hammerschmidt, ny driftsdirektør på Kragerup.

Niende generation på Kragerup Gods, godsejer Regitze Dinesen, er i fuld gang med at sætte det hold, som fremadrettet skal styre hotel og konference-centret under hendes ledelse på Kragerup Gods

På øverste hylde er nu ansat en ny driftsdirektør, Charlotte Juhl-Hammerschmidt. – Som driftsdirektør skal Charlotte fokusere på de mange unikke gæsteoplevelser, som hver dag er i spil på hotellet, i á la carte restauranten, i vores store konferenceafdeling samt i aktivitetsparken, siger Regitze Dinesen – og fortsætter…

Læs mere her.

Regitze Dinesen

Regitze er 9. generation og samtidig marketingchef på Kragerup Gods. Hun har studeret Cand.merc. Psykologi på CBS og er en kreativ ildsjæl, der brænder for at fortælle spændende nyheder og oplevelser, der skal prøves på Kragerup.

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X