Select Page

Gods skaber energipark med el, brint og solceller

15. februar 2023 | 0 comments

Planlagt solcelleanlæg på 117 hektar ved Kragerup forventes at levere en årlig produktion på ca. 120.000 KWh/år. Det svarer til strømforbruget for cirka 30.000 husstande.

Planlagt solcelleanlæg på 117 hektar ved Kragerup forventes at levere en årlig produktion på ca. 120.000 KWh/år. Det svarer til strømforbruget for cirka 30.000. Et kommende solcelleanlæg, opført i samarbejde med energivirksomheden Better Energy, vil let kunne implementeres sammen med eksisterende teknisk anlæg på Kragerup Gods. Her er udgangspunktet de allerede opstillede seks vindmøller på hver 150 meter i højden
foruden den igangværende planlægning for et Power to X-anlæg, der skal producere brint.
Hele området under godset vil i fremtiden kunne udgøre en energipark – et større sammenhængende område med forskellige vedvarende energiteknologier som solcelle-anlæg, vindmøller og Power to X-anlæg: Vand, el, brint.

Læs hele artiklen her

Publiceret 8. februar 2023 på sn.dk

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X