Select Page

Gods henter ny driftsdirektør fra hotelkæde

14. oktober 2022 | 0 comments

Kragerup Gods med klatrebaner, konferencecenter og overnatninger har ansat Charlotte Juhl-Hammerschmidt som ny driftsdirektør. Hun forlader dermed direktørjob for Zleep-hotel i Roskilde.

Efter under et år som direktør for Zleep Hotel Prindsen Roskilde, har Charlotte Juhl-Hammerschmidt fået nyt job som driftsdirektør for vestsjællandske Kragerup Gods.

Charlotte Juhl-Hammerschmidt har gennem 20 år haft ledende stillinger i hotelbranchen, hedder det i en pressemeddelelse.

Før Zleep Prindsen var hun hotelmanager og front office-manager for blandt andet Arp-Hansen-hotellet Imperial Hotel i København. I alt blev det til 16 år hos Arp-Hansen Hotel Group…

Læs mere her.

Regitze Dinesen

Regitze er 9. generation og samtidig marketingchef på Kragerup Gods. Hun har studeret Cand.merc. Psykologi på CBS og er en kreativ ildsjæl, der brænder for at fortælle spændende nyheder og oplevelser, der skal prøves på Kragerup.

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X