Book Go High i dag

En naturoplevelse ud over det sædvanlige
Book Go High

Book Go High

Book en dag i Go High og oplev klatring, svævebaner og susen i trætoppene.

Go High er Danmarks første klatrepark og en af Sjællands mest udfordrende. Go High består af en ca. 6 km lang klatrepark beliggende i trætoppene. Klatreparken har 8 klatrebaner med varierende sværhedsgrader og sammenlagt 3.500 meter svævebane, hvoraf den længste er på 408 m. Det giver jer både et adrenalin-kick samt en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen.

Tag din familie, venner eller kollegaer med på en action- og naturoplevelse ud over det sædvanlige. Alle kan være med – der er udfordringer og sjov på alle niveauer.

Der vil den 3. august være indkørsel til Go High gennem Nykøbingvej – den bagerste indkørsel.

Book på gohigh@kragerup.dk eller på nedstående link

Kragerup-gods-go-high-book-grupper

EN AF DANMARKS
STØRSTE
KLATREPARKER

Klar til en tur i trætoppene? Vi har åbent det meste af året.

Go High ophold

Adrenalin kick, fart og spænding – et ophold for jer der gerne vil være aktive.

Holder I af at være aktive, så er vores Go High ophold lige noget for jer. Udfordre jer selv på vores Go High klatrebaner, medbring jeres egne mountainbikes eller lej dem af os og nyd en tur i skoven på vores 6 km lange mountainbike track. Har I lyst til en løbetur i parken eller en tur i kano i voldgraven, så kan dette også arrangeres.

Efter I har været aktive hele dagen, kan I slappe af i de nydelige omgivelser på Kragerup Gods. Spis lækker mad i Restaurant Blixen og overnat i et af vores eksklusive værelser. Dagen efter kan i nyde lækker morgenmad oven på en udfordrende dag.

NYD LÆKKER
GRILL-SELV MAD
I PAUSEN

Steg din egen bøf til burgeren, når sulten melder sig. Du kan vælge mellem bøf, kylling eller vegetar.

Go High burger
Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X